Rekka törmäsi jalankulkijaan Raaseporissa MTV 17:07 11.10

Rekka törmäsi mieheen Karjaalla Raaseporissa torstaina iltapäivällä, kertoi Länsi-Uudenmaan poliisi.


Rekka törmäsi jalankulkijaan Raaseporissa iltasanomat 16:55 11.10

Rekka törmäsi mieheen Karjaalla Raaseporissa torstaina iltapäivällä, kertoi Länsi-Uudenmaan poliisi.


40-vuotias mies riehui kirveen kanssa Karjaalla – löi teinipoikaa takaraivoon, rikkoi apteekin ja pankin ikkunoita MTV 10:48 10.08

Väkivaltainen mies riehui Karjaan keskustassa eilen illalla, tiedottaa Länsi-Uusimaan poliisilaitos.


Poliisi epäilee: Punatakkinen mies ryösti S-marketin Karjaalla iltalehti 16:18 19.05

S-market ryöstettiin torstaina Karjaan keskustassa. Länsi-Uudenmaan poliisilaitos kaipasi tiedotteessaan yleisön vihjeitä Karjaan S-marketin ryöstäneestä henkilöstä. Poliisin julkaisemassa valvontakameran kuvassa näkyvän miehen epäillään ryöstäneen S-marketin Karjaan keskustassa torstaina noin kello 17.30. Mies oli tullut kauppaan ja anastanut elintarvikkeita. Epäilty oli uhannut paikalle tullutta vartijaa ja kaupan työntekijöitä ruiskulla. Tämän jälkeen mies poistui kaupasta. Poliisin tietojen mukaan kukaan ei vahingoittunut tapauksessa.


Poliisi epäilee: Punatakkinen mies ryösti S-marketin Karjaalla - katso valvontakamerakuva iltalehti 14:37 18.05

S-market ryöstettiin torstaina Karjaan keskustassa. Länsi-Uudenmaan poliisilaitos kaipaa tiedotteessaan yleisön vihjeitä Karjaan S-marketin ryöstäneestä henkilöstä. Poliisin mukaan kuvassa olevan miehen epäillään ryöstäneen S-marketin Karjaan keskustassa torstaina noin kello 17.30. Mies oli tullut kauppaan ja anastanut elintarvikkeita. Epäilty oli uhannut paikalle tullutta vartijaa ja kaupan työntekijöitä ruiskulla. Tämän jälkeen mies poistui kaupasta. Poliisin tietojen mukaan kukaan ei vahingoittunut tapauksessa.


Kännykkää näpyttänyt nuori nainen luuli takaa lähestynyttä naista ystäväkseen - joutui rajun ryöstön uhriksi, mutta pelastautui rekkaan iltalehti 08:07 25.03

Ryöstäjä oli iskenyt silmänsä naisen uuteen iPhoneen ja vaati palauttamaan tehdasasetukset. Länsi-Uudenmaan käräjäoikeuden käsittelyyn maaliskuussa tullut rikos sattui kesällä 2015 Karjaalla, kaupungin rautatieaseman nurkilla. Nuori nainen oli viettänyt iltaa rautatieaseman ravintolassa. Yöllä hän oli mennyt yksinään ulos ravintolan rappusille. Hän oli nojaillut kaiteeseen ja näppäilyt puhelintaan.


Uutiset