Kuva: Tunnistatko häntä? Nuori mies yritti ryöstää kauppaa Kuopiossa - pötkikin pakoon, kun kauppias käski poistumaan iltalehti 15:28 22.05

Ryöstöä yrittänyt mies tallentui valintamyymälän valvontakameraan Kuopiossa aamupäivällä. Mies astui Kauppakadun Eväskulma-kauppaan klo 11.11 toinen käsi hupparin taskussa ja sanoi kassalla olleelle kauppiaalle "Tämä on ryöstö. Tiedät mitä minä haluan". Ryöstö jäi kuitenkin puolitiehen, kun kauppias käski miestä poistumaan. Mies totteli ja poistui kaupasta Kasarmikadun suuntaan.


Kaikki lähti pikaisesti tehdystä konekaupasta - nyt parkanolaisyritys pyörittää yli 5 miljoonan bisnestä iltalehti 13:16 22.05

XO Metal Oy on kasvanut verkostona kuin ketjureaktio. Se piti metallin ydinosaajia Parkanossa konsernien sulkiessa tehtaitaan. Alkukeväällä 2011 parkanolainen Petri Niinimäki, 13 000 euron liikevaihdolla PN-Works Oy:n aloitellut nuorukainen, asteli Heinolassa konkurssipesän tiloihin. Hänen piti ostaa vain 500 euron paikallisnostin. Niinimäki näki ison hallin nurkkaan työnnettynä tuoreen laserleikkurin, joka maksaa uutena noin 800 000 euroa. Siitä paikasta hän soitti perustamansa XO Metal Oy:n toiselle omistajalle Tero Pentille, että nyt hän tuo Parkanoon vähän enemmän kuin piti. Pikapikaa miehet tekivät pesän omistaneelle pankille tarjouksen ja ostivat molemmat laitteet - konkurssihallin Heinolassa vuokranneiden vielä miettiessä ratkaisujaan.


Mies varasti alle euron oluen ja alkoi pahoinpidellä vartijaa jäätyään kiinni MTV 17:43 20.05

Vartija otti Vantaalla Korsossa eilen illalla kauppaliikkeessä kiinni miehen, joka oli anastanut kaupasta yhden alle euron arvoisen keskioluen.


Poliisi epäilee: Mies rikkoi fillarin lukon ja varasti sen - näpisti sitten kaupasta ehjän lukon tilalle iltalehti 09:00 20.05

38-vuotiasta tamperelaismiestä epäillään näpistyksestä ja varkaudesta. Poliisi sai hätäkeskuksen kautta ilmoituksen, jonka mukaan Tampereen Turvesuonkadulla sijaitsevassa tavaratalossa on vartijoilla kiinniotettuna epäilty näpistelijä. Tapahtumapaikalla ilmeni, että 38-vuotias paikkakuntalainen mies oli ottanut myymälän hyllystä polkupyörän lukon ja piilottanut sen vaatteisiinsa. Tämän jälkeen mies oli poistunut myymälästä kassojen ohi maksamatta tuotetta.


Poliisi epäilee: Punatakkinen mies ryösti S-marketin Karjaalla iltalehti 16:18 19.05

S-market ryöstettiin torstaina Karjaan keskustassa. Länsi-Uudenmaan poliisilaitos kaipasi tiedotteessaan yleisön vihjeitä Karjaan S-marketin ryöstäneestä henkilöstä. Poliisin julkaisemassa valvontakameran kuvassa näkyvän miehen epäillään ryöstäneen S-marketin Karjaan keskustassa torstaina noin kello 17.30. Mies oli tullut kauppaan ja anastanut elintarvikkeita. Epäilty oli uhannut paikalle tullutta vartijaa ja kaupan työntekijöitä ruiskulla. Tämän jälkeen mies poistui kaupasta. Poliisin tietojen mukaan kukaan ei vahingoittunut tapauksessa.


Poliisi epäilee: Punatakkinen mies ryösti S-marketin Karjaalla - katso valvontakamerakuva iltalehti 14:37 18.05

S-market ryöstettiin torstaina Karjaan keskustassa. Länsi-Uudenmaan poliisilaitos kaipaa tiedotteessaan yleisön vihjeitä Karjaan S-marketin ryöstäneestä henkilöstä. Poliisin mukaan kuvassa olevan miehen epäillään ryöstäneen S-marketin Karjaan keskustassa torstaina noin kello 17.30. Mies oli tullut kauppaan ja anastanut elintarvikkeita. Epäilty oli uhannut paikalle tullutta vartijaa ja kaupan työntekijöitä ruiskulla. Tämän jälkeen mies poistui kaupasta. Poliisin tietojen mukaan kukaan ei vahingoittunut tapauksessa.


Annika Saarikko Terveystalon Attendo-kaupasta: Keskittää tarjontaa, mutta omistus vahvasti suomalaista MTV 15:22 17.05

Perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikko (kesk.) sanoo, että Terveystalon Attendo-kauppa osaltaan keskittää sote-palvelujen tarjontaa ja vahvistaa Terveystalon roolia. Terveystalo kertoi tänään ostavansa Attendon terveyspalvelut Suomessa.


Ohiolainen pappi sai tuomion - käytti seksuaalisesti hyväkseen alaikäistä, jo kerran hyväksikäytettyä tyttöä ja maksoi seksistä iltalehti 20:14 15.05

Oikeuden mukaan pappi käytti hyväkseen nuorten tyttöjen haurautta. 38-vuotias pappi Kenneth Butler sai maanantaina tuomion alaikäisten seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja alaikäisen seksikaupasta. Hän sai 17 ja puolen vuoden vankeustuomion. Ohion Toledossa työskennellyt Butler käytti hyväkseen kahta alaikäistä tyttöä vuosina 2015-2017. Butlerin lisäksi lasten hyväksikäyttörinkiin kuului kaksi muutakin miespappia. Miehet käyttivät tyttöjä hyväkseen yhdessä ja erikseen. Hyväksikäytöt tapahtuivat pappien työpaikalla ja Butlerin autossa.


Törkeää ihmiskauppaa ja seksuaalisia hyväksikäyttöjä – Suomessakin toiminut "joogamies" Euroopan etsityimpien rikollisten listalla MTV 05:59 14.05

Romanialainen Gregorian Bivolaru on Euroopan poliisivirasto Europolin etsityimpien rikollisten listalla. Häntä epäillään Suomessakin tapahtuneesta törkeästä ihmiskaupasta sekä seksuaalisista hyväksikäytöistä Ranskassa.


Mies osti kaupasta Mentos-pastilleja – poliisi uhkasi heti aseella! stara 10:30 08.05

Yhdysvalloissa poliisien törkeät ylilyönnit ovat muodostuneet viime vuosina vakavaksi ongelmaksi,


Kauppa ja kaksi kioskia ryöstettiin sorkkaraudalla ja pesäpallomailalla uhaten - poliisi epäilee tekijäksi samaa miestä iltalehti 13:27 02.05

Eurassa ja Harjavallassa tehtiin vappupäivänä kolme ryöstöä. Ensimmäinen teko tapahtui Euran Eurakoskentiellä kello 19.05. Pienikokoinen, suomea puhuva mies vei elintarvikekaupasta maksamatta olutpakkauksia. Kassan kysellessä maksun perään mies oli esitellyt pesäpallomailaa tai vastaavaa myyjälle. Mies oli pukeutunut tummaan kypärään, tummaan takkiin ja vaaleisiin kenkiin.


Sarjanäpistäjä halusi suojautua pyörävarkailta - sortui itse varastamaan lukon kaupasta iltalehti 15:39 28.04

Itä-Uudenmaan poliisi sai perjantaina aamupäivällä todistaa erikoista tilannetta. Noin 30-vuotias vantaalaismies jäi kiinni yrittäessään viedä kaupasta polkupyörän lukitsemiseen ja pyörävarkauksien ehkäisemiseen tarkoitettua U-lukkoa. Vartijat äkkäsivät miehen aikeet ja ottivat hänet kiinni. Poliisin tiedotteen mukaan mies oli piilottanut noin kahdeksan euron arvoisen lukon paitansa sisään. Motiiviksi teolleen mies kertoi yksinkertaisesti, että hän tarvitsi lukkoa ja meni siksi hakemaan sitä kaupasta.


Bruce Oreck haastaa VR:n oikeuteen - haluaa miljoonakorvaukset peruuntuneesta kiinteistökaupasta iltalehti 20:34 27.04

Liikemies ja Yhdysvaltojen entinen Suomen-suurlähettiläs Bruce Oreck kirjoittaa Facebookissa haastavansa valtion rautatieyhtiön oikeuteen. Bruce Oreck on julkaissut Facebookissa tiukan päivityksen liittyen rakennuskauppoihin VR:n kanssa. Hän aikoo haastaa VR:n oikeuteen ja vaatii miljoonan korvaukset. Oreck kertoi viime viikolla Facebook-sivullaan, että VR:n ylin johto vedätti häntä Helsingin Vallilassa sijaitsevan Konepajan kiinteistökaupassa. Hän kertoi tehneensä massiivisen, puoli vuotta kestäneen selvitystyön kiinteistöstä. Hän kertoi, että käytti satojatuhansia euroja alueen tutkimuksiin ja erilaisiin raportteihin.


Bruce Oreck kertoo haastavansa VR:n oikeuteen konepajakaupasta iltasanomat 19:52 27.04

Yhdysvaltain entinen suurlähettiläs Bruce Oreck kertoo Facebookissa, että hänen ainoa vaihtoehtonsa on vaatia Vallilan konepajakaupassa menettämiään rahoja takaisin oikeusteitse.


Huumerikollisuus kasvaa Suomessa – yhä enemmän päihdeaineita ostetaan netistä iltasanomat 05:24 27.04

KRP:n katsauksen mukaan nettikaupasta on tullut merkittävä huumeiden välityskanava.


Uusi johtaja pani tuulemaan: Pääkonttori Suomeen, 100 miljoonan euron yrityskauppa, johtoryhmään muutoksia iltalehti 15:15 25.04

Pörssiyhtiö Ahlstrom-Munksjön uusi toimitusjohtaja Hans Sohlström aloitti tehtävässään maanantaina 16.4.2018. Viikon päästä alkoi tapahtua. Tiistaina Ahlstrom-Munksjö kertoi 100 miljoonan euron yrityskaupasta. Yhtiö kertoi sopineensa, että se ostaa MD Papeisin Caierasin erikoispaperitehtaan Brasiliassa Formitex Groupilta. Ostettavan liiketoiminnon liikevaihto on noin 80 miljoonaa euroa ja vertailukelpoinen käyttökate noin 13 miljoonaa euroa vuonna 2017. 100 miljoonan euron kauppahinta on velaton.


Macron ja Trump neuvottelivat – Macron haluaa uuden sopimuksen Iranin kanssa MTV 18:40 24.04

Presidentit Donald Trump ja Emmanuel Macron ovat tavanneet tänään Valkoisessa talossa. Presidentit keskustelivat odotetusti muun muassa Iranista ja kansainvälisestä kaupasta. 


Live nyt: Trump ja Macron tapaavat Valkoisessa talossa MTV 18:40 24.04

Presidentit Donald Trump ja Emmanuel Macron ovat tavanneet tänään Valkoisessa talossa ja keskustelleet muun muassa kansainvälisestä kaupasta. Presidentit kertovat parhaillaan keskusteluidensa tuloksista.


Päästi vieraan miehen asuntonsa vessaan: Avulias nainen joutui raiskauksen uhriksi iltalehti 08:29 20.04

Kerrostaloasunnon vessaan päästetty vieras mies käytti törkeästi hyväkseen asunnonhaltijan hyväntahtoisuutta. Espoolaisnainen oli tulossa kaupasta kotiin, kun hän kerrostalonsa ulko-ovella törmäsi vieraaseen mieheen. Nainen näpytteli ovikoodia, kun mies kysyi, asuiko rapussa tietyn niminen henkilö. Nainen vastasi, ettei ainakaan hänen tietääkseen. Samassa mies tiedusteli, voisiko hän käväistä naisen luona vessassa. Nainen suostui.


alkaa hovioikeudessa juhliville ”Sellaista kiusaamisesta - ”minulta loppuun jo matkustuslupa viime hetkellä oikeustalolla pommiuhkaus – Petteri, älä vääristele poliisi, sankoin joukoin Saksan Vantaan Myyrmannissa – venäläissyntyinen

Uutiset