Seura: Verokikkailu kostautumassa kalliisti - Suomen suurimman hammaslääkäriketjun omistajatyöntekijät saamassa jättimätkyt iltalehti 17:13 16.03

PlusTerveyden työntekijät voivat joutua Seura-lehden tietojen mukaan maksamaan verottajalle noin 16 miljoonaa euroa mätkyjä maksamattomista ansiotuloista. Suomen suurin yksityinen hammaslääkäriketju PlusTerveys on saamassa verottajalta miljoonien eurojen mätkyt. Osinkoverokeskus on todennut tuoreessa päätöksessään yhtiön osakejärjestelmän lain vastaiseksi vuoden 2014 osalta, mutta päätöksen seurausten uskotaan koskevan myös vuosien 2015, 2016 ja 2017 osinkotuloja, kertoo . Lehden mukaan monimutkaisen järjestelyn kautta noin 300 yhtiön työntekijää siirsi osan työtulostaan osakkeisiin ja nosti myöhemmin rahansa alhaisella veroprosentilla pääomatulona. Tapa on ollut aiemmin yleinen yksityisten terveysfirmojen keskuudessa, mutta kun vuonna 2010 työpanoksen perusteella saatu osinko katsottiin laissa ansiotuloksi, lääkäritalot ovat joutuneet muuttamaan osakejärjestelmiään.


Lindell pisteille NHL:ssä – pelaa kaikessa hiljaisuudessa upeaa kautta MTV 07:15 15.03

Dallas Starsin suomalaispuolustaja Esa Lindell kirjasi syöttöpisteen 5-6-rankkaritappiossa Toronto Maple Leafsin vieraana. Lindell on kerännyt tällä kaudella 25 tehopistettä NHL:ssä.


Ex-missi Karita Tykkä paljastaa täydelliseltä vaikuttavan elämänsä kääntöpuolen: "Olen suorittanut kaikkea" mtv 18:04 13.03

AVAn Kaunis elämä -ohjelmassa mukana oleva missikaunotar Karita Tykkä, 41, keskittyy elämässään sisäiseen kauneuteen ja hyvinvointiin. Tämän hän on oppinut suorituskeskeisen elämän kautta.


Salkkaritähti Irina Vartia:”Työ auttaa myös sydänsuruihin” iltalehti 17:10 12.03

Salkkaritähti Irina Vartia tekee, kiitos Blondi tuli taloon -näytelmän ja Salkkareiden, ympäripyöreitä päiviä. Se tuntuu pelkästään hyvältä. Tämän naisen täytyy rakastaa sitä, mitä hän tekee. Viimeiset pari viikkoa hän on elänyt minuuttiaikataulua sukkuloimalla Konalan Salkkari-studioiden ja Martinus-salin väliä. Tampereen kodissa asuminen on jäänyt vähiin. - Itselleni on mysteeri, miten olen jaksanut tämän. Olen lähtenyt aamuseiskalta kuvauksiin. Sieltä Blondi tuli taloon -näytelmän treeneihin ja kympiksi kämpille iltapalalle. Päivään on voinut sisältyä kuvauksissa rankkoja kohtauksia ja fyysisesti raskaita treenejä.


Tylsäksi missiksi heti kruunajaisten jälkeen leimattu Karita Tykkä: "Millainen minun sitten pitäisi olla?" mtv 17:03 11.03

Missikaunotar Karita Tykkä kertoo kruunajaisten jälkeisistä tunnelmistaan Kaunis elämä -ohjelmassa.


Pia Lamberg ja muut missit kertovat mielipiteensä Karita Tykästä: "Jäykkä jääkuningatar" mtv 12:05 11.03

Kaunis elämä -ohjelman missikaunottaret kertovat, mitkä olivat heidän ennakko-oletuksensa ex-missi Karita Tykästä. 


Kaunis elämä: Karita Tykkä muistelee vakavaa kohtaustaan - ”Olin hengityskoneessa kolme päivää” iltalehti 16:10 08.03

Entinen Miss Suomi joutui suolan puutteen takia sairaalaan noin 15 vuotta sitten. Vuoden 1997 Miss Suomi Karita Tykkä muistelee Avan Kaunis elämä -ohjelman ensi viikon jaksossa kesällä 2002 kokemaansa vaarallista tilannetta, joka vei hänet hengityskoneeseen kolmeksi päiväksi. Tykkää harmittaa, että tapaus on nostettu myöhemminkin esiin mediassa. - Se on olennainen sun tarinan kannalta, kun olet terveyden ja hyvinvoinnin lähettiläs tällä hetkellä. Se muistuttaa siitä, että et ole itse ollut aina täydellinen. Se on kehityskaarena hyvin tärkeä nostaa esiin, Lola Odusoga huomauttaa.


Karita Tykkä avautuu Avalla perättömistä raskausuutisista: ”Se tuntui julmalta” iltalehti 08:30 08.03

Ex-missi kertoo Kaunis elämä -ohjelmassa, että toivoi miehensä kanssa toista lasta. Ensi viikolla nähtävässä Avan Kaunis elämä -ohjelmassa on pääosassa vuoden 1997 Miss Suomi Karita Tykkä. Nykyään elämäntapavalmentajana ja ruokakirjailijana tunnettu ex-missi avautuu jaksossa lapsettomuudesta. Tykällä, 41, on miehensä Petri Tykän kanssa vuonna 2010 syntynyt Luca-poika, mutta pari haaveili suuremmastakin perheestä. Mallina työskennellyt hyvinvoinnin ammattilainen kertoo pahoittaneensa mielensä raskausuutisista.


Konkaritähti palasi parrasvaloihin – varsatähti jatkoi mykistävästi iltasanomat 20:57 07.03

Sotaratsu Express Duo ja varsalupaus Graceful Swamp loistivat Vermon valokeilassa.


Ex-missi Karita Tykkä avautuu lapsettomuudestaan: "Lasta ei kuulu, ei näy ja odotat joka kuukausi" mtv 18:03 07.03

Yhden lapsen äiti ja ex-missi Karita Tykkä, 41, kertoo Kaunis elämä -ohjelmassa sekundäärisestä lapsettomuudestaan.


Ex-missi Karita Tykkä avautuu lapsettomuudestaan: "Lasta ei kuuluu, ei näy ja odotat joka kuukausi" mtv 18:03 07.03

Yhden lapsen äiti ja ex-missi Karita Tykkä, 41, kertoo Kaunis elämä -ohjelmassa sekundäärisestä lapsettomuudestaan.


Karita Tykkä muistelee hengenvaarallista tilannetta – paljastaa tajuttomuuteen johtaneet syyt mtv 06:15 07.03

Kaunis elämä -ohjelman neljännessä jaksossa keskitytään ex-missi Karita Tykän elämään. Ohjelmassa kaunotar kertoo hengenvaarallisesta tilanteesta, joka kärjistyi siihen, että hän joutui sairaalaan.


Karita Tykkä jakaa ahdistavan nuoruusmuiston Kaunis elämä -ohjelmassa - uskonnonopettaja tarrasi takamukseen iltalehti 17:46 28.02

Ensi viikon Kaunis elämä -jaksossa puhutaan me too -kampanjan hengessä ahdistelusta. Kaunis elämä -tähdet hotelli Tornissa. Illallispöydän ääreen kokoontuneet missit käyvät ohjelmassa läpi omakohtaisia ahdistelukokemuksiaan. Heidi Sohlberg hämmästelee eräässä kauneuskilpailuissa kokemaansa lääppimistä.


Entinen salkkaritähti paljasti hauskimman muistonsa sarjasta - megalomaaninen pieru sai tuotannon repeämään iltalehti 11:25 22.02

Salatut elämät -televisiosarjasta tuttu Johanna Nurmimaa vieraili IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -keskusteluohjelmassa. Tämä kannattaa katsoa! Videolla Johanna Nurmimaa kertoo hauskimman muistonsa Salatut elämät -sarjan kuvauksista. Erikoistoimittaja Susanne Päivärinta näytti Nurmimaalle vanhan kuvan tämän näyttelemästä Paula Sievisestä ja kysyi samalla, mikä on hauskin tai hurjin muisto vuosista sarjassa.


Lauri Törhösen haastattelu Ylellä sai ex-salkkaritähden tuntemaan mielipahaa - ”Lapset ovat viattomia” iltalehti 06:15 22.02

Näyttelijä-laulaja Johanna Nurmimaa vieraili IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa. Videolla Johanna Nurmimaa kertoo, millaisia ajatuksia Lauri Törhösen haastattelu Ylellä herätti hänessä. Elokuva-alan ahdistelukohussa ryveyttynyt ohjaaja-professori Lauri Törhönen kommentoi häntä kohtaan esitettyjä syytöksiä viime sunnuntaina Ylen Arto Nyberg -ohjelmassa.


Lenita Airiston rankka tarina sota-ajasta saa ex-missit itkemään – kyyneleet virtaavat uutuusohjelman avausjaksossa: ”Se jokapäiväinen pelko” iltasanomat 11:26 20.02

Uutuusohjelma Kaunis elämä alkaa Lenita Airiston rankalla kertomuksella, joka saa niin Lola Odusogan, Pia Lambergin, Heidi Sohlbergin ja Karita Tykän pyyhkimään kyyneleitä.


Ex-salkkaritähti Mia Ehnrooth piilotti kaksiviikkoisen vauvansa työpöydälle Skype-työpuhelun ajaksi: ”Kukaan ei edes huomannut vauvaa” iltalehti 14:48 17.02

Näyttelijä Mia Ehnrooth julkaisi kuvan vauva-arjestaan Instagramissa. Salatut elämät -sarjassakin aiemmin näytellyt Mia Ehnrooth sai esikoispoikansa tammikuun lopussa. Lapsi on hänen ja Joel Roosin ensimmäinen. Näyttelijä kertoi odotuksestaan Iltalehdelle tammikuussa. - Ajattelin, että se muuttaisi elämääni ja minua radikaalisti. Mutta kun minulle tuli ikää lisää, tajusin, että mörkö oli minun itseni luoma ja ruokkima, hän totesi hiljattain.


Viisi pääsi jatkoon illan The Voice of Finlandissa - Olli olisi halunnut heidät kaikki iltalehti 20:55 15.02

Illan jaksossa ilman jatkopaikkaa jäi vain kaksi laulajaa. The Voice of Finland -illan avasi oululainen Karita Söderlund, 28, johon ihastuivat sekä Anna Puu että Olli Lindholm. Tähtivalmentajat kääntyivät aivan viime sekunneilla. Indikaa tulkinnut Karita valitsi Annan, joka kehui hänen kuulostavan nuorelta Vicky Rostilta. Anna ja Olli olisivat halunneet molemmat myös vantaalaisen Sari Maria Hjeltin, 25. Hänen kohdallaan Olli veti pidemmän korren, ja Anna jäi rannalle ruikuttamaan. Hjelt lauloi Loreenin Euphorian.


Uutiset