Mitä ihmettä? Kultahousuisen Elias Kaskisen hiukset lähtivät kesken esityksen iltalehti 20:45 10.12

Elias Kaskinen laittoi kaiken peliin Tähdet, tähdet -finaalissa Elias Kaskinen esiintyi ohjelman kahdessa ensimmäisessä numerossa normaaleissa hiuksissaan. Viimeisessä esityksessä, Backstreet Boysin Everybody-kappaleessa Kaskisen hiukset olivat saaneet käsittelyn ja ne olivat aivan lyhyet.


Mikä Joe DiMaggion lempinimistä mainitaan klassikkokappaleessa Mrs. Robinson? iltalehti 05:55 09.12

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Mikä on Mestiksen hallitseva mestari? 2) Mitkä kaupungit ovat juhlineet yli 20 kertaa seurojensa voittamia Englannin jalkapallomestaruuksia?


Nämä olivat Suomen katsotuimmat Youtube-videot vuonna 2017 iltalehti 09:40 07.12

Vuoden katsotuimmaksi musiikkivideoksi Suomessakin nousi puertoricolaisen Luis Fonsin kappale Despacito. Suosituimmaksi musiikkivideoksi katselukertojen perusteella nousi Luis Fonsin Despacito. Kappaleessa esiintyy myös Daddy Yankee. Toiseksi katsotuin musiikkivideo oli puolestaan Robinin Hula Hula. Tänään julkaistussa tiedotteessa kerrotaan videoiden katselun lisääntyneen. - YouTubessa kanavien seuraaminen on lisääntynyt ja monilla tekijöillä on uskollinen katsojakunta. Suomessa YouTube-videoiden ympärille on kehittynyt kasvava ja aktiivinen ekosysteemi, jossa tekijät, yleisö sekä yritykset toimivat hyvässä yhteistyössä, kertoo Googlen Yacine Samb.


Kymmenen vuoden tauko ohi: teini-idoli Pikku G julkaisee uutta musiikkia – käsittelee kappaleessa hyvin henkilökohtaisia aiheita iltasanomat 11:34 28.11

Teini-idoli Pikku G tekee paluun musiikkimaailmaan ja hänen ensimmäinen uusi singlensä julkaistaan perjantaina.


Uutiset