Kenialaisten dopingtuomioille jatkoa: maratonvoittajalle neljän vuoden kilpailukielto MTV 10:08 11.10

Kenialainen juoksija Samuel Kalalei on määrätty neljän vuoden kilpailukieltoon epohormonia sisältäneestä dopingnäytteestä.


Miten kauan sinun työmatkasi kestäisi maratonin ME-miehen vauhdilla? Katso tulos tällä laskurilla iltasanomat 19:09 17.09

Kenialainen Eliud Kipchoge juoksi sunnuntaina Berliinissä uuden maratonin maailmanennätyksen.


Maratonin tuore ME-aika veti IS:n asiantuntijan hiljaiseksi – ”Normaali ihminen ei juokse edes 200 metriä sitä vauhtia” iltasanomat 15:35 16.09

Kenialainen Eliud Kipchoge juoksi Berliinissä sunnuntaina hurjan parannuksen maratonin ME-aikaan.


Käsittämätön temppu: Maratonin maailmanennätys parani yli minuutilla – "Tälle ei ole sanoja" MTV 13:06 16.09

Kenialainen Eliud Kipchoge on juossut maratonin uudeksi maailmanennätykseksi 2.01.39. Aika syntyi sunnuntaina Berliinin maratonilla.


Suomalaismanageri itkuisena: 28-vuotias maailmanmestari kuoli auto-onnettomuudessa MTV 10:43 08.08

Pekingin MM-kisoissa vuonna 2015 kultaa 400 metrillä voittanut Kenian Nicholas Bett on menehtynyt auto-onnettomuudessa. Hän oli ensimmäinen kenialainen, joka on voittanut MM-kultaa 800 metriä lyhyemmällä matkalla. 


Suomessakin usein kilpaillut yleisurheilun maailmanmestari menehtyi auto-onnettomuudessa MTV 10:43 08.08

Pekingin MM-kisoissa vuonna 2015 kultaa 400 metrillä voittanut Kenian Nicholas Bett on menehtynyt auto-onnettomuudessa. Hän oli ensimmäinen kenialainen, joka on voittanut MM-kultaa 800 metriä lyhyemmällä matkalla. 


Kenialainen kauneuskuningatar tuomittiin kuolemaan kumppaninsa julmasta murhasta – Tuomari: "Ei ole siistiä tappaa tyttö- tai poikaystävää" MTV 12:31 23.07

Kenialainen Ruth Kamande, 24 tuomittiin kuolemaan miesystävänsä murhasta. Tuomiota odottaessaan Kamande voitti vankilan kauneuskilpailun. Asiasta kertoo Sky News.


MM-kisoista sivuun vedetty tuomari sai elinikäisen toimintakiellon lahjuksien ottamisesta iltasanomat 20:47 08.07

Kenialainen erotuomari Marwa Range on saanut elinikäisen toimintakiellon jalkapalloon rahalahjuksen ottamisesta.


Yleisurheilun supertähden dopingkärystä paljastui uutta tietoa - kiusallinen tekstiviestivuoto todistaa räikeän rikkomuksen iltalehti 09:14 10.05

Dopingpaljastuksissa kunnostautunut saksalaisen ARD:n toimittaja Hajo Seppelt paljasti Twitterissä yksityiskohtia kenialaistähti Asbel Kipropin dopingkärystä. 1500 metrin olympiavoittajan ja kolminkertaisen maailmanmestarin kerrotaan antaneen marraskuussa dopingnäytteen, jossa oli jälkiä epon käytöstä. Kenialainen on kiistänyt dopingin jyrkästi ja väittänyt, että hänen näytettään on peukaloitu. Kipropin kaltaisen nimen käry on jo sinällään kuohuttava asia, mutta vielä kuohuttavamman koko tilanteesta tekee yksi sivujuonne. IAAF:n etiikkaa valvovan yksikön AIU:n mukaan Kipropille oli ilmoitettu dopingtestistä etukäteen. Wadan ohjeistuksen mukaan moinen ei ole kilpailukauden ulkopuolella sallittua.


Kärynneen olympiavoittajan dopingtestistä paljastui kiusallinen virhe - juoksijalta toinenkin kova syyte testaajista iltalehti 16:34 06.05

Olympiavoittaja ja maailmanmestari, kenialainen Asbel Kiprop väittää, että hänen dopingnäytettään on peukaloitu. Julkisuuteen tuli keskiviikkona tieto, että Kiprop on antanut positiivisen dopingnäytteen eposta. Kiprop on 1 500 metrin kolminkertainen MM-kultamitalisti ja voitti matkalla olympiakultaa Pekingissä vuonna 2008.


Olympiavoittaja kärähti kielletyistä aineista – esiintyi julkisuudessa dopingin vastustajana iltasanomat 23:44 02.05

Kenialainen Asbel Kiprop on jäänyt kiinni dopingista, uutisoivat kansainväliset mediat.


Kestävyysjuoksun kenialaistähti on kärynnyt dopingista iltasanomat 23:44 02.05

Kenialainen Asbel Kiprop on jäänyt kiinni dopingista, uutisoivat kansainväliset mediat.


Dopingkäry! Kultamitaleja kahminut Kenian juoksijatähti jäi kiinni EPO:sta MTV 22:14 02.05

Kenialainen juoksijatähti Asbel Kiprop on jäänyt kiinni dopingin käytöstä, Britannian kansallinen uutistoimisto Press Association kertoo.


Iissä Koivun kylkeen paikalle lopettamaan paikalle lopettamaan paskan­puhumisen” tässä nainen Vesilahden operaatiosta –

Uutiset