Kela-taksien tilanne vaihtelee edelleen päivittäin: ”Yksikään asiakas ei saa jäädä palvelematta” uusisuomi 16:51 13.07

Kelan mukaan sen tilanne sen maksamien Kela-taksien tilausten jonotusjoissa ja kuljetuksissa on parantunut merkittävästi niissä välityskeskuksissa, joissa ongelmia oli etenkin ensimmäisen viikon aikana. Tilanne vaihtelee Kelan mukaan kuitenkin päivittäin.


Kelan verkkosivut toimivat jälleen normaalisti MTV 15:44 11.07

Kelan verkkopalvelut toimivat jälleen normaalisti, Kela kirjoittaa Twitter-tilillään. Teknisestä viasta johtuvat häiriöt alkoivat aamupäivällä ja jatkuivat noin kolmeen iltapäivällä.


Kansanedustaja selvitti Kela-taksien ongelmaa: Sairaalassa käytössä poikkeusjärjestely uusisuomi 13:40 11.07

Kansanedustaja, Kelan varavaltuutettu Ilmari Nurmisen (sd.) mukaan Kela-taksien ongelmien suurin syy on puhelinpalveluissa.


Inhimillinen virhe Kelassa – Verkkosivut ja sähköinen asiointi sulkeutui uusisuomi 13:13 11.07

Kelan verkkosivut ja sähköinen asiointi sulkeutuivat keskiviikkoaamuna puoli kymmenen jälkeen. Kelan mukaan palveluhäiriö aiheutui inhimillisestä virheestä.


Kela-taksien kyytiongelmat ovat lähes ohi – ruuhkia purettu lisäämällä välittäjien määrää MTV 18:26 09.07

Kelan kilpailuttamien taksipalveluiden ongelmat ovat ratkeamassa.


Kela-korvattujen taksipalveluiden ongelmat ovat ratkeamassa – puhelinpalvelut takkuavat kuitenkin vielä MTV 18:20 06.07

Suurin osa Kelan kilpailuttamista taksipalveluista on toiminut erinomaisesti, kertoo Kela. Puhelinpalvelussa on kuitenkin edelleen ongelmia Pirkanmaalla, Kanta-Hämeessä, Keski-Suomessa, Pohjois-Karjalassa ja Pohjois-Savossa.


Kela-taksien palvelut vaikuttavat olevan sekaisin – Kelan pääsuunnittelija Anne Giss arvioi, mikä on ongelma: Maksamme nykyään vähemmän kuljettajille MTV 08:56 05.07

Osa Kela-taksien palveluista näyttäisi olevan sekaisin. Maakunnista on kantautunut kertomuksia, joissa Kelan asiakkaat ovat joutuneet odottamaan kyytejään todella pitkään, ja osa ei ole päässyt tarvitsemaan hoitoon lainkaan.


Kela taksisotkusta: Palvelun täytyy pelata viikonloppuun mennessä – ministeri olisi toivonut kilpailutusta uuden lain aikana MTV 21:46 04.07

Kela edellyttää, että kela-takseja hoitavien palvelutuottajien taksikyyditykset toimivat normaalisti viikonlopun jälkeen. Alkupäivien ongelmat ovat Kelan mukaan jo nyt vähentyneet merkittävästi.


Palveluntuottaja Kelan taksimuutoksen ongelmista: Valmisteluaika muutokselle aivan liian lyhyt – edes taksien tekniikka ei ole vielä valmis MTV 13:18 04.07

Kelan taksikyydeissä on viime päivinä ollut ongelmia etenkin Lapissa ja Itä-Suomessa. Tämän kuun alusta alkaen kaikki Kelan korvaamat taksimatkat on pitänyt tilata Kelan alueelliselta sopimuskumppanilta.


Osa taksien Kela-palveluista täysin sekaisin – Kela lupaa tilanteen paranevan pian, vaikka "yksikin ongelma on liikaa" MTV 13:41 03.07

Uusi taksilaki on astunut voimaan, ja osa Kela-taksien palveluista näyttäisi olevan sekaisin. Maakunnista on kantautunut kertomuksia, joissa Kelan asiakkaat ovat joutuneet odottamaan kyytejään todella pitkään, ja osa ei ole päässyt tarvitsemaan hoitoon lainkaan.


Kaikkien pankkien tunnuksilla ei ehkä voi tunnistautua Kelan ja Verohallinnon palveluihin ensi vuonna iltasanomat 23:43 30.06

Osuuspankin ja Nordean pankkitunnukset toimivat ensi vuonna tunnistautumisvälineinä, muiden pankkien kanssa neuvottelut ovat käynnissä.


Jouko nai Helenan, jotta voisi olla tämän turva sairauden edetessä – Kelan tukileikkaus ajoi hakeamaan eroa iltasanomat 06:53 27.06

Avioliitto vei eläkeläiset konkurssin partaalle, joten Jouko ja Helena panivat eron vireille.


Suomi-sarjassa maaleja takonut Ojanperä Kooveen alakertaan, Mäkelä jatkaa joukkueessa jatkoaika.com 22:15 25.06

Koovee jatkoi tulevan kauden Mestis-joukkueensa kokoamista kiinnittämällä puolustukseensa Suomi-sarjassa tehokkaasti pelanneen Jaska Ojanperän sekä jatkosopimuksen tehneen Joni Mäkelän.


Pakettiauto ajoi rajusti ulos Tuusulassa: Pyöri katon kautta ympäri päätyen kymmenen metrin päähän pellolle – kahdeksan nuorta sairaalaan MTV 12:56 23.06

Kahdeksan ihmistä kuljetettiin sairaalaan myöhään perjantaina, kun pakettiauto oli suistunut tieltä ulos Tuusulassa Jokelantiellä.


Uutissuomalainen: Kelan toimihenkilöyhdistys kirjelmöi ongelmista – toimeentulotuen käsittelijät kuormittuneita MTV 05:41 20.06

Kelan johto ja henkilöstön edustajat neuvottelevat tänään siitä, miten ratkaista toimeentulotukihenkilöstön kokemat ongelmat.


Uutissuomalainen: Toimeentulotuen hakemukset ruuhkautuivat – Kelan henkilöstö kirjelmöi jaksamisestaan iltasanomat 05:26 20.06

Kelan johto kutsui työntekijät neuvotteluun.


Eriarvoisuuden vähentämisessä on epäonnistuttu, sosiaalibarometri kertoo MTV 19:41 12.06

Sosiaalibarometrin vastaajat ovat huolissaan eriarvoisuuden lisääntymisestä. 77 prosenttia sosiaali- ja terveysjohtajista, 87 prosenttia sosiaalityöntekijöistä ja 72 prosenttia Kelan johtajista arvioi, että eriarvoisuus on kasvanut viimeisen kymmenen vuoden aikana.


Porilainen Mäkelän pariskunta ajoi Latviaan ja säästi satasia alko-ostoksissa – tältä näyttää täysi lasti mökki-illanviettoja varten iltasanomat 15:48 11.06

Kun Ainazin SuperAlkossa haastattelee ihmisiä, selviää nopeasti, että suurin osa suomalaisista ovat Latvian puolella vain osana Pärnun matkaa.


Porilainen Mäkelän pariskunta ajoi Latviaan ja säästi satasia alko-ostoksissa – tältä näyttää täysi lasti mökki-iltoja varten iltasanomat 15:48 11.06

Kun Ainazin SuperAlkossa haastattelee ihmisiä, selviää nopeasti, että suurin osa suomalaisista ovat Latvian puolella vain osana Pärnun matkaa.


että myös hallituksella on” kuvasta täydellinen vertailu matkan vierasjoukkueita miehen ja turvamiesten neljästä asiasta Putinin tiedotus­tilaisuudessa käsikähmä ”86 Fahrenheitia”

Uutiset