Päivän ravivihje: Toto76, Härmä 24.6. iltalehti 08:45 24.06

Juhannusviikonloppuna ravataan joka päivä usealla paikkakunnalla. Kohokohtana on Härmän Powerparkin radalla järjestettävä Nordic King -lähtö, missä paras kylmäverinen voittaa 50 000 euroa. Toto76-1: Avauskohde vaikuttaa kierroksen tasaisimmalta. Vienan Myrsy voitti Kuopiossa alkulaukkansa jälkeenkin. Epäsopivassa sarjassa starttaava Mysteerio kiri Porissa viimeiset 700 metriä 21,7-tempossa. Toto76-2: Lämminveristen tammalähtö pitäisi normaalioloissa olla suupala Twigs Voicille, mutta esitykset ovat viime aikoina vaihdelleet. Lisäksi takarivin lähtöpaikka on haitta. Sauvignon Blance vakuutti Kaustisen välistartissaan voittamalla varmasti 08,5-avauksen jälkeenkin.


Päivän ravivihje: Toto4, Kaustinen 19.6. iltalehti 06:04 19.06

Sylvie de Vie lahjasarjassa. Kaustisen maanantairavien Toto4-kohteet ovat sopivan haasteellisia. Vihjesysteemin varmaksi valitaan kolmannen kohteen Sylvie de Vie, joka on viime aikoina kohdannut paljon kovempia porukoita. Nyt seura on varsin kohtuullinen ja lähtöratakin takaa hyvän juoksunkulun. Toto4-vihjerivi:


Siitospuuhat toivat nihkeyttä – Kaustisen ori silti väkivahva iltasanomat 18:32 04.06

Kajaani lunasti paikkansa Toto76-kartalla hienotasoisilla raveilla. Suomenhevoset olivat ravien tähtiä.


Petri ja Nemo-koira etsivät kadonneita koiria - kipinä syttyi ihmisen etsinnässä iltalehti 11:51 20.05

Kaustisella asuva Petri Viiperi etsii kadonneita koiria. Mies on taidoillaan tuonut helpotuksen useille koiran omistajille. Tassut rapisevat iloisesti hiekalla Kaustisen keskustan lähettyvillä sijaitsevilla kukkuloilla. Menossa on Petri Viiperin ja kuusivuotiaan saksanpaimenkoira Nemon yhteinen vapaahetki. - Täytyyhän sitä hieman pitää hauskaakin, että jaksaa tehdä hommia. Leikkissäkin painotan saumatonta yhteistyötä, mikä on äärimmäisen tärkeää etsintätehtävissä, Viiperi sanoo.


Uutiset