Ihmis-Ken on entistä muovisempi - pullistelee rantaleijonana Miamissa iltalehti 15:47 20.04

Rodrigo Alves alkaa olla esikuvansa eli Ken-nuken kaksoisolento. 34-vuotias brasilialainen Rodrigo Alves tunnetaan Ihmis-Keninä. Hän tekee kaikkensa muistuttaakseen ulkonäöltään Barbie-nuken poikaystävää. Alvesille on tehty yli 60 kauneusleikkausta ja rahaa niihin on palanut yli puoli miljoona euroa. Alves on kertonut, että kaikkea muuta hänen vartalossaan on operoitu paitsi genitaalialueita. Muun muassa miehen hiusrajaa on siirretty, vatsa- ja rintalihakset muotoiltu uudelleen ja osa kylkiluista poistettu.


”Olin hirviö” – tähtipelaaja maksoi jättisumman veljelleen, jotta tämä vaikenisi homoseksuaalisuudestaan iltasanomat 17:11 19.04

Englannin entinen maajoukkuehyökkääjä John Fashanu katuu sitä, ettei pystynyt aluksi käsittelemään veljensä Justinin homoseksuaalisuutta. Veljen elämä päättyi itsemurhaan.


Rajuun onnettomuuteen johtaneesta takaa-ajosta lisätietoja - pakenijoita epäillään murhan yrityksestä iltalehti 14:05 19.04

Pakoautossa ollutta kahta henkilöä epäillään murhan yrityksestä, törkeästä ryöstöstä, törkeästä pahoinpitelystä ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Iltalehti uutisoi aiemmin torstaina kolarointiin johtaneesta takaa-ajotilanteesta Oulunsalossa. Poliisi kertoo nyt takaa-ajon taustoja. Hätäkeskukseen ilmoitettiin torstaina kello 11 jälkeen mahdollisesti meneillään olevasta asuntomurrosta Oulun Heinäpäästä Tullivahdinkadulta. Epäillyt poistuivat tapahtumapaikalta valkoisella farmarimallisella Nissan Primera-merkkisellä henkilöautolla.


Talouspäällikölle ärähtänyt Paavo Lipponen vaikeni kirjanjulkistuksessa – ”No comments” uusisuomi 15:05 17.04

Eduskunnan entinen talouspäällikkö Pertti J. Rosila ottaa tiistaina julkaistussa muistelmakirjassaan Arkadianmäen kirstunvartija (Tammi) hampaisiinsa muun muassa ex-pääministerin ja eduskunnan entisen puhemiehen Paavo Lipposen (sd.).


Paavo Lipposen puhemiesvuodet nousivat tapetille uutuuskirjassa - Lipponen vaikeni julkistustilaisuudessa: ”No comment” iltalehti 14:43 17.04

- Ottaahan se päähän, kun valtiomies tulee eduskuntaan ja rakkikoira rupeaa räksyttämään, Lipposen kanssa yhteen ottanut eduskunnan ex-talouspäällikkö Pertti J. Rosila ironisoi. Eduskunnan entinen talouspäällikkö Pertti J. Rosila käsittelee tiistaina julkaistussa muistelmateoksessaan Arkadianmäen kirstunvartija (Tammi) suhdettaan eduskunnan puhemiehiin. Rosila kertoo odottaneensa, että puhemieheksi vuonna 2003 valittu Paavo Lipponen "näyttäisi kyntensä eduskunnassa tuomalla tehokkuutta ja vähentämällä tuhlausta".


6 600 poliisi jahtaa vankikarkuria pienellä saarella Japanissa - ovela rikollinen ei jää kiinni iltalehti 14:35 17.04

Etsintä on jatkunut jo yli viikon. 27-vuotias varkauksista tuomittu Tatsumo Hirao pakeni avovankilasta 8. huhtikuuta. Hänen uskotaan piileskelevän pienellä, mutta metsäisellä Mukaishiman saarella Lounais-Japanissa. Hirao oli mallivanki eikä häntä pidetä vaarallisena. Viranomaiset käynnistivät kuitenkin mittavan etsintäoperaation, jota Japanissa on seurattu kiihkeästi kuin tosi-TV-ohjelmaa.


Jalaton ja kädetön Ji, 36, pakeni Pohjois-Koreasta – kainalosauvat palauttavat yhä synkät muistot mieleen loikkausta edeltävältä ajalta iltasanomat 06:50 17.04

Osa Pohjois-Koreasta paenneista käyttää reittinään pohjoista Kiinan rajajokea. Tässä heistä eräiden tarina sekä esine, jonka toivat mukana muistoksi.


Ryssänupseerista punajääkäriksi – vuoden 1918 väliinputoaja pakeni lopulta itärajan taakse iltasanomat 17:37 16.04

Viljo Kainulainen kävi upseerikoulun Venäjällä, joutui Jääkäripataljoona 27:sta työleirille, kääntyi sosialistiksi, menetti rakastettunsa ja koki kohtalonsa Neuvostoliitossa.


Keni Karalahti siirtyy Jukureista Pelicansiin – Jonne Jantunen jatkaa Lahdessa iltasanomat 13:01 16.04

Jantusen sopimuksessa on optio kaudesta 2019–20.


Pelicans-puolustukseen uusi kasvo Jukureista - Karalahti matkaa Lahteen jatkoaika.com 12:56 16.04

Lahden Pelicans on tehnyt sopimuksen puolustaja Keni Karalahden kanssa. Hyökkäykseensä lahtelaisryhmä kiinnitti puolestaan jatkosopimuksella Jonne Jantusen.


Pelicansissa ensi kaudella kaksi legendaarista kiekkonimeä: Karalahti Mikkelistä Lahteen, Jantuselle jatkosopimus iltalehti 12:42 16.04

Pelicansin nutussa viilettää ensi kauden liigakaukaloissa kaksi nimeä, jotka ovat Suomi-kiekon lähihistoriasta enemmän kuin tuttuja. Lahden Pelicans tiedottaa tehneensä sopimukset puolustaja Keni Karalahden ja hyökkääjä Jonne Jantusen kanssa. Karalahden sopimus kattaa ensi kauden, Jantusen sopimuksessa on optio myös jatkosta.


Vähemmän tunnetut Jantunen ja Karalahti sopimukseen Pelicansin kanssa MTV 12:18 16.04

SM-liigaseura Lahden Pelicans on tehnyt ensi kaudesta pelaajasopimukset hyökkääjä Jonne Jantusen ja puolustaja Keni Karalahden kanssa. Jantusen sopimuksessa on lisäksi optio kaudesta 2019–2020.


Hurja takaa-ajo Eurassa: Mies pakeni poliisia 160 kilometrin tuntivauhtia 2,42 promillen humalassa - kaahasi maatilan pihan läpi iltalehti 10:51 16.04

Autoilija pakeni poliisia lauantaina Eurassa tuhdissa 2,42 promillen humalassa. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Kaistalta toiselle kovaa vauhtia seilannut henkilöauto oli kiinnittänyt sivullisten huomion Eurassa Harjavallantiellä. Auto oli ajanut poliisipartiota vastaan 130 kilometrin tuntivauhtia sadan kilometrin nopeusrajoitusalueella. Autoilija ei noudattanut poliisin antamaa pysäytysmerkkiä, vaan jatkoi ajamista. Autoilija yritti vaikeuttaa kiinnijäämistään ajamalla sivuteitä ja maatilan piha-alueen läpi lähes 80 kilometrin tuntivauhtia.


KooKoo hankki kaksi suomalaishyökkääjää kilpailijoiden riveistä: "Annan kaikkeni" MTV 10:46 16.04

SM-liigaseura KooKoo on hankkinut riveihinsä laitahyökkääjät Toni Suurosen, 22, ja Kimi Koiviston, 25. Molempien sopimukset kattavat tulevan liigakauden 2018–2019.


Tuomittu pedofiili pakeni vankilasta 22 vuotta sitten – paljastui erikoisella tavalla ja makaa nyt koomassa Brasiliassa iltasanomat 06:41 16.04

Vankilasta paennut mies eli väärän henkilöllisyyden turvin Brasiliassa. Henkilöllisyys selvisi yliajon jälkeen. Nyt hän on koomassa sairaalassa.


Barbara Bushin, 92, terveys heikkeni – ei tahdo enää sairaalahoitoon iltasanomat 21:32 15.04

Uutiskanava CNN:n tietojen mukaan rouva Bush kärsii keuhkoahtaumataudista sekä sydämen vajaatoiminnasta.


Yhdysvalloissa valkeni aamu ja Trump käy jo kuumana FBI-pomolle Twitterissä: ”Limanuljaska!”, ”Valeuutiset!” iltasanomat 16:05 15.04

Syyria ja entisen FBI-pomon tuleva televisiohaastattelu kuumentavat presidentin tunteita.


Daavidin oksa -kultin karmea loppu – tulihelvetistä paennut kertoo nyt IS:lle, kuka oli pahamaineinen David Koresh iltasanomat 14:11 15.04

25 vuotta sitten David Thibodeau pakeni liekkejä, jotka surmasivat kymmeniä ihmisiä Daavidin oksa -lahkon maatilan palossa Wacossa Texasissa. Nyt hän kertoo IS:lle, mitä 51 päivän piirityksen aikana tapahtui ja kuka lahkojohtaja David Koresh hänen mielestään oli.


-hankkeesta Barbaralle, ja Energiateollisuuden kyselyt Kärpille ”Meillä keskusta aikoo Kysely Ruotsalaisten moneen ottelu, mutta tappioita otti vastuun protestit ovat vaatineet Rostedtin nimeä ei saaren puuston - sankarinunna Dieppen enkeli Teijalle syntymäpäivälahjaksi kaksi Tottenhamin ja eteni väkevässä vedossa vasten Oulussa viharyöppy - ”Ei Virhe Bremenissä voi eikä Voittajakuski joutui yllättäville –? valittiin

Uutiset