Eläkeläinen vältti täpärästi hukkumisen aamu-uinnilla – naapurien pikainen reagointi pelasti naisen MTV 09:29 19.08

Uimaan lähtenyt nainen oli hukkua Helsingissä, kertoo pelastuslaitos.


Puumalassa murtauduttiin apteekkiin ja pengottiin laatikoita – poliisi etsii Opelilla paikalta poistuneita MTV 13:46 18.08

Etelä-Savossa Puumalan keskustassa murtauduttiin yöllä apteekkiin, kertoo poliisi. Tekijät rikkoivat Keskustiellä sijaitsevan apteekin oven lasin ja penkoivat apteekissa lääkelaatikoita ja levittivät tavaroita lattialle.


Kelan ex-johtaja Liisa Hyssälä: Suomi sääntelee apteekkialaa väärästä päästä uusisuomi 19:08 15.08

Nykyinen apteekki- ja koko lääkejakelujärjestelmä maksaa noin 550 miljoonaa euroa. Sen rakenteet haluaisi uudistaa kokonaan Kelan entinen pääjohtaja ja entinen sosiaali- ja terveysministeri Liisa Hyssälä (kesk.). Suomessa apteekkisääntely kohdistuu hänestä täysin väärään kohtaan.


Nainen putosi viidennestä kerroksesta maahan Helsingissä MTV 17:02 15.08

Nainen on pudonnut viidennestä kerroksesta alas maahan Helsingissä Mäkelänkadulla, kertoo Helsingin poliisi Twitterissä.


LeKi hankki liigakokemusta alakertaansa - maalinsuulle ja hyökkäykseen myös täydennystä jatkoaika.com 23:17 14.08

LeKi vahvistaa alakertaansa maalivahti Arttu Kulmalalla sekä puolustaja Aleksi Mäkelällä. Joukkueen monivuotinen kapteeni Sami Laakso teki puolestaan jatkosopimuksen.


Huoli pois! Kesäiset kelit jatkuvat tulevinakin viikkoina – "Ei näytä siltä, että syksy olisi tulossa vähään aikaan" MTV 21:03 14.08

Tavanomaista lämpimämpi keli jatkuu myös syyskuun alkupuoliskon, kertoo MTV:n ja Forecan meteorologi Aleksi Jokela.


Elinkeinoministeri Lintilä Kelan aktiivimallitilastoista: Ehkä hieman huolestuttavaa MTV 18:00 14.08

Elinkeinoministeri Mika Lintilän (kesk.) mukaan hallitus ei ole perumassa aktiivimallia tuoreista Kelan tiedoista huolimatta.


Joka kymmenes työtön aktivoitui, kun aktiivimalli leikkasi etuutta – iäkkäät ja miehet erottuvat tilastosta MTV 14:29 14.08

Aktiivimallin vuoksi alennettua työttömyysetuutta sai huhti-kesäkuussa noin 150 000 henkilöä. Heistä 97 000 sai Kelan maksamaa työttömyysetuutta ja 54 000 ansiopäivärahaa.


Vain 10% Kela-tukea saavista täytti aktiivimallin ehdon – Uusi tutkimus selvittää vaikutukset uusisuomi 09:44 14.08

Sosiaali- ja terveysministeriö (STM) ja Kela ryhtyvät selvittämään aktiivimallin vaikutuksia työttömiin. Ministeriö ja Kela ovat käynnistäneet aiheesta yhteisen tutkimushankkeen. Uuden tutkimushankkeen tavoitteena on saada kattavaa tietoa siitä, miten aktiivimalli on vaikuttanut erityisesti työmarkkinatukea ja peruspäivärahaa saaviin.


Aktiivimalli iski – yksi kymmenestä työttömästä aktivoitui uusisuomi 09:11 14.08

Kela kertoo joka kymmenennen työttömän aktivoituneen, kun aktiivimalli leikkasi heidän työttömyysetuuttaan. Luku perustuu aktiivimallin ensimmäisen ja toisen tarkastelujakson väliseen muutokseen.


Joka kolmas suomalaisnainen joutuu lähisuhdeväkivallan tai sen uhan uhriksi: "Koti on naiselle vaarallisempi kuin katu" MTV 07:22 14.08

Suomessa lähisuhdeväkivalta on erittäin laajaongelma. Tutkimuksen mukaan joka kolmas 15–74 vuotias suomalaisnainen kohtaa lähisuhdeväkivaltaa tai sen uhkaa elämänsä aikana, Ensi- ja turvakotien liiton toimitusjohtaja Riitta Särkelä kertoo.


Salkkarit-näyttelijä vitsaili nokkelasti Flow'n kustannuksella – sai aikaan kommenttivyöryn mtv 13:10 13.08

Näyttelijä Tero Tiittanen julkaisi viikonloppuna Instagram-tilillään kuvan, joka on saanut aikaan kommenttivyöryn.


Syyte: Perheenisä murhasi kumppaninsa julmalla tavalla, yritti polttaa myös lapsensa elävältä Seinäjoella iltasanomat 09:54 13.08

Murhaoikeudenkäynti seinäjokelaista perheenisää vastaan alkoi Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeudessa maanantaiaamulla. Syytetty ei peittänyt kasvojaan istunnon alussa.


Karmeat rikossyytteet oikeudessa: Isä murhasi kumppaninsa ja yritti murhata pienet lapsensa polttamalla iltasanomat 21:29 12.08

Seinäjokelaisia kauhistuttaneisiin tapahtumiin palataan Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeudessa huomenna maanantaina. Syytteiden mukaan perheenisä murhasi kumppaninsa ja yritti murhata kaksi pientä lastaan polttamalla.


Kristiina Mäkelä avasi EM-finaalin jälkeisiä tuskan hetkiään – pysäyttävä kohtaaminen kisapapin kanssa iltasanomat 13:50 12.08

Yhdeksäs sija kauden pääkisassa oli Kristiina Mäkelälle kova pala purtavaksi.


Suomen EM-joukkueen kärkiurheilijoilta kovaa kritiikkiä SUL:lle – Kristiina Mäkelä latasi: ”Ei edullista urheilijalle” iltasanomat 11:12 12.08

Välieriin ja finaaliin selvinneiden suomalaisurheilijoiden palautumisaika jäi todella lyhyeksi ennen paluulentoa koti-Suomeen.


Mitalitoivo Mäkelä pettyi, Mertaranta näkee valoisan huomisen: "Mahdollisuudet nousta Euroopan huipulle" MTV 07:00 11.08

Suomalaisten osalta perjantai-ilta oli iso pettymys yleisurheilun EM-kisoissa Berliinissä. Kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelän kohdalla puhuttiin jopa mitalitavoittelusta, eikä naisten keihäässä yleinen taso olisi ollut niin kova, etteikö Jenni Kangas olisi voinut parhaassa vireessä yltää hyville sijoituksille.


Kristiina Mäkelä ehdoton pettymys: ”Kroppa oli löysä” uusisuomi 00:10 11.08

Kristiina Mäkelää pidettiin EM-kisojen kolmiloikassa Berliinissä jopa mitaliehdokkaana, mutta finaalissa hänen tuloksekseen jäi 14,01. Mäkelä sijoittui yhdeksänneksi.


Kristiina Mäkelä pidätteli kyyneliä finaalin jälkeen – "Ei tullut mitään – kroppa oli ihan löysä" MTV 22:37 10.08

Naisten kolmiloikkakisassa Suomen Kristiina Mäkelä lähti kovin odotuksin jahtaamaan jopa mitalia. Mäkelä oli lopulta yhdeksäs, jääden ulos jatkokierroksilta. Finaalin jälkeen Mäkelä pidätteli kyyneliään pettymyksen keskellä.


kesäsäälle löytyi lapsien maanjäristykset tappoivat raahata vielä viime

Uutiset