Idolsin poromuija päätyi tuomareiden kanssa samaan levy-yhtiöön - voittaja Anniina toisaalle: ”En koe, että voittajat olisivat levy-yhtiön nukkeja” iltalehti 18:06 16.03

Viimeisimmän Idols-kauden voittanut Anniina Timonen linjaa, etteivät ohjelman tuomarit Antti Tuisku, Jurek ja Erin ole jättäneet häntä kisan jälkeen oman onnensa nojaan. Anniina Timonen, 22, voitti Idolsin viime joulukuussa. Kyseisellä kaudella voittajalle oli palkintona levytyssopimus Universal Music Finland -levy-yhtiön kanssa. Kuitenkin kaikki kauden kolme tuomariston jäsentä, Antti Tuisku ja Erin ovat Warner Music Finland -levy-yhtiön tallissa. Jurek sen sijaan tekee musiikkia riippumattomasti eri levy-yhtiöille. Kilpailun jälkeen Anniina tietenkin solmi voittajasopimuksen Universalin kanssa. Hän on siitä lähtien hionut kaikessa rauhassa uutta musiikkiaan. Anniina on julkaissut Syvään päähän -singlen, joka kuultiin Idols-finaalissa. Kilpailussa kolmanneksi tullut, poromuijaksi itseään nimittänyt Julia Rautio, 22, hurmasi taidoillaan etenkin niin ikään pohjoisen seuduilta kotoisin olleen Antti Tuiskun. Kisan jälkeen joulukuussa Julia solmikin sopimuksen Warnerin kanssa ja liittyi samaan talliin tuomariston kanssa. Sittemmin Juliaa on kuultu fiittaamassa Aleksanteri Hakaniemen levyllä Ikioma-kappaleessa.


Saara Aalto vihjailee seksikkäässä kuvassa seuraavasta UMK-biisistään: luvassa kokonaan uusi tyyli iltalehti 13:59 14.02

Suomen euroviisuedustaja Saara Aallolla on kokonaan uusi tyyli seuraavassa UMK-kappaleessaan. Saara Aalto on julkaissut Instagramissaan kuvan, jossa hänet on kuorrutettu kultahileellä. Varsin seksikäs kuva liittyy Saaran seuraavaan UMK-kappaleeseen. Ehdokaskappale numero kaksi on nimeltään Domino, ja se julkaistaan helmikuun 16. päivänä.


Mitä tekee mystinen hiihtotyömies Matti Heikkinen? Täysi arvoitus jopa joukkuekaverille iltalehti 09:06 08.02

Viime kauden vireen perusteella Matti Heikkinen olisi mitalikandidaatti sunnuntaina Korean olympiakisojen yhdistelmähiihdossa. Tämän kauden vireen perusteella hän ei ole. "Minä tahdon olla mystinen metsätyömies ja panna sokeria monitoimikoneiden tankkeihin. Minä tahdon olla mystinen metsätyömies osallistumatta rojekteihin ja hankkeihin", sanotaan Freud Marx Engels & Jung -yhtyeen kappaleessa. Matti Heikkinen on suomalaisen kestävyysurheilun mystinen hiihtotyömies. Kaveri, jonka iskusta ei ota selvää. Ei edes joukkuekaveri Ristomatti Hakola, kun tiedustelen, onko Heikkinen vai Iivo Niskanen Suomen ykköspyssy sunnuntaina 30 kilometrin yhdistelmähiihdossa.


Artisti Ilta nousee siivilleen - toinen sinkku julki tänään iltalehti 09:40 19.01

Ilta oli vaarassa jäädä Cheekin varjoon, mutta nyt nuori nainen luo määrätietoisesti omaa uraa. Ilta saattaa artistinimenä kuulostaa vähän vieraammalta, mutta äänenä hän on jo tuttu. 21-vuotias muusikko oli nimittäin mukana Cheekin Sillat-kappaleessa ja hän on kiertänyt räppärin mukana kahden kesän festarikeikat sekä yhden jäähallirundin.


Uutiset