Etelä-Korean presidentti vierailulla Suomessa – luvassa lyhyitä liikennekatkoksia Helsingin keskustassa yle 02:31 10.06

Juhlallisuuksia voi seurata aamupäivällä Kauppatorilla.


Etelä-Korean presidentti vierailulla Suomessa yle 02:31 10.06

Juhlallisuuksia voi seurata aamupäivällä Kauppatorilla.


Vääntö Havis Amandalla kiipeilystä jatkuu: "Kuuluisi yleisivistykseen tietää, että pronssiveistokseen kiipeäminen on riski – sen takia meillä ei ole pronssisia portaitakaan" MTV 06:29 31.05

Helsingin Kauppatorilla sijaitsevaa Havis Amanda -veistosta ei ole suunniteltu kestämään sen päällä roikkuvia juhlijoita. Patsaan yllättävästä hauraudesta muistuttaa Laila Pullisen säätiön puheenjohtaja ja Nissbackan kartanon veistospuiston toiminnanjohtaja Jean Ramsay.


Lassi Rinteen kuva kultajuhlista Kauppatorilla kuin renessanssimaalaus – oletko tässä kuvassa? iltasanomat 22:21 27.05

Ilta-Sanomille kuvaava Lassi Rinne ikuisti sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Mantan juhlista valokuvan, jonka on kommentoitu kiteyttävän kaiken suomalaisuudesta.


Leijonien voitto sai julkkiksetkin sankoin joukoin torille - videokohun keskelle joutunut Tuure Boelius hyppäsi suihkulähteeseen: Katso kuvakooste! iltalehti 10:46 27.05

Koko Suomi juhlii jääkiekon maailmanmestaruutta. Laulaja Suvi Teräsniska lähti isänsä kanssa torille Oulussa. Suomen kolmas jääkiekon maailmanmestaruus sai kansalaiset rynnistämään torille. Helsingin kauppatorilla Mantan patsaan ympärillä kävi kova kuhina, kun voitosta riehaantuneet suomalaiset halusivat päästä kastautumaan suihkulähteessä Leijonahuumassa. Myös suomalaisjulkkikset ottivat osaa juhlintaan. Imitaattori Jarkko Tamminen vaikutti olevan torilla jo ensimmäisten joukossa, sillä hän kirjoitti olevansa ”toril eka, toril vika”. Hän julkaisi Instagram-tilillään lukuisia kuvia paikan päältä.


Raju MM-kultajuhlinta Kauppatorilla aiheutti useita leikkaushoitoja vaatineita vammoja iltasanomat 10:40 27.05

Moni loukkaantui pudottuaan kiipeilyn seurauksena.


Jari on nähnyt kultajuhlien jäljet Mantalla 1995, 2011 ja nyt 2019 – tällainen näky aamulla odotti, hylkeen suu oli tukittu sukkahousuilla iltasanomat 08:53 27.05

Helsingin Kauppatorilla juhlittiin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä noin 10 000 ihmisen voimin. Tällainen sotku siitä jää ja näin siitä tuumaa työnjohtaja.


Ihanaa Leijonat! 10?000 ihmistä juhli Kauppatorilla – villi karnevaali vyöryi Helsingin yli iltasanomat 07:16 27.05

Tuhannet ihmiset riemuitsivat Leijonien MM-kullasta Helsingin keskustassa.


10?000 ihmistä juhli Kauppatorilla – Helsingin keskustassa villi karnevaali aamuun saakka, mukana jopa Joulupukki iltasanomat 05:33 27.05

Kiekkokarnevaali ruuhkautti keskustan liikenteen. Helsingissä miesten jääkiekkomaajoukkueen MM-kulta sai väkijoukot liikkeelle ja keskustaan syntyi villi karnevaalitunnelma.


10?000 ihmistä juhli Kauppatorilla – Helsingin keskustassa yhä käynnissä villi karnevaali, Havis Amanda puettu Möröksi! iltasanomat 03:47 27.05

Kiekkokarnevaali ruuhkautti keskustan liikenteen. Helsingissä miesten jääkiekkomaajoukkueen MM-kulta on saanut väkijoukot liikkeelle ja keskustaan on syntynyt villi karnevaalitunnelma.


10?000 ihmistä juhlii Kauppatorilla – Helsingin keskustassa käynnissä aivan villi karnevaali, Havis Amanda puettu Möröksi! iltasanomat 03:13 27.05

Kiekkokarnevaali on ruuhkauttanut keskustan liikenteen. Helsingissä miesten jääkiekkomaajoukkueen MM-kulta on saanut väkijoukot liikkeelle ja keskustaan on syntynyt villi karnevaalitunnelma.


10?000 ihmistä juhlii Kauppatorilla – Helsingin keskustassa käynnissä aivan villi karnevaali iltasanomat 03:07 27.05

Kiekkokarnevaali on ruuhkauttanut keskustan liikenteen. Helsingissä miesten jääkiekkomaajoukkueen MM-kulta on saanut väkijoukot liikkeelle ja keskustaan on syntynyt villi karnevaalitunnelma.


Timanttikuva: Lappeenrannassakin kokoonnuttiin vauhdikkaisiin kultajuhliin jatkoaika.com 02:10 27.05

Kansan seassa Lappeenrannan kauppatorilla ajelevalla pyöräilijällä taisi Leijonien kulta häikäistä silmiä ja ajolasit tulivat tarpeeseen.


Timantti: Lappeenrannassa vauhdikkaat kultajuhlat jatkoaika.com 02:10 27.05

Kansan seassa Lappeenrannan kauppatorilla ajelevalla pyöräilijällä taisi Leijonien kulta häikäistä silmiä ja ajolasit tulivat tarpeeseen.


Suomi sekosi MM-kullasta! Katso kuvat huikeista juhlista Mantan patsaalta iltasanomat 23:54 26.05

Helsingin Kauppatorilla oli täysi hulina päällä samalla hetkellä, kun Suomi oli varmistanut historiansa kolmannen jääkiekon miesten maailmanmestaruuden. Kanada kaatui 3–1.


Bobby entinen sotilas, liitossa – ”Summa rajusti taantuneen Corey väitti ampuneensa

Uutiset