KL: Jenni Vartiainen on menestyvä liikenainen - firma tahkonnut jättitulosta jo vuosia iltalehti 15:10 07.04

Vartiaisen Jenique-yhtiö on tehnyt hyvää tulosta. Laulaja Jenni Vartiaisen yhtiön Jeniquen liikevaihto kasvoi viime vuonna 46,6, eli 162 600 eurolla, kertoo Kauppalehti. Liikevaihto oli nyt 511 500 euroa. Tilikausi päättyi lokakuussa 2018. Myös Vartiaisen yhtiön tulos kasvoi Kauppalehden mukaan 227 prosenttia edellisvuoteen nähden. Nettotulos oli yhteensä 245 400 euroa.


Virossa kriisikokous – aiheena Suomi: ”Suomalaisturisti on muuttunut oleellisesti” uusisuomi 19:27 18.03

Tallinnassa pidettiin äskettäin kriisikokous, jonka aiheena olivat suomalaiset, Kauppalehti kertoo.


Virolaisministeriltä piikki Suomeen: ”Ei kannattaisi vielä myydä lippuja” Tallinna-tunneliin uusisuomi 09:31 13.03

Virossa ei uskota, että Helsinki-Tallinna-tunneli voitaisiin saada kannattavaksi ilman Rail Baltica -yhteyttä, Kauppalehti kertoo. Rahoituksen pelastajaa toivotaan


KL: Juha Sipilä selvityttäisi kansainvälisten säätiöiden ja yhdistysten lähdeveron – ”Voitaisiin vähän laajentaa meidän veropohjaamme” uusisuomi 09:15 24.02

Pääministeri Juha Sipilä haluaa selvityttää mahdollisen lähdeveron kansainvälisille vero­vapaille säätiöille ja yhdistyksille, Kauppalehti kertoo.


Suomen hoivamarkkinoille rynnii nyt norjalainen yritys: ”Suomi toimii tässä uuden mielenkiintoisen toimintamallin kehittäjänä” uusisuomi 10:26 16.02

Valtakunnallinen kotihoito-, kotityö- ja lastenhoitopalveluja tarjoava franchise-ketju Alina saa uuden omistajan Norjassa perustetusta hyvinvointipalveluihin erikoistuneesta Norlandiasta, Kauppalehti kertoo.


KL: Lidl kasvattaa pottiaan Suomen markkinasta – ruokakauppa on kolmen suuren pelikenttä uusisuomi 11:16 11.02

Ruokakauppa keskittyy Suomessa yhä enemmän kolmen suuren ketjun pelikentäksi, kertoo Kauppalehti.


Nokia yllätti analyytikot loistotuloksella uusisuomi 09:06 31.01

Verkkoyhtiö Nokian loka–joulukuun tuloksesta tuli odotettuakin vahvempi. Nokian vauhti oli loppuvuonna erittäin vahva, ja yhtiön ei-IFRS-liikevoitto nousi peräti 1 120 miljoonaan euroon, Kauppalehti kertoo.


Asumistuessa jälleen uusi ennätys? ”Vuokrat saadaan pidettyä keinotekoisesti korkealla” uusisuomi 09:15 06.01

Kelan tilastoista voi päätellä, että asumistukimenot rikkoivat ennätyksiä myös viime vuonna, Kauppalehti kertoo.


KL: SDP:n vero veisi satoja apurahan saajia kortistoon uusisuomi 08:06 04.12

Apurahojen saajat kuten tutkijat menettävät tukeaan, jos sdp:n esittämä säätiöiden lähdevero toteutuu, Kauppalehti kertoo. Kyse on saajan verosta.


Italia pitää EU:ta pihdeissään: ”EU ja muut jäsenmaat eivät oikeastaan voi tehdä mitään” uusisuomi 08:11 21.11

Italian populistihallitus ei toistaiseksi ole osoittanut minkäänlaisia taipumisen merkkejä EU:n komission kanssa käytävässä budjettiväännössä, Kauppalehti kertoo.


Esperi takoo Suomeen yrityskauppamiljonäärejä – valtaosa rikastuneista on naisia uusisuomi 07:48 19.11

Uusi Suomi ja Kauppalehti ovat tänään kertoneet sote-alan yrityskauppojen kiihtymisestä sote-uudistuksen alla. Lukumääräisesti eniten sote-yrityskauppoja on viime vuosina tehnyt asumispalveluihin keskittynyt Esperi Care.


Uutiset