Tom Jonesin 29-vuotias poika elää kodittomana - upporikas isä ei ota kontaktia tai riennä apuun: ”En ollut suunnitellut lapsen saamista” iltalehti 17:13 16.01

Nuoruuden hairahduksen seurauksena Tom Jones on elättänyt liittonsa ulkopuolista poikaa täysi-ikäiseksi, mutta mikään unelmaisä hän ei ole pojalle ollut. Daily Mail on löytänyt Tom Jonesin, 77, avioliiton ulkopuolisen pojan Jonathan Berkeryn, 29, muusikkonimeltään Jon Jonesin, New Jerseyn kaduilta. Risaista elämää vuosikaudet elänyt poika on tällä hetkellä koditon, työtön ja vailla tukiverkostoa. Hän kertoo viettävänsä talvikuukausina öitä kodittomien miesten suojapaikassa lattialla nukkuen. Poika kertoo lehdelle, että hän ei ole koskaan tavannut kuuluisaa isäänsä, eikä hän ole koskaan edes puhunut tämän kanssa, saati saanut mitään viestejä tai joululahjoja - lapsenakaan. Kiukkunsa nieltyään mies on kuitenkin jo pitkään koittanut saada yhteyttä isäänsä sekä velipuoleensa. Hänen yhteydenottoihinsa ei olla vastattu.


Kaappaus keittiössä starttasi huippuluvuin – ohjelmaa seurasi eilen lähes 800 000 suomalaista! mtv 15:01 16.01

Kaappaus keittiössä palasi ruutuun muutaman vuoden tauon jälkeen. Kausi lähti eilen illalla vahvasti liikkeelle, kun ohjelma tavoitti MTV3-kanavalla lähes 800 000 suomalaista keskikatsojamäärän ollessa yhteensä 525 000 (MTV3, Katsomo).


Kaappaus keittiössä starttasi eilen huippuluvuin – ohjelmaa seurasi eilen lähes 800 000 suomalaista! mtv 15:01 16.01

Kaappaus keittiössä palasi ruutuun muutaman vuoden tauon jälkeen. Kausi lähti eilen illalla vahvasti liikkeelle, kun ohjelma tavoitti MTV3-kanavalla lähes 800 000 suomalaista keskikatsojamäärän ollessa yhteensä 525 000 (MTV3, Katsomo).


Pitääkö olla huolissaan? -ohjelman neljäs tuotantokausi starttaa – kansalaisten huolia puretaan jälleen! mtv 10:45 16.01

Pitääkö olla huolissaan? -sarjan neljäs tuotantokausi starttaa MTV3-kanavalla 


Matkailun hurjan kasvun seuraus: Työvoimapula iskee Lappiin ensi kaudella kovaa - ”Se ei tule Lapista löytymään” iltalehti 06:31 16.01

Lapissa työllisyystilanne on parempi kuin vuosiin. Osaajat pitää hakea muualta. Lapin matkailun kasvun tukkeeksi uhkaa muodostua työvoimapula, joka jo nyt vaivaa alaa. Alan ihmiset sanovat, että ensi kausi näyttää jo pahalta työvoimapulan suhteen. Erityisesti pulaa on kokeista, joiden paikkoja on auki kymmeniä TE-palveluiden sivuilla, myös kokoaikaisina.


Pelihaluja uhkuva Partanen: "Haluan ratkaista pelejä" jatkoaika.com 20:25 15.01

Jukurit sai hyökkäykseensä maanantaina tutun vahvistuksen, kun joukkueessa kaudella 2012-13 kiekkoillut Mika Partanen liittyi lainasopimuksella ryhmään. HIFK:ssa viime kaudet kiekkoilleen Partasen alkukausi ei ole ollut helpoin ja hyökkääjä saapuukin Mikkeliin täynnä pelihaluja.


Eeva Perttula: "Kyse on siitä, odotetaanko vai toimitaanko" jatkoaika.com 16:19 15.01

Ässien toimitusjohtaja Eeva Perttulan ensimmäinen kokonainen kausi ei ole ollut helppoa totuttelua toimialalle. Patapaitojen juhlakausi on ollut monivaiheinen.


Salkkarit-kausi alkaa dramaattisesti – Tale ja Sanni päättävät kuunnella sydämensä ääntä mtv 16:01 15.01

Salattujen elämien edellinen kausi loppui jännittävään kohtaan ennen joulua. Mitä Sannin ja Jannen sekä Talen ja Tiinan välillä oikein on? 


Potilaasta tartuntavaara kuukausia – tuberkuloosille altistuneet kutsutaan tutkimuksiin Etelä-Karjalassa MTV 13:45 15.01

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksote kutsuu tuberkuloosille altistuneita tutkimuksiin.


Yli kuukausi sitten kadonnutta Hanna-Maria etsitty läheisen järven rannoilta - poliisi edelleen toiveikas iltalehti 13:36 15.01

Vihjeitä kadonneesta tamperelaisesta ei ole tullut. Hanna-Mari Kokkarinen, 41, katosi Tampereella joulukuussa. Kokkarinen poistui Tampereella Nekalantie 66:ssa sijaitsevasta asunnosta 9. joulukuuta.


Onko suomalaisille luvassa lähtöpasseja KHL:ssä? ”En ymmärrä näitä huhuja” iltalehti 13:13 15.01

KHL-kausi on edennyt siihen vaiheeseen, että osa joukkueista on menettänyt teoreettisetkin playoff-saumansa. Suomalaisten edustamista seuroista ainakin Anssi Salmelan Dinamo Riika ja Veli-Matti Savinaisen Jugra Hanty-Mansijsk jäävät runkosarjaan. Sen lisäksi Matias Myttysen Vitjaz sekä Joonas Järvisen ja Jaakko Rissasen Kunlun ovat käytännössä ulkona. Niillä on eroa playoff-viivaan tavoittamattoman paljon.


Tommi Mäkinen puhui jo ääneen mestaruushaaveista MTV 13:11 15.01

Rallin MM-kausi 2017 oli oppivuosi Tommi Mäkisen päälliköimälle Toyota Gazoo Racing -tallille. Tänä vuonna tavoitteet ovat huomattavasti korkeammalla.


Yle: Tässä yrityksessä kaikki tietävät toistensa palkat ja työsopimukset iltalehti 09:39 15.01

On harvinaista, että Suomessa työntekijät tietäisivät toistensa palkat yrityksissä, Yle kertoo. Palkat ovat Suomessa henkilökohtaisia tietoja, eikä niitä voi julkaista miten tahansa. Ohjelmistoalalla on kuitenkin joitakin yrityksiä, joissa palkkamalli on avoin ja joissa työntekijät tietävät toistensa palkat, Yle kertoo. Ohjelmistoyritys Fraktio on Helsingissä toimiva kasvuyritys, jossa kaikki 32 ihmistä tietävät toistensa kuukausipalkat ja työsopimukset.


Töihin tai kouluun ei pitäisi koskaan mennä ennen aamukymmentä, unitutkija sanoo iltalehti 21:35 14.01

Oxfordin yliopiston unitutkija haluaisi eroon liian varhaisista aamuherätyksistä. Ajatusta kannatetaan myös Ruotsissa, kertoo Expressen. Unitutkimukseen erikoistunut lääkäri Paul Kelley on Expressenin mukaan sitä mieltä, ettei työ- tai koulupäivää saisi aloittaa ennen kello kymmentä. Hänen mukaansa ihmiskeho ei pysty muuttamaan luontaista vuorokausirytmiään ja heräämään tiettyyn aikaan. Hänen mukaansa keho seuraa luonnostaan auringon nousua ja laskua, eikä kyseessä ole tietoinen valinta. Tutkijan mukaan luontaista rytmiä varhaisemmat aamuherätykset ovat yhteiskunnallinen ongelma. Ihmiset eivät yksinkertaisesti ole riittävän virkeitä heti aamusta, ainakaan ennen kuin he ovat täyttäneet 55 vuotta. Erityisen vaikeaa varhain nouseminen on 14-24 -vuotiaille. Siksi tutkija haluaisikin, että koulupäivien alkua siirrettäisiin myöhempään.


Tamperelainen Joel, 32, teki kansalaisaloitteen sopeutumiseläkkeen poistosta: “Ex-kansanedustajat eivät voi olla mikään rälssiluokka” iltalehti 20:25 14.01

Tamperelaisen Joel Rouvisen, 32, tekemä kansalaisaloite kansanedustajien sopeutumiseläkkeen poistamisesta keräsi 50 000 nimeä viidessä kuukaudessa. Rouvinen, 32, nostaa kahvilassa teekuppia kädellä, johon on tatuoitu onnen ja oikeuden jumalattaret, Fortuna ja Justitia. Viime kesänä mies ärsyyntyi lopullisesti sopeutumiseläkettä nauttivien kansanedustajien “saavutettuun etuun” ja sillä keplotteluun. Valtion kassasta menee noin 100 000 euroa joka kuukausi näihin sopeutumiseläkkeisiin, kun rahareikiä olisi paljon muuallakin.


Naisleijonien tähtipuolustaja törmäsi tuomariin, talutettiin pukuhuoneeseen - olympiaturnaukseen alle kuukausi iltalehti 18:43 14.01

Ruotsalaisen Luulajan ja Naisleijonien puolustaja Jenni Hiirikoski loukkaantui todella erikoisella tavalla sunnuntaina. Hiirikoski törmäsi kesken ottelun tuomariin ja löi päänsä raitapaidan olkapäähän. Hiirikoski jäi jäähän makaamaan pitkäksi aikaa, kunnes hänet talutettiin pukuhuoneeseen. Suomalaispuolustaja kävi jäällä vielä toisen erän alussa, mutta jätti pelin lopulta kokonaan kesken.


Tammikuu suosituin kuntoilukuukausi – näin Suomessa harrastetaan stara 15:00 14.01

Alennuskuponkiyritys CupoNation on toteuttanut Google Analyticsin avulla analyysin Suomen sporttisimmista


Kiti Kokkonen Putouksen suosikkisketsihahmoistaan: "Ne oli niin ihania" mtv 11:22 14.01

Putouksen uusi kasvo, näyttelijä Kiti Kokkonen paljastaa, ketkä kaikkien menneiden kausien Putous-hahmoista ovat hänen ykkössuosikkejaan.


Katso kuvat Silta-sarjan kulisseista! iltalehti 09:34 14.01

Suositun rikossarjan neljäs kausi ei ole ennätysverinen, vaikka ruumiita tiuhaa tahtia tuleekin, myös tänään. Taas tulee ruumiita, kun Sillan viimeiseksi jäävän kauden kolmas jakso esitetään samaan aikaan Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa. Ennätysverinen neljäs tuotantokausi ei kuitenkaan ole. Niin vakuuttivat kuukausi sitten sarjan pääkäsikirjoittajapari Hans Rosenfeldt ja Camilla Ahlgren, kun Iltalehti tapasi heidät Tanskassa. - On kuolleita ollut enemmänkin, kaksikko laskeskeli, vaikkei lopullista uhrimäärää ennen sarjan esittämistä paljastanutkaan.


Uutiset