Katy Perry ja Orlando Bloom palasivat yhteen! stara 13:00 13.02

Poptähti Katy Perry ja näyttelijä Orlando Bloom löysivät kaksi vuotta


Viihdelehti Stara.fi stara 13:00 13.02

Poptähti Katy Perry ja näyttelijä Orlando Bloom löysivät kaksi vuotta


Airbnb vuokraa silmiähiveleviä koteja – tässä viime vuoden upeimmat stara 13:30 12.02

Majoituspalvelu Airbnb on paljastanut vuoden 2017 tykätyimmät kohteensa Instagramissa. Ihmisten


Itse työpaikan löytänyt Harri jätti hakematta toista työpaikkaa, sai karenssin - ”Olisi pitänyt olla selvännäkijä” iltalehti 06:33 12.02

Pieksämäkeläinen Harri Lappi halusi olla entiselle työnantajalleen lojaali, eikä hakenut kokoaikaista TE-toimiston tarjoamaa työpaikkaa. Seurauksena oli kahdeksan viikon karenssi. Harri Lappi kutsuu itseään sekatyöntekijäksi: viime vuodet hän on työskennellyt keväästä syksyyn maalausalan töissä ja talvikuukaudet laskettelukeskuksessa kokkina ja kassatarjoilijana. Tuoreimman työsopimuksensa Lappi allekirjoitti tammikuun 20. päivä. Edellisiltä talvilta tutun laskettelukeskuksen kanssa tehty sopimus on osa-aikainen, sillä työn määrä on Lapin mukaan riippuvainen sääolosuhteista.


Paljastus Pyeongchangista: Kaisa Mäkäräisellä on ylivertainen etu olympialaduilla iltalehti 07:04 10.02

Etelä-Korean kisabaana sisältää runsaasti kuokkanousua. Se sopii suomalaisen pirtaan. Iltalehden hiihtoasiantuntija Toni Roponen analysoi videolla Kaisa Mäkäräisen mahdollisuuksia Pyeongchangissa. Ei ole mikään salaisuus, että Kaisa Mäkäräinen on Suomen paras kuokkatyylin hiihtäjä. Se on vapaan hiihtotavan etenemistekniikka, jota suositaan pääasiassa ylämäissä.


Kylie Jenner on nyt Instagram-kuningatar: vauvakuva kaikkien aikojen tykätyin iltalehti 21:13 08.02

Kärkipaikkaa Instagram-tykkäysten määrässä piti tähän asti hallussaan Beyoncé. Kardashianin tosi-tv-perhe kiinnostaa sosiaalisessa mediassa. Siitä saatiin taas todiste, sillä sisarusparven kuopus, Kylie Jenner, 20, rikkoi Instagram-ennätyksen. Televisiopersoonan ja mallin Instagram-postaus viime viikolla syntyneen lapsensa nimestä on nyt kaikkien aikojen tykätyin Instagram-kuva. Se keräsi pelkästään yhden päivän aikana yli 14 miljoonaa tykkäystä.


Napakympin herra X:nä taksikuski Raumalta - hämmentää neitejä musiikkimaullaan: ”Kukaan ei tuntenut Timo Panellia” iltalehti 11:36 04.02

Napakympissä matkaseuraa etsivä herra X utelee naisilta näiden miesmakua artistien kautta. Sunnuntain Napakympissä herra X on Manu, 43-vuotias taksinkuljettaja Raumalta. Mies kertoo harrastavansa muun muassa karaokea ja asuntovaunuilua. Hän kertoo omistavansa viisi asuntovaunua, jotka ovat ripoteltuina ympäri Suomea. Neiti A on Jaana, 44-vuotias kokki Tampereelta. Hän harrastaa uintia, kävelyä ja karaokea. Juontaja Janne Kataja innostaa naisen lurauttamaan pienen pätkän Kaija Koon Tinakenkätyttö-bravuuristaan, jota Lenni-Kalle Taipale ryhtyy soittamaan.


Uutisankkuri Kirsi Alm-Siira paljastaa Eevassa: ”Sain potkut koulusta” iltalehti 18:10 31.01

Kirsi Alm-Siira sanoo Eevassa oivaltaneensa rajojen tärkeyden vasta aikuisena. Uutisankkuri Kirsi Alm-Siira kertoo tuoreessa Eeva-lehdessä olleensa melkoinen poikatyttö. Satakuntalaisessa Noormarkun pitäjässä hän resusi pienenä pitkin peltoja ja hyppeli rautatiesillalta jokeen. Jälki-istuntoakin tuli, kun Kirsi solmi poikien kanssa opettajien polkupyöriin papattimattoja. - Aina, kun olin törttöillyt, jouduin kotona puhutteluun. Jos en tullut iltakymmeneksi kotiin, isä tuli hakemaan minut kylältä ja antoi arestia, Kirsi kertoo Eevassa.


”Paavo on Paavo” – keminmaalaiset kertovat, missä on Väyrysen suosion salaisuus iltasanomat 07:05 30.01

Kova jalkatyö on yksi Paavo Väyrysen vankkumattoman suosion syistä Keminmaalla.


Työtön tohtori avautuu AL:ssä: Yli kymmenen vuotta yliopiston pätkätöitä surkealla palkalla - ”Tuttavat järkyttyivät, kun kerroin, millaisella palkalla teen akateemista työtä” iltalehti 21:20 27.01

Korkeasti koulutettu teki pätkätöitä kymmenen vuotta, kertoo Aamulehti. Aamulehti kirjoittaa yhteiskuntatieteiden tohtoriksi kouluttautuneesta tamperelaisesta tutkijasta, jonka pätkätyöt Tampereen yliopistossa loppuivat viime kesänä. Tutkimusryhmä ei saanut uutta rahoitusta, jolloin tutkija päätti hakea töitä yliopiston ulkopuolelta. Hän oli tehnyt hommia määräaikaisilla sopimuksilla yli kymmenen vuotta. Palkka oli ollut 1 800-2 600 euroa kuukaudessa viime kymmenen vuoden aikana.


Työtön tohtori avautuu AL:ssä: Kymmeniä vuosia yliopiston pätkätöitä surkealla palkalla - ”Tuttavat järkyttyivät, kun kerroin, millaisella palkalla teen akateemista työtä” iltalehti 19:49 27.01

Korkeasti koulutettu teki pätkätöitä kymmenen vuotta ja lopetti lopulta työt, kertoo Aamulehti. Aamulehti kirjoittaa yhteiskuntatieteiden tohtoriksi kouluttautuneesta tamperelaisesta tutkijasta Inari Aaltojärvestä, joka jätti pätkätyöt Tampereen yliopistossa viime kesänä. Hän oli tehnyt hommia määräaikaisilla sopimuksilla yli kymmenen vuotta. Palkka oli ollut 1 800-2 600 euroa kuukaudessa viime kymmenen vuoden aikana.


Dannyllä uusi tukkatyyli vuosikymmenten jälkeen - stylisti vihjaa somessa mukanaolosta Vain elämää -ohjelmassa iltalehti 18:36 27.01

Meikkitaiteilija ja stylisti Outi Broux vihjailee sosiaalisessa mediassa julkaisemassaan kuvassa Dannyn suuntaavan Vain elämää - ohjelmaan. Outi Broux on jakanut Instagram-tilillään yhteisotoksen, jossa nähdään Danny uudessa, taakse vedetyssä tukkatyylissään. Kuvatekstissä Broux kertoo olleensa musiikkineuvoksen ystävä jo melkein 30 vuoden ajan. - Tukka taakse ja Vain Elämää eteen! Broux kirjoittaa.


Näihin töihin tarvitaan nyt tekijöitä Vaasassa - paikkoja monien alojen ammattilaisille iltalehti 21:36 24.01

Vaasassa on pulaa esimerkiksi lastentarhanopettajista, LVI-insinööreistä ja pikaruokatyöntekijöistä. Vaasassa on pulaa lastentarhanopettajista ja nimenomaan ruotsinkielisistä lastentarhanopettajista. Näin on ainakin viimeisimmän ammattibarometrin mukaan. Vaikka niin sanottuja pula-ammatteja on melko paljon, yhteenkään ammattiin ei barometrin mukaan ole paljon pulaa hakijoista.


Näin prinssi Williamin tukkatyyli on kehittynyt vuodesta 1990 lähtien - paksusta pehkosta siiliksi iltalehti 17:48 20.01

Prinssi Williamilla oli vielä vuosikymmen sitten melkoisen tuuhea punertava kuontalo. Prinssi William vieraili vastikään Suomessa. Prinssi Williamin päätös ajaa kaljuuntuva päälakensa siiliksi on noussut kansainväliseksi uutisaiheeksi. Sosiaalisessa mediassa 35-vuotiaan prinssin päätöstä siilitukkaan siirtymiseen kehutaan vuolaasti. Monen mielestä prinssi teki juuri oikean ratkaisun, jos kaljuuntuminen on väistämättä kohtalona.


Prinssi William maksoi uudesta siilitukastaan huimat 200 euroa — ”tavisparturi” tekee vastaavan kymmenellä eurolla iltalehti 14:18 20.01

Prinssi Williamin uuden hiustyylin takana on julkkisten suosima lontoolaisparturi Joey Wheeler. Prinssi Williamin uusi tukkatyyli on kiinnittänyt huomiota. Prinssin hiukset ovat viime vuosina ohentuneet, ja nyt hän näyttää päättäneen, että on aika siirtyä siilileikkaukseen. - Prinssi kyllästyi siihen, että prinssi Harry kiusasi häntä kaljuuntumisesta. Tämä vaikutti käytännölliseltä ratkaisulta, jonka pitäisi lopettaa kaikki nälviminen, lähde kertoo The Sun -lehdelle.


Sote-uudistus sittenkin EU:n syyniin? Nerg: Arviointi nyt käynnissä uusisuomi 16:49 19.01

Ministeriöissä arvioidaan virkatyönä, pitäisikö valinnanvapauslait vielä lähettää Euroopan komissiolle ilmoitusmenettelyä varten. Asian vahvistaa Uudelle Suomelle valtiovarainministeriön hallintopolitiikan alivaltiosihteeri Päivi Nerg.


Nyt meni kuppi nurin - toimitusjohtaja jyrähtää Sipilälle: ”Pääministeri kutsuu meitä lampaiksi, kun emme pysty tarjoamaan pätkätyöpaikkoja” iltalehti 12:58 16.01

Pääministeri Juha Sipilä heitti Pääministerin haastattelutunnilla ison pallon yrityksille. Sipilän mukaan työnantajat ovat lampaita, mikäli he eivät pysty tarjoamaan työttömille pätkätöitä. Pääministeri Juha Sipilä (kesk) näpäytti yrityksiä vuoden ensimmäisellä haastattelutunnilla sunnuntaina. Paljon kohua ja porua herättäneestä aktiivimallista puhuttaessa Sipilä korosti, että jokaiselle työttömälle suomalaiselle pitäisi löytää joka toinen viikko kolmen tunnin työjakso esimerkiksi yksityisperheistä tai yrityksistä. - Pidän meitä suomalaisia, joilla menee paremmin tai yrityksiä ja työnantajia kyllä lampaina, jos emme löydä 200 000 ihmiselle joka toinen viikko kolmen viikon työjaksoa, Sipilä sanoi.


Minni Hiiri saa oman tähden Walk of Famelle - 40 vuotta Mikki Hiiren jälkeen iltalehti 16:35 12.01

Walt Disneyn luoma rusettipäinen neiti siimahäntä saa oman tähden julkkisten nimien täyttävälle Hollywoodin kuuluisalle kävelykadulle. Disneyn Minni Hiiri -hahmo juhlii tänä vuonna 90-vuotissyntymäpäiviään. Sen kunniaksi hän saa ihkaoman tähden ja nimensä Hollywoodin Walk of Famelle, kertoo. Minni Hiiri esiintyi ensimmäisen kerran mustavalkoisessa Höyrylaiva Ville -animaatiossa vuonna 1928. Minnin tähti paljastetaan yleisölle 22. tammikuuta. Juhlallisessa tilaisuudessa puheenvuoron saa The Walt Disney Companyn toimitusjohtaja Robert Iger. Muusikko Katy Perry saa kunnian paljastaa tähden.


Uutiset