MM-naiskorkeushyppääjällä hurjat tatuoinnit - pusuhuuletkin poskessa! iltalehti 13:16 11.08

Yhdysvaltojen Inika McPherson selvitti tiensä naisten korkeushypyn finaaliin. 30-vuotias pomppuihme ylitti eilen karsinnassa heti ensimmäisellä yrityksellään 192. Tulos riitti finaaliin, vaikka karsintaraja oli 194. Yksikään hyppääjä ei ylittänyt sitä. Näyttävien hyppyjen lisäksi McPherson kääntää katseita myös hurjilla tatuoinneillaan. Tuiman irokeesikampauksen kera karsintaan saapuneen naisen keho on täynnä leimoja, joita ei voi olla huomaamatta.


Thomas Röhlerillä oli varaa kilpailla leikitellen: "Tuli vähän kylmä" iltalehti 00:23 11.08

Saksalaismestari säästeli lauantain loppukilpailua varten. Moni arveli, että Thomas Röhler otti paineita hattuun, kun karsinnan avausheitto jäi alle 83 metrin karsintarajan. Ei.


Tero Pitkämäeltä kovaa kritiikkiä Johannes Vetterille: "Miksi pitää jauhaa?" iltalehti 23:50 10.08

Suomalainen arvosteli saksalaisen taktiikkaa. Johannes Vetter oli keihäskarsinnan kuningas 91 metrin kaarellaan. Hän veti kaksi lähes samanlaista jo lämmittelyssä. - Kova suoritus Vetteriltä. Se sanoi, ettei pysty heittämään 85 prosentilla. Pakko vetää sata. Se heitti kolme kertaa karsintarajan yli lämmittelyssä. Aika lailla se lataili jo verkkakentälläkin. Kova kaveri, jos lauantainakin virittelee, Tero Pitkämäki sanoi


Keihäskarsinnassa tehtiin MM-historiaa – 13 urheilijaa loppukilpailuun! iltasanomat 23:37 10.08

Thomas Röhler selvitti karsintarajan toisella heitollaan.


Upea kaari! Pitkämäki rykäisi MM-finaaliin vakuuttavalla tavalla iltalehti 22:02 10.08

Tero Pitkämäki selvitti keihään karsinnan ilman ongelmia. Suomalainen heitti heti avauskierroksella upean kaaren, joka kantoi 85,97. Karsintaraja oli 83,00, joten finaalipaikka on varma. Kyseessä oli Pitkämäen uran pisin keihäskaari arvokisakarsinnoissa.


Suomalaistähti jäätyi karmealla tavalla - ylivoimaisesti kauden huonoin suoritus iltalehti 21:27 07.08

Simo Lipsasen MM-kisat päättyivät tylysti karsintaan. Simo Lipsanen karsiutui kolmiloikan finaalista. Hän jäi kymmeniä senttejä ennätyksestään. Suomen yleisurheilutoivo Simo Lipsanen jäätyi täysin kolmiloikan MM-karsinnassa. Lipsanen jäi liki 75 senttiä ennätyksestään ja hyppäsi parhaallaan vain 16,54. Se ei luonnollisesti riittänyt jatkoon. Karsintaraja oli 17 metriä. Tosin jatkoon olisi riittänyt jopa ihan perussuoritus, sillä kilpailun ollessa vielä kesken, finaaliin ollaan menossa tuloksella 16,66.


Suomen loikkasensaatio tänään tulessa MM-kisoissa - nähdäänkö taas uusi Suomen ennätys? iltalehti 06:10 07.08

Kolmiloikkaaja Simo Lipsanen kilpailee tänään ensi kertaa aikuisten arvokisoissa ulkoradoilla. Lipsanen osallistuu Lontoon MM-kisoissa miesten kolmiloikan karsintakilpailuun, joka alkaa kello 20.35 Suomen aikaa. Karsintaraja on 17 metriä. Lipsanen paransi lajin Suomen ennätyksen heinäkuussa lukemiin 17,14, kun hän voitti 22-vuotiaiden EM-hopeaa Puolassa.


Pitkämäki ammattimiehen varmuudella finaaliin - kotikenttä sai konkarin jännittämään: ”Vähän kuin olympialaisissa heittäisi” iltalehti 13:58 22.07

Kalevan kisojen miesten keihään ylivoimainen, ja ainoa, ennakkosuosikki Tero Pitkämäki selvitti lauantaipäivän karsinnan ammattimiehen varmuudella. Pitkämäki heitti ensimmäisellään 78,50, kun karsintaraja oli piirretty 76 metriin. - Hyvä fiilis. Uusi alusta on erittäin nopea. Paljon tuossa tuli yliastuttuja. Piti itsekin siirtää askelmerkkiä taaemmas, Pitkämäki kommentoi kotikenttänsä uusittua pinnoitetta.


Suomalaiset lupaavassa karsintakunnossa alle 23-vuotiaiden EM-yleisurheilussa iltalehti 16:00 14.07

Moukarinheittäjä Krista Tervo, seiväshyppääjä Tomas Wecksten ja korkeushyppääjä Elina Kakko tekivät lajiensa parhaat tulokset yleisurheilun alle 23-vuotiaiden EM-kilpailujen karsinnoissa. Tervo voitti moukarikarsinnan 67,98 kantaneella heitollaan ja ylitti karsintarajan yli kolmella metrillä. - Ensimmäisessä meni vähän kaikki pieleen. Se oli kuitenkin hyvä jännityksen purkaja. Toiseen heittoon sain hyvän rentouden. Siinä ei enää ollut kiskomista, eikä mitään muutakaan vikaa. Rennon letkeä heitto, Tervo sanoi tiedotteessa.


Uutiset