Veridoping elää ja voi hyvin – Kari-Pekka Kyröltä silmiä avaava kommentti tilanteesta

MTV 08:00 29.03

Lahden vuoden 2001 dopingskandaalissa ryvettynyt hiihtovalmentaja Kari-Pekka Kyrö ei usko veritankkauksen olevan millään lailla testaajien näpeissä tänäkään päivänä.


"Krista oli lamautunut" – Kari-Pekka Kyrö analysoi Pärmäkosken tehottomuutta ja Therese Johaugin "ainoata taktiikkaa"

MTV 08:00 28.03

Krista Pärmäkosken päätös harjoittelusta maajoukkueen ulkopuolella johti varsin epätoivottaviin ongelmiin. Entisen maajoukkuevalmentajan Kari-Pekka Kyrön mukaan Pärmäkoskesta oli tullut aiempaa hitaampi ja tehottomampi hiihtäjä.


Norjassa pelätään jo maastohiihtokatastrofia – Kari-Pekka Kyröltä tyly kuittaus lajijättiläisen huoliin

MTV 18:00 27.03

Norjasta on kantautunut uutisia miljoonamenetyksistä maan Hiihtoliitossa koronaviruksen aiheuttamien erityisolosuhteiden vuoksi. Taloudellisia ja terveydellisiä takaiskuja koetaan tällä hetkellä ympäri maailmaa, mutta maastohiihtopersoonat Kari-Pekka Kyrö ja Jari Isometsä eivät usko niiden vaikuttavan ratkaisevasti Norjan kansallisurheiluun. 


Kari-Pekka Kyrön elämäntyö pyyhittiin pysyvästi pois – nyt hän toimii taas nimettömänä hiihtäjien taustalla: "Hiihtoliittoon ihan toimiva suhde"

MTV 05:55 27.03

Hiihtovalmentaja Kari-Pekka Kyrö on pian 20 vuoden ajan saanut kantaa harteillaan taakkaa osallisuudestaan Lahden MM-kisojen dopingskandaaliin. Nyt hänen suhteensa Hiihtoliittoon on jo lähes normalisoitunut, mutta asiantuntemuksessa hänellä olisi oman käsityksensä mukaan paljon nykyistä enemmän annettavaa.


Kari-Pekka Kyröltä kova ennustus Iivo Niskasesta: ”Kukaan suomalainen ei ole sitä pystynyt tekemään”

MTV 05:45 26.03

Hiihtovalmentaja Kari-Pekka Kyrö näkee Iivo Niskasen vapaan hiihtotavan menossa jopa paljon suurempaa potentiaalia kuin mitä tähänastiset tulokset ovat antaneet odottaa.


Koronatilanne avaamassa ruman dopingsauman – Kari-Pekka Kyrö: "Siellä tehdään kaikki"

MTV 06:38 25.03

Koronaviruspandemia on rajoittanut dopingtestausta tuntuvasti: testaajia on liikkeellä hyvin vähän ja joissain maissa ei lainkaan. Suomen hiihtomaajoukkueen entinen päävalmentaja Kari-Pekka Kyrö pitää tilannetta huolestuttavana huippu-urheilun kannalta.


Kari-Pekka Kyrön hätähuuto – maastohiihto on pelastettava norjalaisilta: ”He puljaavat systeemiä”

iltasanomat 10:26 24.02

Norjan menestys ladulla ja kabinetissa näivettää hiihdon, Kari-Pekka Kyrö sanoo.


Merja Larivaara paljastaa tv:ssä, kuinka suhde Kari-Pekka Toivosen kanssa roihahti: kihlat ja vauva alle vuodessa

iltasanomat 11:31 09.02

Merja Larivaara paljastaa Kimpassa-ohjelmassa, kuinka esitti viikon verran vaikeasti tavoiteltavaa Kari-Pekka Toivosen kosiskelulle. Alle kuukauden seurustelun jälkeen pari oli jo kihloissa ja odotti esikoistaan.


Kari-Pekka Toivonen seurasi vierestä, kun Benny Andersson flirttaili Merja Larivaaralle: ”En tiennyt, olisinko ollut todella mustasukkainen vai vähän ylpeä”

iltalehti 17:59 07.02

Merja Larivaara, 55, ja Kari-Pekka Toivonen, 52, puhuvat Kimpassa-ohjelmassa mustasukkaisuudesta. Näyttelijäpariskunta Merja Larivaara ja Kari-Pekka Toivonen kertovat Mikko Kuustoselle ja Hanna Brotherukselle Kimpassa-ohjelmassa parisuhteestaan. Pariskunnat keskustelevat muun muassa mustasukkaisuudesta. Kari-Pekka toteaa, että hän on mustasukkaisuuden sijaan ehkä ennemminkin omistuksenhaluinen vaimostaan. Tätä hän pitää terveenä piirteenä parisuhteessa.


Kari-Pekka Toivonen paljastaa tv:ssä, kuinka ABBA-tähden lähes huomaamaton ele Merja Larivaaralle sai miehen mustasukkaisuuden valtaan

iltasanomat 16:34 06.02

Kimpassa-jaksossa vieraillaan ensi maanantaina Merja Larivaaran ja Kari-Pekka Toivosen kotona.


Kari-Pekka Kyrö lataa kovaa tekstiä – puolustaa jyrkästi kohuvalmentajia: ”Uuden sukupolven sietokyky on heikko”

iltasanomat 15:15 22.01

Kyrön mielestä suomalainen koululaitos kasvattaa nuoria, joiden sietokyky urheilun perinteisille toimintatavoille on heikko.


Kyrö ja Westerlund lyttäävät ministerin lausunnon kohutusta luisteluvalmentajasta: ”Olisi paikallaan tutkia ministerin toimintaa”

iltasanomat 11:05 22.01

Urheiluministeri Hanna Kososen mielestä Mirjami Penttisen ei pitäisi saada valmentaa enää missään. Kari-Pekka Kyrö, Erkka Westerlund ja Olli Rauste tyrmäävät ministerin lausunnon.


Arto Bryggare lataa tylyä tekstiä Suomen urheilun tilasta: ”Teemu Pukki ei varmuudella ole Suomen paras urheilija 2019”

iltasanomat 06:02 16.01

Kari-Pekka Kyrön mielestä Pukki valitaan Vuoden urheilijaksi 2019, koska parempiakaan ehdokkaita ei ole tarjolla.


Kari-Pekka Toivonen kiistää osuutensa Oulun teatterin työpahoinvointiin: "En vienyt ongelmia Ouluun, enkä tuonut niitä Hämeenlinnaan"

yle 16:07 15.01

Toivonen aloitti Hämeenlinnan teatterin taiteellisena johtajana vuodenvaihteen jälkeen.


Hämeenlinnan teatterin johto Oulun teatterikohusta: “Kari-Pekka Toivonen tulee tänne puhtaalta pöydältä”

yle 16:02 20.12

Kohun keskelle joutunut Kari-Pekka Toivonen aloittaa tammikuussa Hämeenlinnan teatterin taiteellisena johtajana. Hänellä on teatterin johdon tuki.


Venäjälle kova rangaistus, Kari-Pekka Kyrö vaatii kovia jatkotoimia – SM-liiga, NHL ja NBA ulos olympialaisista

iltasanomat 05:59 10.12

Venäjän rangaistuksen jälkeen Kari-Pekka Kyrön mielestä olympialiikkeen uskottavuuden säilyttäminen vaatii kovia jatkotoimia.


Venäjälle kova rangaistus, Kari-Pekka Kyrö vaatii kovia jatkotoimia – NHL ja NBA ulos olympialaisista

iltasanomat 05:59 10.12

Venäjän rangaistuksen jälkeen Kari-Pekka Kyrön mielestä olympialiikkeen uskottavuuden säilyttäminen vaatii kovia jatkotoimia.


Kohun saattelemana Oulun kaupunginteatterista lähtenyt Kari-Pekka Toivonen löysi uuden johtajapestin

iltalehti 14:54 04.12

Kari-Pekka Toivonen Hämeenlinnan teatterin uudeksi taiteelliseksi johtajaksi. Hämeenlinnan Teatterin hallitus on valinnut uudeksi taiteelliseksi johtajaksi teatteritaiteenmaisteri Kari-Pekka Toivosen. Taiteellisena johtajana hän on työskennellyt aiemmin Linnateatterissa 2012-2014 ja Oulun kaupunginteatterissa 2014-2019.


Ex-vaimolta paljastus Mika Myllylän douppaamisesta – Kari-Pekka Kyrön mukaan käyttö saatettiin salata lähimmäisiltä: ”Omatunto ei kolkuttanut”

iltasanomat 14:50 01.11

Lahden aikaisen päävalmentajan mukaan doping ei vuonna 2001 ollut mörkö, jota olisi pitänyt peitellä omantunnon takia. Asennemaailma on muuttunut täysin.


Hot topics