Liigadebytantilta täydellinen startti – uran avausmaali vanhanaikaisella sisään MTV 19:06 14.09

Kouvolan KooKoon 23-vuotias hyökkääjä Kasperi Ojantakanen onnistui uransa liigaerässä.


Kasperi Kapanen kertoo puhelustaan Toronto Maple Leafsin jättäneelle Leo Komaroville: "Mitä sinä oikein teet?" MTV 06:55 08.09

NHL-seurat ovat vähitellen aloittaneet valmistautumisen kohti uutta kautta. Myös Toronto Maple Leafsin Kasperi Kapanen on palannut jälleen takaisin Kanadaan.


KooKoolle hyökkääjävahvistus yliopistosarjasta - oma kasvatti Koskinen sai jatkosopimuksen jatkoaika.com 17:08 31.05

KooKoo jatkoi uusien pelaajien sopimusjulkistuksia, kun hyökkääjät Kasperi Ojantakanen ja Niki Koskinen tekivät sopimuksen kouvolalaisseuran kanssa.


KooKoo hankki suomalaisen hyökkääjän Connecticutin yliopistosta iltasanomat 13:10 31.05

Kasperi Ojantakanen on pelannut neljä kautta yliopistosarjaa Yhdysvalloissa.


Missä on Tomi? Kuusikymppinen mies kateissa Seinäjoella MTV 18:12 30.05

Poliisi etsii Seinäjoella kadonnutta Tomi Juutia. Hän katosi Seinäjoelta Kasperin alueelta viime perjantaina.


Ruotsin MM-kultasankarin kielivalinta löi ällikällä C Morella - ”En mä voi puhua suomea nyt” iltalehti 06:35 21.05

Jääkiekon MM-kisojen finaalissa maalin tehnyt Mika Zibanejad antoi C Morelle haastattelun Suomeksi. NHL:ssä New York Rangersia edustava Zibanejad meni finaalin jälkeen mitali kaulassa C Moren toimittajan Kasperi Kunnaksen haastateltavaksi. Kunnas aloitti onnittelemalla Zibanejadia suomeksi.


Maailman paras lätkävalmentaja analysoi Leijonien nuorta tähteä - kävivät pitkällä kävelyllä iltalehti 12:15 19.05

Maailman paras lätkävalmentaja Mike Babcock lähti Tanskaan oppimaan leipälajistaan uutta. Hän tapasi Herningissä suojattinsa Kasperi Kapasen. Siinä hän istuu tanskalaisen jäähallin lehtereillä kuin kuka tahansa henkilö, juo lehdistökeskuksesta ottamastaan vesipullosta ja tekee merkintöjä muistikirjaansa. Mike Babcock, maailman paras jääkiekkovalmentaja.


Kasperi Kapaseen turhautunut supertähti Patrick Kane heltyi myöntämään: "Suomella on hyvä joukkue" MTV 05:58 16.05

Yhdysvallat joutui taipumaan Leijonille Herningin alkulohkon päätöspelissä tiistaina. Suomi oli parempi maalein 6-2. USA:n tähtipelaaja Patrick Kane osoitti pelin aikana turhautumista, mutta osasi ottaa tappion miehekkäästi vastaan.


Kapanen sai himoitun täysosuman ja vei karkin Kanelta ? "Kenellä tahansa menisi tunteisiin" jatkoaika.com 17:13 15.05

Leijonat varmisti lohkovoiton nujertamalla Yhdysvallat numeroin 6? 2. Joukkueen energiahyökkääjä Kasperi Kapanen oli onnellinen paitsi iskemästään maalista, myös joukkueen suorituksesta. Omaatuntoa nostatti myös kiekon ryövääminen vastustajan kapteenilta.


Kasperi Kapanen nautiskeli supertähden nöyryyttämisestä - "Itseäkin tuo ärsyttäisi eniten" MTV 16:58 15.05

Kasperi Kapasen ja Patrick Kanen välinen vääntö tiivisti Leijonien ja USA:n välisen MM-lohkovoitosta käydyn mittelön. Kapanen voitti Kanen ja Suomi USA:n.


NHL-tähti Patrick Kanen kuppi nurin: Kasperi Kapasen tarjoama nöyryytys oli liikaa MTV 15:19 15.05

Ensimmäiset vastoinkäymisensä jääkiekon MM-kisoissa kokenut USA:n tähtipelaaja Patrick Kane menetti täysin malttinsa, kun Leijonien nuori Kasperi Kapanen nöyryytti häntä karvauspelaamisellaan.


Lauri Marjamäki perusteli Eeli Tolvasen nostoa ykkösketjuun: "On hyvässä moodissa" MTV 13:08 15.05

Jääkiekon MM-kisoissa Leijonat kohtaa tiistaina aamupäivän ottelussa USA:n. Kamppailun alla Suomen valmennusjohto teki ketjuihin pieniä muutoksia, kun Eeli Tolvanen ja Kasperi Kapanen vaihtoivat paikkoja.


Eeli Tolvasen rooli selvä Leijonien ketjumuutoksissa: "Voidaan odottaa tehoja" MTV 12:11 15.05

Leijonat lähtee USA-otteluun yhden muutoksen turvin. Eeli Tolvanen ja Kasperi Kapanen vaihtavat päittäin paikkaa hyökkäyksessä. Tolvanen ottaa Kapasen paikan ykkösketjusta ja Kapanen vuorostaan pelaa kolmoskentässä.


Kova muutos Leijonien ykkösketjuun! Eeli Tolvanen nousee Kasperi Kapasen tilalle iltalehti 11:08 15.05

Leijonat on julkistanut kokoonpanonsa USA-otteluun. Suurin muutos nähdään ykkösketjussa, jossa huipputehoja paukuttanut Eeli Tolvanen nousee Kasperi Kapasen paikalle Mikael Granlundin ja Mikko Rantasen rinnalle. Kapanen putoaa kolmosketjuun Sakari Mannisen ja Pekka Jormakan rinnalle. Myös maalivahti odotetusti vaihtuu, kun Harri Säteri nappaa jälleen torjuntavastuun Ville Hussolta.


Kasperi Kapanen myöntää: Valtavasti kasvanut peliaika tuntuu raskaalta MTV 07:30 15.05

Kasperi Kapanen on pelannut MM-kisoissa huomattavasti enemmän kuin NHL:ssä. Se painaa väistämättä jaloissa pelien jälkeen.


Lauri Marjamäki puolustelee kritisoitua ratkaisuaan: ”Tähdille pitää antaa vastuuta” iltalehti 21:32 14.05

Leijonien päävalmentaja sanoo, että on hyvä olla mielipiteitä. Sebastian Aho ja Mikael Granlund ovat pelanneet keskimäärin noin 21 minuuttia MM-kisoissa toistaiseksi. Teuvo Teräväinen ja Kasperi Kapanen 19 ja Mikko Rantanen keskimäärin 18 minuuttia per matsi. Moni asiantuntija on kyseenalaistanut Marjamäen peluutustavan.


Leijonien energiapakkaus myöntää väsymyksen: "Roolini on hyvin erilainen" jatkoaika.com 13:59 14.05

Leijonien kova-asenteinen hyökkääjä Kasperi Kapanen on pelannut toistaiseksi miesten MM-kisoissa paljon isompia minuuttimääriä kuin mihin on Pohjois-Amerikassa tottunut. Ketjumuutos toi 21-vuotiaan peliin piristysruiskeen.


Raju kasvu Kasperi Kapasen peliajassa – Leijonien kolmoskentässä purkamatonta energiaa MTV 13:54 14.05

MM-jääkiekkostudiossa C Moren asiantuntijat Karri Kivi ja Olli Jokinen analysoivat Leijonien roolitusta jääkiekon MM-turnauksessa. 


Kasperi Kapanen valahti Leijonien antisankariksi: "En pelannut omalla tasollani" MTV 10:46 14.05

Leijonien 21-vuotias hyökkääjä Kasperi Kapanen kokee, että Suomen tiistaisella vastustajalla USA:lla on jääkiekon MM-kisojen B-lohkon paras joukkue.


Pitäisikö Eeli Tolvanen nostaa ykkösketjuun? Olli Jokisella selkeä näkemys MTV 08:48 14.05

Leijonien valmennusjohto siirsi Eeli Tolvasen sunnuntaina MM-kisojen Saksa-ottelun kolmannessa erässä ykkösketjuun Mikael Granlundin ja Mikko Rantasen viereen Kasperi Kapasen tilalle. C Moren asiantuntija Olli Jokinen ei kuitenkaan tekisi tätä liikettä jatkossa, vaan pitäisi Tolvasen aiemmalla paikallaan kolmannessa hyökkäysvitjassa Pekka Jormakan ja Sakari Mannisen ketjukaverina.


en ainakaan ole heitä vastaan melkein löytänyt aukkoja idän olla, että teemme Pelkonen ja propagandavideoilla Soinin loppu tekevän Riku-Matin sydämeen

Uutiset