SK: Vastavalitun Helsingin piispan yhtiö on pahasti velkaantunut - ulosottovirasto karhuaa verovelkoja iltalehti 21:57 23.08

Suomen Kuvalehden mukaan tulevan piispan, Teemu Laajasalon, yhtiöltä on karhuttu muun muassa arvonlisäverosaatavia. Elokuun puolivälissä Helsingin uudeksi piispaksi valitun Teemu Laajasalon, 43, yhtiöllä on mukaan jättivelat ja se on laiminlyönyt viranomaisvelvoitteitaan. Tämän vuoden tammikuussa rekisteröidyn, viimeisimmän tilinpäätöksen mukaan yhtiöllä on velkaa reilut 450 000 euroa.


Lahdessa syleillään karhua, Tampereella sukelletaan uittotunneliin ja Turussa veljekset temmeltävät jälleen – tässä HS:n teatteritärpit hs 15:30 22.08


Video: Puistonvartijat ikuistivat karhuperheen hellyttävän heräämisen Alaskassa iltasanomat 06:25 22.08

Alaskassa saatiin todistaa raukean hellyttävää näkyä, kun karhuperheen aamuherääminen tallentui videolle.


Vakava onnettomuus karhunmetsästyksessä Valtimolla: Miestä ammuttiin kiväärillä takapuoleen iltasanomat 18:34 21.08

Poliisi tutkii tapausta metsästysrikoksena ja vammantuottamuksena.


Vakava onnettomuus karhunmetsästyksessä Valtimolla: Miestä ammuttiin kiväärin luodilla takapuoleen iltasanomat 17:23 21.08

Poliisi tutkii tapausta metsästysrikoksena ja vammantuottamuksena.


Poliisi tutkii: Mies sai metsästysonnettomuudessa luodista osuman takapuoleen Valtimolla iltalehti 17:08 21.08

Metsästäjiin kuulunut mieshenkilö sai osuman kiväärin luodista. Poliisi tutkii Valtimolla maanantaina tapahtunutta metsästysonnettomuutta, jossa luvallisen karhunmetsästyksen yhteydessä metsästäjiin kuulunut mieshenkilö sai kiväärin luodista osuman takapuoleen. Vammat saanut valtimolainen mies kuljettiin tapahtumapaikalta hoitoon Kuopion yliopistolliseen sairaalaan. Poliisin mukaan miehen vammat eivät ole hengenvaarallisia.


Poliisi tutkii: Mies sai metsästysonnettomuudessa luodista osuman takapuoleen Valtimossa iltalehti 17:08 21.08

Metsästäjiin kuulunut mieshenkilö sai osuman kiväärin luodista. Poliisi tutkii Valtimolla maanantaina tapahtunutta metsästysonnettomuutta, jossa luvallisen karhunmetsästyksen yhteydessä metsästäjiin kuulunut mieshenkilö sai kiväärin luodista osuman takapuoleen. Vammat saanut valtimolainen mies kuljettiin tapahtumapaikalta hoitoon Kuopion yliopistolliseen sairaalaan. Poliisin mukaan miehen vammat eivät ole hengenvaarallisia.


Karhujahti alkoi rytinällä itärajalla: Kaatoluvista käytetty jo yli puolet iltalehti 13:25 21.08

Pohjois-Karjalassa ammuttiin eilen jahdin avauspäivänä 29 karhua. Tänään puoleenpäivään mennessä karhuja oli kaadettu jo 49, kertoo Pohjois-Karjalan karhulupien yhteyskoordinaattori Matti Törrönen Lieksasta. - Kaatovauhti on hyvä ja se kertoo suuresta karhumäärästä. Lieksassa kaatoja on tehty ympäriinsä, Törrönen kertoo.


Robottiverokarhu alkaa tarkkailla suomalaisia – Verohallinto haluaa kitkeä vilppiä, kasvattaa valtion tuloja ja korvata ihmistyötä hs 18:19 20.08


Karhun ja sorsan metsästys alkaa tänään iltalehti 04:09 20.08

Karhukanta on runsastunut varsinkin maan itäosassa. Poikkeuslupia karhun kannanhoidolliselle metsästykselle on tänä vuonna myönnetty enemmän kuin vuosi sitten. Luonnonvarakeskus on arvioinut, että karhukanta on runsastunut varsinkin maan itäosassa.


Karhun ja sorsan metsästyskaudet alkavat tänään – Useat riistavesilinnut käyneet vähiin iltasanomat 03:20 20.08

Poikkeuslupia karhun kannanhoidolliselle metsästykselle on tänä vuonna myönnetty enemmän kuin vuosi sitten.


Tv-ääni kohtasi karhun auton ratissa: "Kumpikin osapuoli taisi hämmentyä" iltalehti 07:34 16.08

Selostajan työ on paljon muutakin kuin itse lähetyksen hoitaminen. Taustatöiden tekeminen muodostaa Anssi Ritarin mukaan merkittävän osan kokonaisuutta. - Taustatiedot on oltava kunnossa, sillä koskaan ei tiedä mitä voi tapahtua. Juttelin joku aika sitten parin kollegan kanssa ja tulimme siihen tulokseen, että yhdessä lähetyksessä käytetään ehkä viitisen prosenttia sitä varten hankittua tietoa. Ritarin auton mittariin kertyy kauden aikana hurja määrä kilometrejä, sillä pelit kuljettavat jyväskyläläistä ympäri Suomea.


Järkyttävä video - karhu raateli turistin Thaimaassa iltalehti 20:40 10.08

Turisti yritti syöttää aitauksessa olevaa karhua. Järkyttävä tapaus sattui Phetchabunin provinssissa sijaitsevassa temppelissä, jossa munkit pitävät karhua aitauksessa. Temppeli oli pyytänyt lahjoituksia, jotta se voisi ruokkia eläimen. Ilmeisesti 36-vuotias Naiphum Promratee oli saapunut ystävineen temppelille tämän vuoksi.


Amerikkalainen karhu murtautui autoon ja törmäsi postilaatikkoon iltalehti 09:26 08.08

Karhu oli todennäköisesti etsinyt maasturista ruokaa. Karhu murtautui maasturiin ja ajoi sillä lyhyen matkan perjantaina Yhdysvaltain Coloradossa. Karhu peruutti maasturilla pihalta ja törmäsi postilaatikkoon. Auton omistaja Ron Cornelius heräsi törmäyksen aiheuttamaan meteliin.


Turisti roikotti ruokaa karhun edessä Thaimaassa - joutui itse raadelluksi ja syödyksi iltalehti 20:02 05.08

Thaimaassa aitauksessa ollut karhu raateli turistin pahoin sen jälkeen, kun tämä oli roikottanut riisikulhollista sen kasvojen edessä. Järkyttävä tapaus sattui Phetchabunin provinssissa sijaitsevassa temppelissä, jossa munkit pitävät karhua aitauksessa. Temppelissä on myös kaksi tusinaa villisikoja. Temppeli oli pyytänyt lahjoituksia, jotta se voisi ruokkia eläimet. Vain päivää aiemmin temppelin johtaja oli kertonut eläinten olevan nälissään, koska niille eui ollut kyetty antamaan riittävästi ruokaa.


Eläintenhoitaja kuoli karhun hyökättyä Ruotsissa – lapsiperhe onnistui pakenemaan eläintä hs 09:26 05.08


Venäjä rouhi tylynä isäntänä Teemu Rannikon maajoukkuepaluussa – ”Kyllähän tänään karhu pääsi raatelemaan susia” hs 20:59 04.08


Karhu kävi marjastajan kimppuun Sodankylässä - Asiantuntija opastaa: Toimi näin, jos kohtaat karhun iltalehti 19:34 04.08

Suurpetokeskuksen eläintenhoitaja neuvoo, miten menetellä karhun kohtaamisessa. Karhu käy myös mielellään marjassa. Lakka ja mustikka kelpaavat sille hyvin. Ihmisen ja karhun kohtaaminen voi hyvinkin tapahtua juuri marjassa. - Missä marjoja on paljon, siellä voi olla karhukin. Jos ihminen pääsee lähelle karhua tuulen alta eläimen huomaamatta, niin silloin voi se kohtaaminen tapahtua, sanoo Kuusamon suurpetokeskuksen eläintenhoitaja Sulo Karjalainen.


Karhu hyökkäsi ihmisen kimppuun eläinpuistossa Ruotsissa – eläintenhoitaja kuoli iltasanomat 15:35 04.08

Ruotsissa eläintenhoitaja kuoli karhun hyökättyä hänen kimppuunsa perjantaina.


Uutiset