Pilleri muuttaa pierun hajun kukkasiksi

stara 11:20 22.09

Kerroimme jo vuonna 2015 ranskalainen keksijä Christian Poinchevalin kehittämästä tuotteesta,


Viihdelehti Stara.fi

stara 11:20 22.09

Kerroimme jo vuonna 2015 ranskalainen keksijä Christian Poinchevalin kehittämästä tuotteesta,


Traagisessa F2-onnettomuudessa loukkaantuneen kuskin tilassa merkittävä käänne

MTV 09:27 21.09

Kaksi viikkoa sitten Belgian Span F2-kilpailussa vakavasti loukkaantunut kuljettaja Juan Manuel Correa on poistettu keinotekoisesta koomasta, kerrotaan ecuadorilais-yhdysvaltalaisen lähipiirin julkaisemassa tiedotteessa.


Raamattu-satiiri pillastutti uskovaiset 40 vuotta sitten – Jumalanpilkasta syytetty elokuva ei olisi valmistunut ilman Beatles-kitaristin miljoonia

iltasanomat 07:40 21.09

Beatles-tähti George Harrison panttasi talonsa ja toimistonsa, jotta Brianin elämä saatiin tehtyä. Ylen esittämässä dokumenttielokuvassa kerrotaan Harrisonin perustaman elokuvayhtiön tarina.


18 vuotta yhdessä! Pepe Willbergin ja Pauliina Visurin suhteen alusta ei puuttunut draamaa - lapset vastustivat ja ex-puolisot laittoivat kapuloita rattaisiin

iltalehti 05:58 21.09

Yrittäjäpariskunnan arjessa rakastetaan ja riidellään, mutta pahimmat kriisit on jätetty menneisyyteen. Pepe Willberg ja Pauliina Visuri opettelevat uuttakin - viimeksi Pauliina sai miehensä pilates-tunneille. Tyylikkäässä helsinkiläisessä kerrostaloasunnossa laittaa ensimmäiseksi merkille Juhani Palmun taidokkaat maalaukset, pianon päällä komeilevat Emma-patsaat ja joka puolille sirotellut kitarat. Musiikkipariskunta ottaa vastaan kursailemattomaan tyyliinsä - ensiksi Pepe Willberg, 72, tehtailee tulijoille espressot. Pauliina-vaimo, 60, esittelee 16. lokakuuta alkavan Sua aika parantaa -kiertueen julisteita, joita ripotellaan ystävien avustamana maakuntiin tuleville keikkapaikoille. – Tällaista tämä on, yrittäjän arki - kaikki tehdään kädestä pitäen itse, naurahtaa Pepe Willberg Iltalehdelle, ja kertoo askarrelleensa kiertuejulisteisiin täydentäviä yksityiskohtia omin käsin.


"Sinusta tulee loistava isäpuoli" – Salkkarit-hahmoilla on isoja uutisia kerrottavana

mtv 20:00 20.09

Salkkareiden juonipaljastusvideossa kurkataan sarjan ensi viikkoon. 


Nyt jysähti! Makwan Amirkhani teki rahakkaan jatkosopimuksen UFC:hen – paljasti tietoja summista

iltalehti 16:07 20.09

Tuoreen jatkosopimuksen ensimmäinen ottelu käydään New Yorkissa marraskuun alussa. Suomalainen vapaaottelija Makwan Amirkhani on allekirjoittanut neljän ottelun jatkosopimuksen UFC:n kanssa. Amirkhanin jatkosta kerrottiin perjataina ilmestyneessä tiedotteessa. Jo aiemmin tiedettiin, että höyhensarjassa otteleva Amirkhani kohtaa yhdysvaltalaisen Shane Burgosin New Yorkissa 2. marraskuuta.


Video törmäyksestä: Valtteri Bottas rysäytti kovalla vauhdilla seinään – ehtiikö Mercedes korjata auton ajoissa?

iltalehti 12:48 20.09

Valtteri Bottas tuhosi autonsa Singaporen GP:n ensimmäisissä harjoituksissa. Singaporen viikonloppu alkaa perinteisesti perjantain iltapäiväharjoituksilla. Paikallista aikaa kello 16.30 alkava sessio ei kuitenkaan kerro oikeastaan mitään olennaista radasta. Ensimmäisten kierrosten aikana Marina Barinan pinnalla on vielä paljon pölyä. Lisäksi itse kisa ajetaan iltavalaistuksessa, mikä vaikuttaa suoraan asfaltin lämpötilaan. Käytännössä ensimmäisten treenien ja aika-ajon välillä on jopa kolmen sekunnin ero kierrosajoissa.


Valtteri Bottas ajoi rajusti seinään - suomalaisen GP-viikonloppu sai surkean alun

iltalehti 12:48 20.09

Valtteri Bottas tuhosi autonsa Singaporen GP:n ensimmäisissä harjoituksissa. Singaporen viikonloppu alkaa perinteisesti perjantain iltapäiväharjoituksilla. Paikallista aikaa kello 16.30 alkava sessio ei kuitenkaan kerro oikeastaan mitään olennaista radasta. Ensimmäisten kierrosten aikana Marina Barinan pinnalla on vielä paljon pölyä. Lisäksi itse kisa ajetaan iltavalaistuksessa, mikä vaikuttaa suoraan asfaltin lämpötilaan. Käytännössä ensimmäisten treenien ja aika-ajon välillä on jopa kolmen sekunnin ero kierrosajoissa.


Kerro, kerro kuvastin, ken on viidakon komein – katso, miten hurjasti villieläimet reagoivat peiliin

iltasanomat 11:17 20.09

Sijoitetaan peili sademetsään ja katsotaan mitä tapahtuu.


Nick Carter haki lähestymiskieltoa veljelleen – pelkää raskaana olevan vaimonsa puolesta

mtv 16:33 18.09

Carterin veljeksistä nuoremman kerrotaan kärsivän mielenterveysongelmista.


Oikaisu alueelliseen tv-uutislähetykseen: Jyväskylän Hoivapalveluyhdistykseen ei kohdistu rikostutkintaa

yle 14:09 18.09

Virheellinen tieto kerrottiin Keski-Suomen ja Etelä-Savon alueellisissa tv-uutisissa 17.9.2019.


Venäjän ampumahiihtäjä pakoili testaajia – langetettiin puolentoista vuoden kilpailukieltoon

iltalehti 13:51 18.09

Venäläiselle ampumahiihtäjälle Margarita Vasilevalle on annettu 18 kuukauden kilpailukielto. Kansainvälisen ampumahiihtoliiton IBU:n antidopingosasto on lätkäissyt Venäjän Margarita Vasilevalle 18 kuukauden kilpailukiellon. Vasilevan kerrotaan olleen teillä tietämättömillä kolme kertaa 12 kuukauden mittaisen ajanjakson aikana, kun dopingtestaajat yrittivät tavoittaa häntä pistotarkastusta varten.


Nuorten huumepääkaupunki vaihtui – kannabiksen ja nuuskan käyttö romahti, kun nuorille kerrottiin, mitä niissä on

yle 11:45 18.09

Haminan kaupungin mukaan vanhempia oli vaikea saada kiinnostumaan nuorten huumeidenkäytöstä, mutta nuoret itse ovat tehneet suuria oivalluksia.


Kerrostalon rakennustyöt pysähtyivät keskellä Helsingin uutta merellistä kaupunginosaa: ”Rahat ei liiku, niin ei sitten etene työtkään”

iltasanomat 10:36 18.09

Rakennustyöt keskeytyivät kesällä talon ollessa lähes valmis.


Erikoinen väite - Courtney Loven kerrotaan joutuneen prinssin vikittelemäksi omassa eteisessään

iltalehti 20:25 17.09

Laulaja, malli Courtney Love ja prinssi Andrew tuntevat toisensa. Courtney Love väittää saaneensa kuninkaallisen vieraan ovelleen vuonna 2000. Prinssi Andrew seisoi Loven oven takana flittailevana, Love muistelee nyt. Prinssi oli saanut Loven osoitteen yhteiseltä ystävältä. The Sunin mukaan Love päästi prinssin ja prinssin turvamiehen sisälle ja keitti heille teetä teepannulla, jonka kyljessä hymyili kuningatar Elisabet, prinssin äiti. Asiasta ovat uutisoineet monet brittilehdet. Prinssi ja Love eivät harrastaneet seksiä lehden haastatteleman lähipiirilähteen mukaan, he vain istuivat ja joivat teetä.


Tältä näyttää purkukuntoinen Pallivahan kirkko Turussa – lattiat avattu, urut paketissa, kukat kasteltu viimeksi vuosia sitten

yle 19:54 17.09

Asemakaavaa pohtinut lautakunta teki katselmuksen kirkkoon. Seurakuntakeskuksen tilalle on nousemassa kerrostaloja.


Tami Tammisella kiehahti kuultuaan, mitä Janni Hussi sanoi hänestä tv:ssä – otti puhelimen kouraansa ja antoi palaa: ”Roikottaisin Aurajoen sillalta nilkoista...”

iltasanomat 17:12 17.09

Juhani Tammisen mukaan hänestä ei niin vain puhuta julkisesti mitä tahansa. –?Minulle ei kerrota, missä minun pitäisi olla tai mitä minun pitäisi tehdä! Puhumattakaan siitä, että kerrotaan julkisuuteen, että minä vedän välistä, hän sanoo.


Tässä ovat Mestarien liigan suosikit ja yliarvostetuimmat joukkueet – yllätysmestarien aika on ohi

iltalehti 16:41 17.09

Vedonvälittäjien asettamat kertoimet antavat yleensä erittäin hyvät suuntaviivat voimasuhteiden arvioimisen tueksi. Tämän kauden Mestarien liigan mestaruudelle pienintä kerrointa tarjotaan kautta linjan Valioliigassa yllättävästi kauden alkumetreillä kompuroineelle Manchester Citylle. Sky Blues nostaa buukkereiden mielestä keväällä kannua yli 20 prosentin todennäköisyydellä. Palataan tämän kauden arvioihin vielä jutun loppupuolella, mutta otetaan sitä ennen vielä katse menneeseen – josko historiasta olisi jälleen vedonlyönnillistä oppia tarjolla?


Poliisi otti useita henkilöitä kiinni näyttävässä kotietsinnässä Siilinjärvellä – poliisi ei vielä kerro, millaisiin rikoksiin tapaus liittyy

yle 16:00 17.09

Paikalla oli useita poliisipartiota sekä poliisin panssaroitu ajoneuvo.


alkua 25 Benny Bottas mukana kärkijoukossa, hallituksessa kuin Karlssonin manttelinperijä johtaa Kausiennakko Palapelinsä aukot ”Vaikeaa

Hot topics