Edmonton-luotsi vaatii Mikko Koskiselta enemmän – "Hänen on totuttava asioihin" MTV 17:00 19.09

Mikko Koskinen siirtyi kesällä KHL:stä NHL-seura Edmonton Oilersin organisaatioon. Koskisen alku perinteikkäässä kanadalaisseurassa ei ole alkanut aivan toivotusti.


Pilasiko Tottenham kautensa jo kesällä? – "Harry Kanelle ei ole kilpailua, kyllä tämä kummastuttaa" MTV 09:11 19.09

Tottenham ei hankkinut kesällä ainuttakaan vahvistusta, mikä on C Moren asiantuntijoiden Petri Pasasen ja Mika Väyrysen mielestä paha virhe.


Sara Sieppi ja Roope Salminen julkaisivat viimeisen yhteiskuvansa kesällä: "Mikä synttäripäivä!" mtv 14:15 17.09

Sara Sieppi ilmoitti maanantaina 17. syyskuuta eronneensa Roope Salmisen kanssa. 


Betonisiltojen lujuustutkimukset valmistuivat viimein: Yksi silta ei täytä vaatimuksia, osa näytteistä otettiin ensin väärin MTV 09:44 17.09

Liikennevirasto on saanut valmiiksi betonisiltojen lujuustutkimukset. Virasto teetti lisätutkimukset 94 sillalle kesällä 2017.


Bottaksen onneksi Mercedes solmi jatkodiilin jo kesällä – ”Aikamoinen pettymys” iltasanomat 08:36 17.09

Valtteri Bottas ei voi olla tyytyväinen viime aikojen suorituksiinsa.


Kai ”Mullisaukko” Rantanen näki 30 vuotta sitten Inarissa kultahippuja, tarttui lapioon ja heitti nuoruutensa monttuun – katso ISTV:n dokumentti Lemmenjoen sitkeistä kullankaivajista iltasanomat 08:48 16.09

Kullan konekaivaminen loppuu Inarin Lemmenjoella kesällä 2020. Paikalle jäävät sisukkaat lapiokaivajat.


Kännisekoilun jälkeen lepositeissä sairaalaan viety Sampo Kaulanen: "En ole sen jälkeen juonut tippaakaan" mtv 08:05 16.09

Sampo Kaulanen päätyi kesällä alkoholin ja unilääkkeen yhdistelmän ryydittämän illan päätteeksi poliisisaattueessa sairaalaan. Kyläkauppias kertoo MTV:lle, ettei ole juonut alkoholia tuon illan jälkeen.


Mercedes-pomo raivoissaan F1-kuskinsa kohtalosta: ”Ihmisillä ei ole munaa pysyä puheissaan!” MTV 18:38 14.09

Tällä hetkellä ilman ajopaikkaa tulevalle F1-kaudella olevalla Esteban Oconilla oli keskikesällä varaa valita ensi kauden tallinsa, mutta ankara politikointi ja suoranaiset valheet jättivät hänet tyhjän päälle, väittää Mercedeksen tallipomo Toto Wolff.


Dopingtutkinta Venäjän MM-maaliruiskusta käyntiin – paljastiko isä douppaamisen? MTV 20:02 12.09

Venäjä viritti kesällä jalkapallon MM-kisoissa sensaation yltämällä yllättäen puolivälieriin asti. Tummia pilviä on kuitenkin jälkijättöisesti ilmaantunut kisojen isäntäjoukkueen ympärille, kun joukkueen maaliruisku Denis Tsherysheviä kohtaan on käynnistetty dopingtutkinta.


Ruotsin Kansojen liiga -taival käynnistyi romahduksella – pelaajilta tylyä käytöstä ottelun jälkeen MTV 07:02 11.09

Ruotsin jalkapallomaajoukkueen taival uudessa Kansojen liigassa käynnistyi 2–3-kotitappiolla Turkkia vastaan. MM-puolivälieriin kesällä yltänyt Ruotsi johti ottelua avausjakson jälkeen 2–0, mutta romahti toisen puolikkaan aikana.


Kuvat: Vieras näätäeläin pulpahti rantaan Jätkäsaaren Saukonpaadessa – ei ollut saukko iltasanomat 22:18 10.09

Kesällä jahdattiin koirilla ja lehtipuhaltimilla.


Harkimo kirjassaan: Alkoi suunnitella oman puolueen perustamista jo kesällä 2017 iltasanomat 19:41 10.09

Harry Harkimo oli suunnitellut uutta puoluetta jo 8–9 kuukautta ennen kuin erosi kokoomuksesta.


Alkaako pian lääkeralli Suomen ja Viron välillä? Rajat ylittävä sähköinen resepti tulee ehkä jo joulukuussa uusisuomi 15:15 08.09

Mahdollisuus ostaa Virosta lääkkeitä Suomessa määrätyllä e-reseptillä on viivästynyt. Sen piti olla mahdollista jo kesällä, mutta nyt asia on vielä avoin.


Matti Nykänen paljastaa palaneensa loppuun kesällä: ”Saatoin tuijottaa tuntitolkulla yhtä ja samaa seinää” iltasanomat 06:12 08.09

Nelinkertainen olympiavoittaja Matti Nykänen kertoo palaneensa loppuun kesän keikkareissuilla, mikä johti lääkärin pakeille.


Miten Kimi Räikkösen käy? – "Kohta Ferrari on siinä tilanteessa, että he eivät voi perääntyä" MTV 19:20 07.09

Mediassa kohistiin kesällä milloin Charles Leclercin varmasta F1-siirrosta Ferrarille, milloin siitä että Kimi Räikkönen saisikin jatkaa tallissa ensi kaudella. Vaikka konsensuksena pidetään nyt Leclercin hyppäämistä Sauberilta Ferrarin puikkoihin, median kirjoitteluun liittyy myös politikointia, alleviivaavat C Moren F1-tiimin Mervi Kallio ja Niki Juusela.


Mika Kojonkoski siirtyy Kiinaan – kotipesä Kuopioon uusisuomi 14:46 07.09

Pestinsä suomalaisen huippu-urheilun muutosjohtajana kesällä jättänyt Mika Kojonkoski on löytänyt uuden työpaikan. Kojonkoski on solminut neljän vuoden sopimuksen Team Chinan kanssa tavoitteena rakentaa Kiinalle oma mäkihyppymaajoukkue vuoden 2022 Pekingin talviolympialaisiin mennessä.


Kesällä salama iski maahan 110 000 kertaa – lähes puolet salamoista kertyi kahden päivän aikana MTV 11:11 07.09

Suomessa ukkosti kesällä melko tasaisesti ympäri maata, kertoo Ilmatieteen laitos.


Kesällä takavarikoitiin niin poikkeuksellinen määrä kipua aiheuttavia välineitä, että poliisiakin ihmetyttää iltasanomat 15:47 06.09

Sähkölamautin aiheuttaa käyttökohteelleen kipua. Käyttäjälleen se voi tuoda vankeutta


McLarenin pomo paljasti tallin neuvotelleen Kimi Räikkösen kanssa iltasanomat 06:31 06.09

McLarenin toimitusjohtaja Zak Brown kertoo, että talli lähestyi kesällä Kimi Räikköstä.


Teemu Pukki myöntää: "Olisi hieno päästä vielä Valioliigaan – nyt olen siinä lähellä" MTV 20:14 05.09

Huuhkajien avainhyökkääjä Teemu Pukki vaihtoi kesällä maisemaa, kun hän asteli aivan uuden maan pariin. Pukki on aloittanut tehokkaasti pelit Englannissa Norwichin riveissä. 28-vuotias hyökkääjä unelmoi yhdestä isosta hyppäyksestä.


Australian mansikkakriisi laajeni helpottaa työtään KooKoon komea kiri suomalaistuomari TPSn kotihallin surkeille – etujärjestön johtaja

Uutiset