Näitä tuotteita suomalaiset ostavat joululahjaksi - sukat pitävät edelleen pintansa iltalehti 12:34 16.12

Kirjat ja sukat pitävät pintansa Bonusway-yrityksen teettämässä joululahjakyselyssä. Suomalaiset suosivat kovia paketteja, selviää tuoreesta Bonuswayn teettämästä joululahjakyselyssä. … Suosituimmat lahjakategoriat olivat vaate- ja viihdetuotteet, joita 76 prosenttia vastaajista on antamassa tänä jouluna lahjaksi. Hyvinvointi- ja kauneustuotteita kertoi antavansa joululahjaksi 69 prosenttia.


Some-julkkis Lele Pons, 21, julkaisi teinikuvansa - kauneusleikkaussyytökset alkoivat heti iltalehti 13:05 13.12

Lele Pons on tunnettu somepersoona ja näyttelijä, viimeksi hän vaikutti Miss Universum-tuomaristossa. Vasta 21-vuotias Lele Pons on todellinen some-julkkis. Hän muutti perheensä kanssa Venezuelasta Yhdysvaltoihin lapsena. Tuolloin hän oli 5-vuotias.


Kauneusleikkaukset tuhosivat Twin Peaks -naistähden kasvot stara 20:00 12.12

Elokuvakaunotar Lara Flynn Boyle on tullut vuosien mittaan tutuksi esimerkiksi


Muistatko Dr. Philin tyrmäävän Robin-vaimon? Tältä hän näyttää nykyään – ”Mitä ikinä hän onkaan kasvoilleen tehnyt...” iltasanomat 21:01 11.12

Dr. Philin vaimo Robin McGraw kiistää jyrkästi kauneusleikkauksien ottamisen.


Uutuuslaite lupasi täydelliset kiharat – naiset testasivat mikä on totuus stara 20:30 11.12

Kauneustuotteet antavat mainoksissaan kuluttajille kaikenlaisia lupauksia, joita ne eivät välttämättä


Viihdelehti Stara.fi stara 20:30 11.12

Kauneustuotteet antavat mainoksissaan kuluttajille kaikenlaisia lupauksia, joita ne eivät välttämättä


Ihmis-Ken leikkauspöydällä jo 60. kertaa – nenä ja silmäkulmat operoitiin stara 09:30 11.12

Brasilialaisen Rodrigo Alves on käynyt lukuisissa kauneusleikkauksissa, joissa hänen ulkonäköään


Liki 60 vuotta vanha murhamysteeri ratkesi Texasissa: Vieraileva pappi tappoi ripille tulleen kauneus­kuningattaren iltasanomat 21:16 09.12

Oikeudenkäynnissä merkittävänä todistajana toimi munkki, joka kertoi nyt 85-vuotiaan John Feitin tunnustaneen hänelle murhan.


K&T: Tubettaja Mmiisas jännitti opiskelijaelämää raittiina: ”Olen profiloitunut naiseksi, joka bailaa selvin päin” iltalehti 12:08 07.12

Tubetähti Mmiisas kertoo Kauneus & Terveys -lehdessä jännittäneensä yliopisto-opiskelijan elämää, sillä hän ei käytä alkoholia laisinkaan. Videobloggaaja Mmiisas, Miisa Rotola-Pukkila, 22, kertoo -lehdessä aloittaneensa yliopisto-opinnot Tampereella kaksi ja puoli vuotta sitten. Mmiisas kertoo jännittäneensä opiskelijaelämää, sillä hän on absolutisti. Hän jännitti sitä, hyväksyttäisiinkö hänet joukkoon, kun hän ei juo. Tunnetusti opiskelijaelämä voi olla hyvinkin kosteaa opintojen ohessa. Mmiisas kertoo haastattelussa, että hän ei käytä alkoholia, sillä hän ei pidä sen mausta eikä humaltumisen tunteesta.


Hyvää itsenäisyyspäivää 100-vuotias Suomi - Petri ikuisti isänmaan upeimmillaan Kaunispään huipulta iltalehti 17:01 06.12

Iltalehden lukija on ottanut kamerakopterilla henkeäsalpaavan kuvan upeasta pakkasmaisemasta. Satavuotiaan kotimaamme kauneus näyttäytyy lumoavana Petri Valon Saariselältä ottamassa kuvassa. 20-asteisessa pakkasessa otetussa kuvassa Kaunispään huipun upeus ihastuttaa.


Kauneushoitolassa käytetään pelkkiä ruoka-aineita: ”Parsakaalia, suklaata…” stara 13:30 05.12

Moni nainen haluaa meikkien ja ihonhoitotuotteidensa saralla varmistua siitä, että


Kaksoset halusivat näyttää Brad Pittiltä – tässä leikkausten tulos! stara 12:00 04.12

Viime aikoina fanit ovat turvautuneet kauneusleikkauksiin halutessaan näyttää omilta idoleiltaan.


Lehti: 59 kauneusleikkausta läpikäynyttä ihmis-Keniä harkitaan Euroviisujen juontajaksi iltalehti 08:19 04.12

Daily Mailin mukaan ihmis-Ken eli brasilialainen Rodrigo Alves on vahvoilla juontajan pestiin, koska puhuu portugalia äidinkielenään. Brasilialainen Rodrigo Alves on noussut kuuluisuuteen lisänimellä ihmis-Ken. Media ja yleisö kiinnostuivat miehestä, kun hän kertoi läpikäyneensä 59 kauneusleikkausta, jotka ovat maksaneet yhteensä noin 400 000 dollaria. Hänelle on tehty muun muassa lukuisia nenäleikkauksia, silikoniset vatsalihakset ja hänen päähänsä on laitettu huima määrä hiussiirteitä.


Sensuroimaton Päivärinta tänään: useita kauneusleikkauksia läpikäynyt Amanda haluaa näyttää Barbielta - vieraana myös Lola Odusoga iltalehti 13:09 29.11

IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelman jaksossa numero 21 on kaksi naisvierasta, joiden kanssa puhutaan ulkonäöstä. Erikoistoimittaja Susanne Päivärinta saa studioonsa vieraiksi lukuisia kauneusleikkauksia läpikäyneen ja Barbien ulkonäköä tavoittelevan Amanda Aholan sekä vuoden 1996 Miss Suomen ja Miss Universum -kilpailun toisen perintöprinsessan Lola Odusogan. 21-vuotiaan jyväskyläläisen Amanda Aholan pakkomielle kauneusleikkauksiin ja barbiemaisuuteen on ylittänyt jo kansainvälisenkin uutiskynnyksen. Rahaa operaatioihin on palanut jo yli 20 000 euroa, ja viimeisimmässä rintojensuurennuksessa Ahola oli kuolla. Miksi hän haluaa silti jatkaa itsensä leikkelyä ja miksi Barbien ulkonäkö on hänelle niin vahva tavoite? Sitä kysymme häneltä tänään.


Henkivartija: Trumpille tarjottiin viittä naista Moskovassa, Trump kieltäytyi iltalehti 11:20 10.11

Tapaus sattui vuonna 2013 ennen Miss Universum-kisoja. Liikemies Donald Trump oli Moskovassa vuonna 2013 järjestämässä Miss Universum-kauneuskilpailuja. Ennen kisoja venäläiset tarjoutuivat lähettämään hänen hotellihuoneeseensa viisi naista. Donald Trump osti kilpailun oikeudet vuonna 1996.


Rintasyöpään sairastuneet Katja ja Kaisa: Rinnat eivät määritä naisellisuutta iltalehti 19:00 20.10

Viime vuonna Iltalehti kuvasi rinnanpoistoleikkauksessa käyneitä naisia. He myös kertoivat ajatuksista, joita syöpään sairastuminen herätti heissä. - Rinnan poiston ja hoitojen jälkeen olen alkanut tuntea itseni kauniiksi, koska sain toipua tästä sairaudesta. Naiseuteni ei ole koskaan ollut rinnoista kiinni. Se tulee jostakin paljon syvemmältä, kertoi rinnanpoistoleikkauksessa käynyt Kaisa Ilonalle viime vuonna. Kaisa ja Katja toimivat Iltalehden malleina ja esittelivät Tärähtäneet ämmät -taiteilijaryhmän Monokini 2.0 -malliston uima-asuja. Taiteilijaduo halusi ottaa hankkeellaan kantaa luutuneihin kauneuskäsityksiin: ajatukseen siitä, että rinnat määrittelisivät automaattisesti naiseutta.


Vuoden ilmailukuva on valittu - kärkikolmikon maaginen kauneus lumoaa iltalehti 19:15 19.10

Ilmailu-lehden järjestämän Vuoden Ilmailukuva -kilpailun voittajakuvassa täytetään kuumailmapalloa. Vuoden ilmailukuva -kilpailun voittajaksi äänestettiin Aila Roivaisen valokuva "Pallo täyteen". Kilpailun raati teki runsaasta kuvavalikoimasta esivalinnan ja valitsi 10 parasta kuvaa yleisöäänestykseen. Tiukan yleisöäänestyksen päätteeksi voittajaksi valikoitui Roivaisen valokuva kuumailmapallon täyttöhetkestä Suonenjoella. Pitkään valokuvausta harrastaneelle Roivaiselle kilpailun voitto tuli mielekkäänä yllätyksenä.


Nenä suoristui, pömppövatsa ohentui - vakuutusyhtiöitä huijataan maksamaan kauneusleikkauksia Ruotsissa iltalehti 11:36 17.10

Ruotsissa on kehittynyt uusi vakuutusyhtiöitä rassaava ilmiö. Ulkomailla matkustavat turistit ilmoittavat joutuneensa onnettomuuksiin ja tarvinneensa leikkaushoitoa. Jotkut heistä palaavat kuitenkin kotiin nenä suoristettuna ja pömppömaha litteämpänä. -  Ihmiset tekevät vahinkoilmoituksia, kun he ovat itse asiassa käyneet kauneusleikkauksissa, sanoo vakuutusyhtiö Ifin selvityspäällikkö Anders Lindstrand.


Uutiset