Miehitetyt avaruuslennot keskeytetään Sojuz-tutkinnan ajaksi iltasanomat 16:21 11.10

Venäläisaluksen kantorakettiin tuli vika pian laukaisun jälkeen, miehistö teki pakkolaskun Kazakstaniin.


Jääkiekon MM-kisoihin nousseen Ison-Britannian tähti teki historiaa - sai KHL-sopimuksen! iltalehti 14:00 23.05

Puolustaja Ben O'Connorista, 29, tulee KHL:n historian ensimmäinen brittipelaaja. Barys Astana tiedotti, että O'Connor on tehnyt seuran kanssa ensi kauden kattavan sopimuksen. Britti siirtyy Kazakstaniin kotimaansa liigan Sheffield Steelersin riveistä. O'Connor on pelannut aiemminkin urallaan Kazakstanissa, joskin maan paikallisen liigan joukkueissa. 185-senttinen O'Connor on pelannut nuorena Kanadan junioriliigoissa ja hänellä on myös Kanadan kansalaisuus. Britannian Durhamissa syntynyt O'Connor on kuitenkin jo nuoresta asti edustanut maajoukkuetasolla synnyinmaataan.


SHL:n, NHL:n ja Jokerien kautta Kazakstanin kansalaiseksi - Henrik Karlsson ihastui Kazakstaniin jatkoaika.com 21:57 22.04

Henrik Karlsson auttaa Kazakstanin maajoukkuetta IA-divisioonan maailmanmestaruuskilpailuissa. Ruotsalaissyntyinen maalivahtijättiläinen sai Kazakstanin kansalaisuuden huhtikuussa ennen kisojen alkua.


Kivikova MM-vahvistus: Entinen Jokerit-vahti vaihtoi Ruotsin Kazakstaniin MTV 19:18 17.04

Ruotsalaissyntyinen maalivahti Henrik Karlsson saa edustaa Kazakstania jääkiekon MM-kisojen ykkösdivisioonan A-ryhmässä Budapestissä.


sankariksi jatkoajalla -

Uutiset