Jonkun oli pudottava – Kazakstan lähetti Puolan IB-divisioonaan jatkoaika.com 15:38 28.04

Budapestin IA-divisioonan MM-turnaus on ollut tasainen ja sarjatasoon nähden kovatasoinen. Yksi joukkueista joutui väistämättä putoamaan alempaan divisioonaan ja tällä kertaa oli Puolan vuoro pudota Kazakstanin passittaessa Puolan sarjaporrasta alemmas 6–1-tuloksella.


Päivän veto- ja vakiovihje: Karlsson nollaa Slovenian iltalehti 14:00 27.04

Perjantain pitkävetohaku löytyy hieman eksoottisemmasta paikasta, eli jääkiekon MM-kisojen ykkösdivarista. Turnauksen vahvasti aloittaneen Kazakstanin maalilla pelaa maan kansalaisuuden saanut entinen ruotsalainen huippumaalivahti Henrik Karlsson. Karlsson on tälle tasolle kova peluri. Kazakstanilla on turnauksen kolmessa ensimmäisessä pelissä tehty yhteensä vain neljä maalia. Uskon Karlssonin pystyvän pitämään kurissa myös kisoissa yllättävän heikosti pelanneen Slovenian. Kun maalinteko ei ole kummankaan joukkueen vahvuus, voi tähän peliin hakea alle 5,5 maalia jopa 1,40 kertoimella (kohde 8934). Kazakstan ja Slovenia eivät paljon ole viime vuosina kohdannet, mutta niiden keskinäisissä peleissä ei koskaan ole tehty yli 5,5:ttä maalia.


IA-divisioonan MM-kisojen päiväraportti: Iso-Britannian onni kääntyi jatkoaika.com 20:26 24.04

Budapestin IA-divisioonan MM-turnauksessa pelattiin tiistaina vain yksi ottelu. Turnauksen avausottelussa Slovenian yllättänyt Iso-Britannia haki toista kovaa päänahkaa haastamalla Kazakstanin.


SHL:n, NHL:n ja Jokerien kautta Kazakstanin kansalaiseksi - Henrik Karlsson ihastui Kazakstaniin jatkoaika.com 21:57 22.04

Henrik Karlsson auttaa Kazakstanin maajoukkuetta IA-divisioonan maailmanmestaruuskilpailuissa. Ruotsalaissyntyinen maalivahtijättiläinen sai Kazakstanin kansalaisuuden huhtikuussa ennen kisojen alkua.


Ruotsalaisvahti Karlsson vaihtaa Kazakstanin leiriin jatkoaika.com 19:20 17.04

Jokereistakin tuttu maalivahti Henrik Karlsson on saanut Kazakstanin kansalaisuuden pelattuaan kaksi vuotta Barys Astanan riveissä.


Entinen Jokerien maalivahti sai Kazakstanin kansalaisuuden – pääsee MM-kisoihin iltasanomat 18:55 17.04

Ruotsalaismaalivahti Henrik Karlsson pukee Kazakstanin maajoukkuepaidan ylleen.


Daniel Ricciardon korvaaja Norjassa – Ingebritsenin soitti Angela

Uutiset