Mikä veikeä vesipeto! Ranuan jääkarhunpennun kuperkeikkoja ei voi hymyilemättä katsoa iltasanomat 14:09 22.06

Temppuileva jääkarhunpentu vetää Ranuan eläinpuistoa kohti kävijäennätystä.


Adam Zboril Iisalmesta Slovakiaan jatkoaika.com 16:11 21.06

Slovakian pääsarjajoukkue HC Nove Zamky on ilmoittanut tehneensä sopimuksen viime kaudella Iisalmen Peli-Karhuja edustaneen Adam Zborilin kanssa.


Karhu tappoi 16-vuotiaan pojan kesken polku­juoksukisan Alaskassa – asiantuntija videolla: ”Todennäköisyys on sama kuin saada salamanisku” hs 21:07 20.06


Kuntalainen valitti Ähtärin pandatalosta, oikeuden mukaan pandabisneksiin otettu laina oli laiton – Eläinpuisto: Karhut tulevat silti hs 15:20 20.06


Karhu tappoi 16-vuotiaan pojan kesken polku­juoksukisan Alaskassa – perhe sai tekstiviestin kesken paon hs 11:31 20.06


Karhu tappoi 16-vuotiaan kesken juoksukisan – poika ehti lähettää hätäviestin juuri ennen kuolemaansa iltasanomat 08:59 20.06

Teini-ikäinen poika joutui mustakarhun uhriksi.


Järkyttävä tragedia juoksukilpailussa Yhdysvalloissa: Karhu tappoi 16-vuotiaan - ehti pyytää apua tekstiviestillä iltalehti 08:06 20.06

16-vuotias Patrick Cooper joutui mustakarhun uhriksi Alaskassa. Tapauksesta uutisoi Alaska Dispatch News. Cooper osallistui Robert Spurr Memorial Hill Climb -juoksukilpailuun, jonka reitti polveilee vuoristossa. Suosittu kisa järjestettiin 29. kerran.


Karhu tappoi 16-vuotiaan kesken juoksukisan – poika ehti lähettää hätäviestin juuri ennen kuolemaansa iltasanomat 07:20 20.06

Teini-ikäinen poika joutui mustakarhun uhriksi.


Humalaiset miehet ammuskelivat luvattomalla revolverilla Kotkassa – poliisi kaipaa havaintoja iltasanomat 20:42 19.06

Kolme kotkalaista miestä on pidätetty Karhuvuoren ammuskelusta.


Karhu hyökkäsi miehen kimppuun Venäjällä iltalehti 08:36 19.06

Miehen loma sai karmivan käänteen, kun karhu hyökkäsi hänen kimppuunsa viime viikonloppuna. Karhu hyökkäsi 27-vuotiaan miehen kimppuun Kamtšatkan alueella Venäjällä. Mies oli lomailemassa luonnon keskellä ystäväporukalla. Hän erkani muista hetkeksi ja näki karhun. Kauhistunut mies yritti juosta pakoon ja sen jälkeen kiivetä puuhun, mutta karhu onnistui aiheuttamaan miehelle vakavia vammoja.


Jalkapallohullu Nika-jääkarhu ennustaa Konfederaatio-cupin tulokset – yritti heti syödä kameran iltasanomat 01:19 19.06

Nika uskoo Saksan kaatavan Australian maanantaina.


Kalle, 4, sai kaupan hankkimaan uudet kauppakärryt - formulapiirros sulatti sydämen iltalehti 18:44 18.06

Kauppias toteutti 4-vuotiaan Kallen toiveen nopeammista kärryistä. Hämeenlinnassa asuva 4-vuotias Kalle ja hänen äitinsä Veera Karhu tuumivat keväällä, että Idänpään S-marketin vanhat ostoskärryt ovat liian vanhat ja hitaat. - Tilanteen korjaamiseksi Kallelta lähti kauppiaalle viesti, että uudet kärryt olisivat tarpeen ja hän voisi auttaa niiden tilaamisessa, Veera Karhu kertoo.


Ammuskelu aiheutti ison poliisioperaation Kotkassa - poliisi otti kolme nuorta kiinni iltalehti 07:33 18.06

Poliisi otti tapahtumapaikan läheisyydestä kiinni kolme nuorta henkilöä. Karhuvuoren ja Räskin alueilla oli illan ja yön aikana käynnissä massiivinen poliisioperaatio. Silminnäkijän mukaan paikalla oli useita poliisipartioita sekä kaksi ensihoidon yksikköä. Poliisi ei yön tunteina löytänyt viitteitä siitä, että epäillyt olisivat ammuskelleet ihmisiä kohti.


Ammuskelu aiheutti poliisioperaation Kotkassa - poliisi otti kolme nuorta kiinni iltalehti 07:33 18.06

Poliisi otti tapahtumapaikan läheisyydestä kiinni kolme nuorta henkilöä. Kotkan Räskissä tapahtui lauantai-iltana ampumavälikohtaus, jonka seurauksena poliisi otti kiinni kolme henkilöä. Karhuvuoren ja Räskin alueilla oli illan ja yön aikana käynnissä poliisioperaatio. Silminnäkijän mukaan paikalla oli useita poliisipartioita sekä kaksi ensihoidon yksikköä.


Valmentaja Sinkkonen: Peli-Karhujen paletti viimeistä silausta vaille valmis jatkoaika.com 11:30 17.06

Iisalmen Peli-karhujen kokoonpano alkaa olla pääpiirteissään valmis, kun joukkue julkaisi lauantaina kolme jatkosopimusta. Hyökkäyksessä jatkavat Juha Virtanen ja Niko Putkonen. Anton Kokkosen koeaikasopimuksen myötä puolustus alkaa olla myös valmis.


Virtanen ja Putkonen jatkavat Peli-Karhuissa – Anton Kokkonen hakee jatkoa koeajan kautta jatkoaika.com 11:05 17.06

IPK kiinnitti kaksi viime kauden hyökkääjäänsä, kun sentteri Juha Virtanen ja sekä laidassa että keskellä viihtyvä Niko Putkonen jatkavat karhupaidassa. Lisäksi jatkoa joukkueessa hakee puolustaja Anton Kokkonen, jonka koeaika kestää elokuun loppuun.


Jounin ja Lotan mökkimatka sai yllättävän käänteen: 15-vuotias tytär kuvasi auton vieressä juoksevaa mesikämmentä iltasanomat 08:10 17.06

Tien vieressä juossut karhu oli jäänyt riista-aitojen väliin.


Hurja väite: Ronaldo haluaa pois Espanjasta - "Päätös on peruuttamaton" iltalehti 10:08 16.06

Portugalilaislehti A Bola uutisoi huimia väitteittä Cristiano Ronaldosta. Ronaldo on lehden mukaan ilmoittanut Real Madridin puheenjohtajalle Florentino Perezille, että hän haluaa jättää Espanjan taakseen. A Bolan mukaan päätöksen taustalla ovat tähtipelaajan verosotkut. Espanjan viranomaiset karhuavat Ronaldolta 14 miljoonan euron verovelkoja ja uhkaavat miestä 28 miljoonan euron mätkyillä sekä peräti 3,5 vuoden vankeudella.


Uutiset