Keravan murhasta epäillyllä pitkä rikoshistoria: Käytti seksuaalisesti hyväkseen lapsia – riiteli myös omiensa huoltajuudesta oikeudessa MTV 06:14 13.12

Keravalla viime viikolla löydetyn teinitytön murhasta epäilty 31-vuotias mies on aiemmin tuomittu useista seksuaalirikoksista.


Keravan murhaepäilty vei teinitytön kaksin surma-asuntoon - vainajaa kohdeltiin piittaamattomasti teon jälkeen iltalehti 17:47 12.12

Keravan surmaaja ei välittänyt uhrinsa kohtalosta, kun oli surmannut tämän. Poliisin tiedon mukaan surma-asunnossa ei ollut teon aikaan muita ihmisiä. Poliisin tutkintalinja on pysynyt samana Keravan henkirikostapauksessa. Vangittua 31-vuotiasta miestä epäillään 16-vuotiaan tytön murhasta yksityisasunnossa Kauppakaarella sijaitsevassa kerrostalossa.


Teinitytön murhasta epäilty yhtyi alaikäisiin 2009-2011 - oikeus tuomitsi neljästä erillisestä seksuaalirikoksesta iltalehti 15:27 12.12

Keravan henkirikoksesta epäilty 31-vuotias mies on aiemmin tuomittu ehdolliseen vankeuteen lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Vantaan käräjäoikeus vangitsi viime perjantaina 31-vuotiaan miehen todennäköisin syin epäiltynä 6. joulukuuta tehdystä murhasta. Epäillyllä on toistuvia rattijuopumustuomioita ja lisäksi tuomio huumausainerikoksesta, kun poliisi löysi kotietsinnässä viisi kannabiskasvin taimea. Jo vuonna 2005 hän sai tuomion törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kun paiskautui ulos tieltä ajaessaan syyttäjän mukaan 210 kilometrin tuntinopeutta.


Poliisi: Keravan 16-vuotiaan murhasta epäilty vei itse uhrin ruumiin kerrostalon pihalle iltasanomat 16:08 11.12

Poliisin mukaan epäilty tekijä ja uhri tiesivät toisensa entuudestaan.


Keravalaiset järkyttyivät 16-vuotiaan tytön murhasta – "Miksi pieni, viaton ihminen piti tappaa?" MTV 12:10 09.12

Kymmenet hautakynttilät palavat kävelykadulla sijaitsevan kerrostalon edustalla Keravan keskustassa. Vain muutama päivä aiemmin, varhain itsenäisyyspäivän aamuna, 16-vuotias tyttö löydettiin kuolleena talon lähistöltä.


Oikaisu Keravan surmaepäiltyä koskevaan artikkeliin iltalehti 21:35 08.12

Iltalehti julkaisi perjantaina 8.12.2017 verkkosivuillaan artikkelin, joka koski Keravalla itsenäisyyspäivänä paljastunutta henkirikosta. Artikkeli perustui virheellisiin tietoihin. Artikkelissa mainitut tiedot epäillyn tekemistä Facebook-päivityksistä ja Facebookiin julkaistuista kuvista olivat virheellisiä. Kyseisen päivitykset oli Facebook-sivuillaan tehnyt henkilö joka ei liity tapaukseen. Tässä osoitteessa aiemmin ollut, virheellisiä tietoja sisältänyt artikkeli on nyt poistettu.


Keravan murhaepäilty julkaisi pahaenteisiä kuvia vuosien ajan Facebookissa iltalehti 20:46 08.12

Keravan murhasta epäilty 31-vuotias mies on julkaissut sosiaalisessa mediassa runsaasti kuolemaan viittaavia kuvia. Teini-ikäisen tytön murhasta epäilty mies on päivittänyt Facebook-tiliään melko ahkerasti. Julkisten kuviensa perusteella mies liikkuu innokkaasti luonnossa. Hän harrastaa frisbeegolfia ja kuuluu muutamaan alan ryhmään sosiaalisessa mediassa. Mies myös poseeraa fatbike-tyyppisen maastopyörän kanssa jalkapallokentällä.


Keravan murhaepäilty julkaisi kylmääviä pääkallokuvia vuosien ajan Facebookissa iltalehti 20:46 08.12

Keravan murhasta epäilty 31-vuotias mies on julkaissut sosiaalisessa mediassa runsaasti kuolemaan viittaavia kuvia. Teini-ikäisen tytön murhasta epäilty mies on päivittänyt Facebook-tiliään melko ahkerasti. Julkisten kuviensa perusteella mies liikkuu innokkaasti luonnossa. Hän harrastaa frisbeegolfia ja kuuluu muutamaan alan ryhmään sosiaalisessa mediassa. Mies myös poseeraa fatbike-tyyppisen maastopyörän kanssa jalkapallokentällä.


Keravan teinimurhan pääepäilty myönsi teon poliisille – "Hän on kertonut mitä on tehnyt" MTV 15:57 08.12

Keravalla 16-vuotiaan tytön murhasta epäilty mies ei vastustanut rikosnimikettä murha vangitsemisoikeudenkäynnissä, kertoo tapauksen tutkinnanjohtaja Kimmo Hyvärinen.


Keravan murhaepäilty on tunnustanut surman - poliisi: uhrin sijainti kertoo tekotavasta iltalehti 15:28 08.12

Keravan murhasta epäilty ei vastustanut vangitsemistaan. Vantaan käräjäoikeus vangitsi perjantaina vuonna 1986 syntyneen miehen todennäköisin syin epäiltynä 16-vuotiaan tytön murhasta. Vangitsemista vaati poliisin puolesta tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kimmo Hyvärinen. Surman rikosnimike kiristyi tutkinnan edetessä taposta murhaksi.


Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö, sukupuoliyhteyteen pakottaminen – Keravan teinimurhasta vangittu mies on ollut aiemmin syytteessä vakavista rikoksista MTV 14:39 08.12

Keravalla keskiviikkona löydetyn teinitytön murhasta epäilty mies on ollut aiemmin syytettynä useista eri rikoksista.


Teinitytön murhasta epäilty vangittiin - saapui vangitsemisoikeudenkäyntiin pää painuksissa iltalehti 14:26 08.12

Vantaan käräjäoikeus on vanginnut kolmekymppisen miehen todennäköisin syin murhasta epäiltynä. Videolla kuvaa torstailta Keravan keskustassa sijaitsevalta muistopaikalta. Miestä epäillään itsenäisyyspäivänä paljastuneesta henkirikoksesta Keravalla. Hätäkeskus sai aamulla ilmoituksen kerrostalon pihalla makaavasta ihmisestä. Vainaja oli 16-vuotias keravalainen tyttö.


Kadulta Keravalla löydetyn 16-vuotiaan tytön kuolemaa tutkitaan nyt murhana – poliisi esittää vangittavaksi MTV 12:00 08.12

Keravan teinitytön henkirikosta tutkitaan nyt murhana, vahvistaa tapauksen tutkinnanjohtaja Kimmo Hyvärinen MTV Uutisille.


Poliisi käynnisti murhatutkinnan - Keravan teinitytön surmasta epäiltyä esitetään vangittavaksi iltalehti 10:48 08.12

16-vuotiaan tytön murhasta epäillään vuonna kolmekymppistä miestä. Vangitsemisoikeudenkäynti on perjantaina iltapäivällä. Keravan henkirikos on saanut uuden synkän käänteen. Poliisi tutkii kerrostalon piha-alueelta löytyneen 16-vuotiaan teinitytön kuolemaa nyt murhana. Poliisin mukaan vainajassa oli merkkejä ulkoisesta väkivallasta. Asiaa tutkittiin aiemmin tappona. Tytön ruumis löytyi keskiviikkoaamuna.


Kadulta Keravalla löydetyn 16-vuotiaan tytön kuolemaa tutkitaan nyt murhana MTV 10:28 08.12

Keravan teinitytön henkirikosta tutkitaan nyt murhana, vahvistaa tapauksen tutkinnanjohtaja Kimmo Hyvärinen MTV Uutisille.


Keravalaiset nuoret järkyttyivät 16-vuotiaan tytön taposta: ”Hän oli niin auttavainen” iltalehti 18:21 07.12

Keravalaiset nuoret eivät voi käsittää, miksi auttavaisena tunnettu 16-vuotias tyttö tapettiin varhain itsenäisyyspäivän aamuna. Pimeys alkaa laskeutua Keravan keskustaan torstaina iltapäivällä kello kolmen jälkeen. Paikalliset nuoret kävelevät keskustan Kauppakaarta pitkin kotiinsa ja keskustan läheisyydessä sijaitseviin kauppakeskuksiin, kuten niin monena muunakin koulupäivän jälkeisenä iltapäivänä.


16-vuotiaan tytön taposta epäiltyä on kuulusteltu - myös muiden henkilöiden osallisuutta selvitetään iltalehti 13:10 07.12

Keskiviikkona aamulla Keravan keskustassa sijaitsevasta kerrostaloasunnosta löytyi 16-vuotias tyttö kuolleena. Kuulustelut ovat poliisilla kesken. Vainajan ruumiissa oli poliisin mukaan merkkejä ulkoisesta väkivallasta. Tapausta tutkiva rikoskomisario Kimmo Hyvärinen kertoo Iltalehdelle, että tapausta tutkitaan tällä hetkellä tappona. Poliisi tiedottaa, että tytön kuolemaan johtaneiden tapahtumien kulku on alkanut tarkentua. Poliisi on kuullut teosta epäiltynä kiinniotettua vuonna 1986 syntynyttä miestä. Kuulusteluissa epäilty on kertonut tapahtumien kulusta.


16-vuotiaan tytön taposta epäiltyä miestä kuultu – poliisi selvittää myös muiden henkilöiden osuutta iltasanomat 13:06 07.12

Keravan keskustasta löytyi varhain keskiviikkoaamulla 16-vuotiaan tytön ruumis. Poliisi on tapauksen yksityiskohtaisista tiedoista vaitonainen.


Keravan keskustasta löydetyn 16-vuotiaan taposta epäiltyä kuulusteltu – poliisi selvittelee muiden henkilöiden osuutta MTV 12:59 07.12

Poliisi tiedotta jatkaneensa vuonna 2001 syntyneen tytön tapon tutkintaa.


Uutiset