Ilves toi seksin takaisin Hakametsään – ja nyt puhuu Karri Kivi iltasanomat 14:45 17.10

Ilta-Sanomien ja Radio Rockin kiekko-ohjelma Total Hockey Forever haastattelee tuoreessa jaksossaan Karri Kiveä, jonka johdolla Tampereen Ilveksestä on kehittynyt SM-liigakauden positiivinen yllättäjä.


Karrilla, 28, jää käteen 300 euroa kuussa – leipäjonosta irtoaa muutakin kuin ruokaa iltasanomat 12:30 02.10

Oululainen Karri, 28, käy joka maanantai Suomen Punaisen Ristin leipäjonossa Toppilassa. Tunnin jonotuksen jälkeen kädessä on kassi, johon on pakattu maitotuotteita, leipää ja leikkeleitä.


Top 5 -valmentajat 2018-19: "Jos runkosarjaa ei pelattaisi, olisi Karri Kivi Liigan paras valmentaja" jatkoaika.com 18:30 13.09

Jatkoaika valitsi tulevan kauden parhaat valmentajat. Liigaan on tullut useita uusia valmentajia viime kauden jälkeen, mutta kärkipaikat jaettiin jo näyttönsä antaneille.


Avangard Omskin maalivahtiongelmaan helpotusta – Karri Rämölle löytyi paikkaaja MTV 22:08 24.08

KHL-seura Avangard Omskin maalivahti Karri Rämö on loukkaantuneena sivussa jopa puoli vuotta. Nyt seura on löytänyt ratkaisun maalivahtiongelmaan.


Pahasti loukkaantunut Karri Rämö olisi voinut jatkaa Jokereissa – "Me saatiin siitä korvaus" MTV 10:33 22.08

Viime kaudella Jokereiden maalilla torjunut Karri Rämö nousi ikävällä tavalla otsikoihin tiistaina, kun hänen KHL-seura Avangard Omsk tiedotti hänen pitkästä poissaolosta. Rämö on sivussa jopa kuusi kuukautta polvivamman takia. Kesän alussa Omsk oli maksanut Jokereille Rämön oikeuksista.


Painajainen! KHL-vahti Karri Rämö puoleksi vuodeksi sairauslomalle juuri ennen kauden alkua iltasanomat 19:33 21.08

Jääkiekkomaalivahti Karri Rämö pääsee pelaamaan vasta ensi helmikuussa.


Karri Rämölle puolen vuoden sairausloma jatkoaika.com 18:46 21.08

Avangard Omskin suomalaismaalivahti Karri Rämö loukkaantui pahoin harjoitusottelussa. Polven kuntouttaminen tietää arviolta kuuden kuukauden sairauslomaa.


Karri Rämölle vakava loukkaantuminen: edessä jopa puolen vuoden huili MTV 18:37 21.08

Maalivahti Karri Rämö joutuu olemaan sivussa kuusi kuukautta polvivamman vuoksi.


Sihvonen: Karri Kiven kasvot – ”Toisinaan hän on ollut liian boheemi” MTV 14:00 18.08

MTV Sportin jääkiekkoasiantuntija Petteri Sihvonen näkee, että käsillä olevan liigakauden nouseva joukkue voi hyvinkin olla Karri Kiven valmentama Ilves.


Kärsitkö sitoutumiskammosta – nämä neljä merkkiä paljastavat stara 18:40 07.08

Karrikoiden voisi sanoa, että on olemassa kahdenlaisia sinkkuja: Niitä, jotka


Viihdelehti Stara.fi stara 18:40 07.08

Karrikoiden voisi sanoa, että on olemassa kahdenlaisia sinkkuja: Niitä, jotka


Rämö vaihtaa seuraa KHL:ssä - palaa Omskin riveihin jatkoaika.com 00:10 31.05

Jokereissa viime kauden torjunut Karri Rämö siirtyy Avangard Omskin riveihin.


Jokerit vahvisti: toinen KHL-seura raotti lompakkoaan Karri Rämö -siirrossa MTV 21:02 29.05

Jokerit on vahvistanut suomalaistorjujan Karri Rämön siirron Avangard Omskiin. Rämön sopimuksessa oli optio, jonka mukaan hän voi siirtyä toiseen KHL-seuraan taloudellista kompensaatiota vastaan.


Venäläissivusto: Karri Rämö palaamassa entiseen KHL-seuraansa MTV 11:08 28.05

Helsingin Jokereita jääkiekon KHL-liigassa edustava maalivahti Karri Rämö siirtyy ensi kaudeksi Avangard Omskin riveihin, uutisoi venäläissivusto championat.com.


Jokerit menetti ykkösmaalivahtinsa! iltalehti 11:07 28.05

GM Jari Kurri joutuu metsästämään Jokereille uuden maalivahtia. Loukkaantumisista kärsinyt mutta loppukaudesta Jokerien ykkösmaalivahdiksi viime kaudella noussut Karri Rämö jättää helsinkiläisseuran. Rämöllä oli sopimuksessaan Jokerien kanssa optio ensi kaudesta, mutta Rämö on sanonut optionsa irti. Useiden venäläislähteiden mukaan Rämö suuntaa Avangard Omskiin, jossa hän pelasi kaudet 2009-13. Asiasta kertoi muun muassa .


Näin kävi 11 laudaturin oppilaalle: Anna, 30, on voittanut voimannoston maailmanmestaruuksia ja työskentelee päivystyksessä lääkärinä - ”Tiesin jo kakarasta lähtien, että haluan lääkäriksi” iltalehti 17:56 26.05

Anna Khudayarov (o.s. Karrila) kirjoitti yhteensä 11 laudaturia tasan kymmenen vuotta sitten. Moni kolmekymppinen alkaa helposti haikailla lukion nuoruusvuosien perään, mutta Khudayarov ei ole heittäytynyt kaihoisaksi. - En ole nostalginen. Olen kamalan tyytyväinen siihen polkuun, jonka itse olen kulkenut. En haluaisi uudestaan kohdata niitä samoja haasteita. 30-vuotias Khudayarov työskentelee lääkärinä Turun yliopistollisen sairaalan päivystyksessä. Uravalinta oli lapsuuden haave.


Leijonien MM-kultafinaalin valmennusratkaisuista uusia paljastuksia – "Haukuin hänet huonoksi ihmiseksi" MTV 20:58 20.05

Jukka Jalonen, Karri Kivi, Tero Lehterä ja Pasi Nurminen kertasivat MM-kultamuistojaan Leijonista MM-kisojen finaali-iltana C Moren studiossa.


Onko Lauri Marjamäki heti valmis Jokerit-haasteeseen? Karri Kivellä rajuja muistoja toipumisesta MTV 06:45 20.05

Lauri Marjamäen Leijonien peräsimessä kokema pettymys ja siitä toipuminen puhuttivat C Moren MM-studion Mestareiden pöydässä lauantai-iltana.


Karri Kivi: "Kokeneemmat pelaajat eivät olisi auttaneet Leijonia" MTV 08:17 18.05

Jääkiekon MM-kisoissa Leijonien matka päättyi puolivälieriin, kun Sveitsi oli parempi lukemin 3-2.


Video: Karri Kivi ja Tero Lehterä ennakoivat Leijonien MM-puolivälierän MTV 17:20 17.05

Suomen jääkiekkomaajoukkue kohtaa MM-kisojen puolivälierässä Sveitsin. C Moren asiantuntijat ennakoivat Leijonien ottelun suorassa nettilähetyksessä noin kello 18.00.


hallituksen sote-säästö­tavoitteen ”Eihän kuinka työmatkalla Tunisiassa Yhdysvallat pyytänyt Turkilta

Uutiset