Lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä epäilty kunnallispoliitikko Karjalaiselle: ”Kiistän syyllistyneeni rikokseen” iltalehti 16:06 13.03

Kunnallispoliitikko on oman luonnehdintansa mukaan ”perhekodin isä”. Lieksan kaupunginvaltuuston jäsen Ari Marjeta (sd.) kiistää sanomalehti Karjalaisen haastattelussa syyllistyneensä lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön. - Lastensuojelussa toimiva voi joutua tällaisiin tilanteisiin. Olen todella vaikeassa välikädessä, koska kaikki on salassa pidettävää, enkä voi ennen oikeudenkäyntiä kommentoida muuten kuin että kiistän syyllistyneeni rikokseen, Marjeta kommentoi Karjalaiselle.


Tassu-karhu raateli karhumies Sulo Karjalaisen naaman: ”Oikea poski ja päänahka kursittiin paikoilleen” iltalehti 15:52 05.03

Sulo Karjalainen ei pelännyt karhuja senkään jälkeen, kun Tassu huitaisi päänahan puoliksi irti ja silmästä oli mennä näkö. Kuusamon Suurpetokeskuksen Sulo Karjalainen on niitä ainoita, jotka ovat viime vuosikymmeninä ottaneet todellista lähikontakia karhuihin. Hän jos kuka tietääkin, että karhut ovat kavereita, joiden luontoa ja kokoa on syytä kunnioittaa. - Kaikki varovaisuus on paikallaan. Karhulla kun tulee leikkimieli, on se rajua. Joskus karhu näykkäisee kädestä tai sormesta ja silloin käsken rauhoittumaan. Kyllä ne puhettani uskovat.


Uutuuskirja: Karhu meinasi tappaa karhumies Sulo Karjalaisen – ”Lämmin veri valui kasvoille ja kaulalle” iltasanomat 15:00 05.03

Docendo julkaisee tänään Sulo Karjalaisesta kertovan Karhumies-kirjan.


Asianajaja Karjalaisessa: Kutsumattoman vieraan liukastuminen pihalla voi tulla talon omistajalle kalliiksi: ”Voi johtaa perikatoon” iltasanomat 20:48 18.02

Asianajaja Harri Kontturi kertoo sanomalehti Karjalaisen haastattelussa, ettei monikaan omakotitalon omistaja tiedä, mitä kaikkea kiinteistönomistajan vastuulle kuuluu.


HPK on noussut vielä pudotuspelitaistoon – vuokraa maalivahtinsa Saksaan iltasanomat 17:12 24.01

Sarjataulukossa yhdentenätoista majaileva HPK vuokraa maalivahtinsa Antti Karjalaisen loppukauden ajaksi saksalaisen Frankfurt Löwenin riveihin.


HPK lainaa maalivahtinsa loppukaudeksi Saksaan – nuorelle hyökkääjälle Liigasopimus MTV 16:28 24.01

HPK vuokraa maalivahti Antti Karjalaisen loppukaudeksi Saksan DEL2-liigan Frankfurt Löweniin. Karjalaisella on HPK:n kanssa sopimus kahdesta seuraavasta kaudesta.


HPK:lle karmea pettymys: Tappara teki voittomaalin vain 12 sekuntia ennen loppua iltalehti 21:08 19.01

HPK:n Spengler Cup -teemainen kotiottelu Tapparaa vastaan muuttui juhlista tappioksi vain 12 sekuntia ennen loppua. Kotiyleisöään sveitsiläistyyppisellä teemalla ja ottelun ajan rytmiä soittaneella bändillä hellinyt HPK joutui viihdyttävän illan päätteeksi taipumaan Tapparalle lukemin 3-4. Tapparan Aleksi Elorinne pääsi tekemään voittomaalin vain 12 sekuntia ennen loppua. Avauserä oli HPK:n kiekollista hallintaa, mutta laatupaikoille se ei tiiviisti oman alueensa keskustaa puolustaneen Tapparan läpi päässyt. Laatupaikat jäivät olemattomiin. Lähimmäksi maalintekoa pääsi Tappara, kun kiekko kilahti kertaalleen tolpassa HPK:n maalia vartioineen Antti Karjalaisen selän takana. Erän päätti Petteri Nikkilän ja Kristian Kuuselan pieni nokkapokka.


Maanantaijää, viikko 3: Porilaiset potkut, Karjalaisen taklaus ja Tapparan tuloskunto puhuttivat jatkoaika.com 12:00 15.01

Viikonlopun kuumin puheenaihe Liigan tiimoilta oli Ässien päävalmentaja Jyrki Ahon äkilliset potkut. Ikävissä merkeissä mennään myös Miro Karjalaisen osalta, sillä kauden viides pelikielto on jo yhdeksän ottelun mittainen. Tapparalla takkuilee, mutta onko kyseessä perinteinen treenijumi vai pahempi pelillinen kriisi?


HPK:n pakkijärkäle sai pitkän pelikiellon - ajettiin ulos jo viidennen kerran tällä kaudella iltalehti 14:45 11.01

HPK:n Miro Karjalainen sai yhdeksän ottelun pelikiellon tiistaisesta taklauksestaan. HPK-puolustaja Miro Karjalainen, 21, taklasi tiistain ottelussa toisen erän lopulla Ilveksen Eemeli Suomea vaihtoaitioiden edessä. Karjalaisen olkapää osui tilanteessa Suomen päähän. Suomi ei saanut taklauksesta vammoja ja hän pelasi ottelun loppuun saakka. Karjalainen sai 5+20-minuuttisen pelirangaistuksen pään tai niskan alueelle kohdistuneesta taklauksesta, ja tapaus eteni kurinpitokäsittelyyn.


HPK-rymistelijä kurinpitokäsittelyyn rumasta taklauksesta – alla mittava lista ulosajoja MTV 12:13 10.01

HPK-puolustaja Miro Karjalaisen taklaus tiistain Ilves-ottelussa etenee SM-liigan kurinpidon käsittelyyn, liiga tiedotti keskiviikkona.


HPK jatkoajalla erikoisen ottelun voittoon - Karjalaiselle törkytaklauksesta kauden viides ulosajo jatkoaika.com 06:00 10.01

Ilves menetti kahdesti kahden maalin johtonsa Tampereella, kun HPK juhli jatkoajalla erikoisen ja suurimaalisen pelin voittoa. Illan puheenaiheeksi nousi ottelun toisessa erässä Miro Karjalaisen päähän kohdistunut taklaus, josta HPK-puolustaja lensi suihkuun jo viidettä kertaa tällä kaudella.


11 maalia ja ulosajo - HPK kiri Tampereella isoon voittoon jatkoaika.com 21:39 09.01

Liigan häntäpään ottelusta Ilveksen ja HPK:n välillä muodostui hurja näytös. Ilves vei pelillisesti kaksi ensimmäistä erää, mutta mukana roikkuneet hämeenlinnalaiset kirivät rinnalle ja ohi. Ottelua varjosti Miro Karjalaisen taklaus Eemeli Suomea päähän.


HPK-järkäle jälleen pahanteossa: jo kauden viides ulosajo MTV 20:03 09.01

HPK:n Miro Karjalaisen ottelu päättyi suihkukomennukseen, kun hän taklasi Ilveksen Eemeli Suomea päähän. 


Karjalainen: Tupakoinnin lopettaminen pelastaisi yli 11 000 ihmisen hengen Suomessa iltalehti 08:00 02.01

Tupakoinnin täyskielto säästäisi toteutuessaan merkittävän määrän ihmishenkiä, uutisoi sanomalehti Karjalainen. Jos tupakointi loppuisi Suomesta kokonaan seuraavien kymmenen vuoden aikana, vältettäisiin vuoteen 2037 mennessä yli 15 000 syöpätapausta ja yli 11 000 syöpäkuolemaa. Sanomalehti Karjalaisen mukaan kaikkiaan uusista keuhkosyöpätapauksista vältettäisiin 22 prosenttia. Arviot perustuvat Suomen Syöpärekisterin ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tutkijoiden laskelmiin. Tuntuvinta olisi keuhko- ja henkitorvisyövän väheneminen. Yksin näiden syöpien aiheuttamat kuolemat vähenisivät ajanjaksolla yli kymmenellätuhannella.


Itä-Suomen poliisista löytyy yllättävää talenttia: näin sujuu konstaapelilta jongleeraus tulella iltalehti 11:59 31.12

Suomen eri poliisilaitokset toivottavat hyvää uutta vuotta sosiaalisessa mediassa. Itä-Suomen poliisi toivottaa turvallista uutta vuotta hienon jongleerausvideon myötä. Video oli sunnuntaina puoleen päivään mennessä kerännyt tuhat tykkäystä. Asiasta ensin uutisoineen Karjalaisen mukaan videolla erityisosaamistaan esittelee vanhempi konstaapeli Toni Valta.


Uutiset