Mies kolasi pihansa lumesta – erikoinen keksintö helpotti urakkaa stara 18:00 15.12

Viime päivien aikana voimakas lumisadealue on muuttanut Suomen ja merkittävän


Läpimurto sähköautoille? Yliopiston akkukeksintö voi jopa kolminkertaistaa ajomatkan uusisuomi 08:00 15.12

Kanadalaisen Waterloon yliopiston tutkijat lupaavat, että sähköauton ajomatka voisi jopa kolminkertaistua yhdellä latauksella, kertoo Kauppalehti.


Läpimurto sähköautoille? Yliopiston akkukeksintö voi jopa kolminkertaistaa matkan uusisuomi 08:00 15.12

Kanadalaisen Waterloon yliopiston tutkijat lupaavat, että sähköauton ajomatka voisi jopa kolminkertaistua yhdellä latauksella, kertoo Kauppalehti.


Putin kiisti jälleen vaikuttamisen Trumpin valintaan: ”Pitäisikö lopettaa kaikki kontaktit?” iltasanomat 13:22 14.12

Venäjän presidentti Vladimir Putinin mukaan väitteet Venäjän ja Trumpin presidentinvaalikampanjan suhteista ovat Trumpin vastustajien keksintöä.


Putin: Väitteet Venäjän sekaantumisesta USA:n presidentinvaaleihin keksittyjä iltasanomat 12:45 14.12

Venäjän presidentti Vladimir Putinin mukaan väitteet Venäjän ja Trumpin presidentinvaalikampanjan suhteista ovat Trumpin vastustajien keksintöä.


Mullistava keksintö muuttaa perinteisen hiihdon - suomalaisinnovaatiota on myyty jo 85 000 paria iltalehti 09:57 13.12

Pitovoiteluvapaat karvapohjasukset valtaavat ladut. Tällä kaudella on tullut myös ammattilaisten käyttöön kehitetty väline. Perinteiseen hiihtotapaan soveltuvien karvapohjasuksen suosio kasvaa hiihtoväen keskuudessa hirmuista vauhtia. Suomalaisvalmistaja Peltonen teki viime vuonna 40 000-45 000 paria suksia, joista peräti 70 prosenttia oli karvapohjasuksia. Peltonen toi karvapohjasuksen markkinoille kevättalvella 2015, ja sen jälkeen muut välinevalmistajat ovat seuranneet perässä. Yhteensä laduilla on jo 85 000 paria eri valmistajien karvapohjasuksia.


Nerokas keksintö! Vyönsolki muuttuu juomapidikkeeksi stara 09:30 10.12

Pikkujoulujen aikaan ihmiset keksivät mitä erikoisimpia ja hauskimpia lahjoja toisilleen.


Tutkijat harkitsivat uuden keksinnön salaamista: olisi jopa 8 kertaa voimakkaampi kuin perinteinen vetypommi iltalehti 06:00 08.11

Kaksi israelilaistutkijaa keksi uudenlaisen ”kvarkkipommin”. Israelilaistutkijat keksivät kvarkkipommin jonka voimakkuus on niin suuri, että se sai jo heidät harkitsemaan keksintönsä salaamista julkisuudelta. - Täytyy myöntää, että kun ensimmäistä kertaa ymmärsin tällaisen reaktion olevan mahdollinen, olin peloissani, kertoo tutkija Marek Karliner Tel Avivin yliopistosta -sivustolla.


Mullistuuko jääkiekon katsojakokemus? Tappara-SaiPa-ottelua mahdollista seurata täysin uudella tavalla: ”Lapsi on synnytetty uudestaan” iltalehti 18:03 24.10

Tappara tuo peliin älykiekon, jota pidetään suorastaan mullistavana keksintönä. SM-liigan kilpailutoimenjohtaja Arto I. Järveläkin innostui asiasta. Tappara tuo tiistaina SaiPa-peliin älykiekon, josta on markkinamiesten mukaan iloa sekä katsojille että tilastoniiloille. Mikä älykiekko? Ollaanko tähän asti pelattu älyvapaalla kiekolla?


Jyväskyläläisen Tonin tuote löi läpi snookerissa huimalla tavalla – myös nämä suomalaiskeksinnöt mullistivat urheilumaailmaa iltasanomat 06:45 17.10

Suomessa on tehty myös aiemmin merkittäviä urheilukeksintöjä.


Uutiset