Sarvet sytytettiin tuleen - kauhistunut härkä tappoi itsensä törmäämällä puupylvääseen iltalehti 14:24 26.07

Eläinsuojelujärjestöt jakoivat härän kuolemasta dramaattisen videon. Festivaalin järjestäjät Foioksessa Vallencian pohjoispuolella Espanjassa sitoivat härän sarviin palavat soihdut. Härkä oli kiinni puisessa tolpassa. Kun puolen tonnin pelästynyt eläin päästettiin vapaaksi, se lähti aluksi poispäin. Hämillään ollut härkä kääntyi ympäri ja juoksi täyttä vauhtia pää edellä päin tolppaa. Paikallisten raporttien mukaan eläin kuoli välittömästi.


Kirurgit löysivät naisen silmästä 27 piilolinssiä - "Hän oli kauhistunut" iltalehti 07:45 18.07

Kirurgit ovat poistaneet 27 piilolinssiä englantilaisen naisen silmästä. Rutiininomaisesta harmaakaihileikkauksesta muodostui 67-vuotiaalle englantilaisnaiselle ja hänet leikanneille kirurgeille kaikkea muuta kuin tavallinen tapaus. Kirurgit huomasivat naisen silmässä "sinertävän vieraan esineen", joka osoittautui 17 piilolinssiksi, jotka rähmä oli liimannut yhteen.


Karhu hyökkäsi miehen kimppuun Venäjällä iltalehti 08:36 19.06

Miehen loma sai karmivan käänteen, kun karhu hyökkäsi hänen kimppuunsa viime viikonloppuna. Karhu hyökkäsi 27-vuotiaan miehen kimppuun Kamtšatkan alueella Venäjällä. Mies oli lomailemassa luonnon keskellä ystäväporukalla. Hän erkani muista hetkeksi ja näki karhun. Kauhistunut mies yritti juosta pakoon ja sen jälkeen kiivetä puuhun, mutta karhu onnistui aiheuttamaan miehelle vakavia vammoja.


Monacossa radalle palaava brittimestari järkyttyi Manchesterin terrori-iskusta: ”Miten sydämettömiä jotkut voivatkaan olla” iltalehti 18:26 24.05

Monacon GP:ssä Fernando Alonsoa McLarenin puikoissa paikkaava vuoden 2009 maailmanmestari Jenson Button oli kauhistunut Manchesterin maanantaisesta terrori-iskusta. Tapahtuneesta keskiviikkona Monacossa puhunut 37-vuotias Button on itse kotoisin eteläisestä Englannista, Fromesta. - Ei tässä ole paljon sanoja. Se oli karmeaa. Uskomatonta, miten usein tällaisia asioita tapahtuu nykyään ympäri maailman, Isossa-Britanniassakin enemmän ja enemmän, Button sanoi.


Alkoholilaissa skismaa vain 0,8 prosenttiyksikön tähden: vahvemmat juomat sittenkin pois ruokakaupoista? iltasanomat 09:42 24.05

Alkoholilain vapauttaminen piti olla sovittu, mutta limuviinoista kauhistunut keskusta sorvaa uutta kompromissia.


Alkoholilaissa skismaa vain 0,8 prosentin tähden: vahvemmat juomat sittenkin pois ruokakaupoista? iltasanomat 09:42 24.05

Alkoholilain vapauttaminen piti olla sovittu, mutta limuviinoista kauhistunut keskusta sorvaa uutta kompromissia.


Kauhistunut nainen näki kaiken turvakamerasta - tiirikkamies tunkeutui KD:n puoluetoimistoon iltalehti 21:42 09.05

Kristillisdemokraattisen puolueen naistyöntekijä oli yksin paikalla huomatessaan punatakkisen miehen tiirikoimassa itseään sisään puoluetoimistoon. Pelottava välikohtaus sattui viime viikon tiistaina KD:n puoluetoimistossa Helsingin Alppilassa. Kello oli kuusi illalla. Puolueen ja KD-lehden muut työntekijät olivat jo lähteneet, vain KD Nuorten pääsihteeri Linda-Riina Paavilainen oli jäänyt jatkamaan töitään.


Uutiset