Opettaja piti naisystäväänsä vankina haulikolla uhkaamalla - ”Hän sanoi, että saan valita mihinkä minua ammutaan” iltalehti 08:07 22.05

Mustasukkaisuus oli yksi merkittävä motiivi naisen törkeään vapaudenriistoon johtaneessa rikoksessa, jota on käsitelty Keski- Suomen käräjäoikeudessa. Tapauksen osapuolina olivat Keski-Suomessa sijaitsevan oppilaitoksen miesopettaja ja Muuramessa asuva nainen, jotka alkoivat seurustella vuonna 2016. Parisuhteessa oli ollut naisen mustasukkaisuutta matkan varrella, mutta niistä oli päästy puhumalla.


Helle tehnee paluun ensi viikolla – meteorologi: ”Ihan varmasti jotain ennätyksiä menee rikki” iltasanomat 09:27 18.05

Ensi viikolla Suomeen on luvassa lämmintä kyytiä. Etelä- ja Keski-Suomessa voidaan päästä nauttimaan jälleen hellelukemista.


Kesä jatkuu Etelä-Suomessa - Kainuussa ja Itä-Lapissa sataa iltalehti 05:40 18.05

Torstaina paikoin jyrähdelleet ukkoset ovat väistyneet. Katso Forecan sääennuste perjantaille ja lauantaille. Perjantaina Etelä- ja Keski-Suomessa sää on aurinkoinen ja melko lämmin.


Nauti vielä, kun voit! Voimakkaat ukkoset ja sateet valtaavat Suomen - lämpötila laskee dramaattisesti iltalehti 13:20 14.05

Ukkoskuurot voivat olla lämpimistä keleistä johtuen reippaita ja rajuja. Tätä tuskin tarvitsisi edes erikseen mainita, mutta kuten tiedät, viime päivien ajan Suomessa on paistateltu mahtavassa kesäsäässä. Lämpötilat ovat olleet jopa kymmenen astetta tavanomaista korkeammat. Kaikki hyvä kuitenkin valitettavasti loppuu aikanaan. Poutasää ja hellekelit vaihtuvat jo tänään sade- ja ukkoskuuroiksi Lapista alkaen. Keskiviikkona sade- ja ukkoskuuroja näkyy jo Oulun korkeudella - tosin yksittäisiä sellaisia voi esiintyä ihan Etelä- ja Keski-Suomessakin.


Video: Varma kevään merkki, kiimainen metso hyökkäsi auton kimppuun: ”Kun tuollainen iskisi naamalle, kyllä siitä sairaalareissu tulisi” iltalehti 07:32 10.05

Videolta näkyy, miten lintu pörhistelee auton ympärillä, säksättää ja hyökkäilee sen kimppuun. Keski-Suomessa Korpilahdella asuvat Tapio ja Tarja Ruppa pysäyttivät matkantekonsa viime lauantaina kuvatakseen Muuramessa Kuusanmäentien varressa liikkuvaa uhittelevaa metsoa. Parin kuvaamalta videolta näkyy, miten lintu pörhistelee auton ympärillä, säksättää ja hyökkäilee sen kimppuun. Lintu myös hakkasi autoa ilmeisesti siivellään.


Aurinkoinen kevätsää jatkuu - lämpötila keikkuu 20 asteessa iltalehti 06:23 07.05

Maanantaina paistaa monin paikoin aurinko, kertoo Ilmatieteen laitos. Lämmin kevätpäivä ei tullut vain käymään, sillä aurinkoinen sää jatkuu maanantaina. Etelä- ja Keski-Suomessa on lämmintä noin 20 astetta.


Tänään päästään nauttimaan kunnon lämmöstä: 20 asteen raja häämöttää iltalehti 07:16 06.05

Sunnuntaina Etelä- ja Keski-Suomessa on lämmin kevätsää. Sunnuntaina on mahdollisuus päästä nauttimaan lämpimästä kevätsäästä. Etelä- ja Keski-Suomessa lämpötila voi kohota sisämaassa jopa 20 asteeseen, kertoo Ilmatieteen laitos. Aurinkoista ja poutaista kevätsäätä on monin paikoin, mutta rannikolla on viileää.


Tänään päästään nauttimaan kunnon lämmöstä - 20 asteen raja häämöttää iltalehti 04:44 06.05

Sunnuntaina Etelä- ja Keski-Suomessa on lämmin kevätsää. Sunnuntaina on mahdollisuus päästä nauttimaan lämpimästä kevätsäästä. Etelä- ja Keski-Suomessa lämpötila voi kohota sisämaassa jopa 20 asteeseen, kertoo Ilmatieteen laitos. Aurinkoista ja poutaista kevätsäätä on monin paikoin, mutta rannikolla on viileää.


Partiolaistyttö vajosi maan läpi viisi metriä syvään kaivoon Pihtiputaalla iltalehti 21:33 03.05

Neljännellä luokalla oleva partiolaistyttö tipahti viisi metriä syvään kaivoon Pihtiputaalla Keski-Suomessa torstaina illalla viiden jälkeen. Tyttö oli partiolaisten kerhoillassa ja oli astunut vanhan kaivon kohdalle. - Siinä ei ollut kantta, vaan maata ja tyttö oli alkanut ensin vajota ja sitten tipahtanut, kertoo Keski-Suomen pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Samuel Leppämäki.


Kesä vyöryy Suomeen! Jopa hellelukemat vaarassa ensi viikolla - mutta sitä ennen Lapissa sataa vielä lunta iltalehti 16:50 03.05

Jos tähdet ovat kohdillaan, niin 25 lämpöasteen raja rikkoutuu Etelä- ja Keski-Suomessa ensi viikon torstaina. Jo sunnuntaina päästään 20 asteen lukemiin. Ensi viikolla on syytä kaivaa aurinkorasva esille kylpyhuoneen peilikaapista ja viettää helatorstai ulkoilmassa - ehkäpä jopa uimarannalla. On nimittäin olemassa mahdollisuus, että helleraja eli 25 asteen lämpötila menee rikki ensimmäistä kertaa tälle vuodelle. Suomen yllä on keskiviikosta eteenpäin iso korkeapaine, joka tuo lämmintä ilmaa koko maahan.


Tuli tuhosi kolme suurta rakennusta Keuruulla - isäntäväki heräsi paukkeeseen iltalehti 07:47 02.05

Tulipalosta ei aiheutunut henkilövahinkoja. Pelastuslaitos sai aamulla ennen kuutta hälytyksen suuresta rakennuspalosta Keuruun Pihlajaojantiellä Keski-Suomessa. Palossa on alustavien arvioiden mukaan tuhoutunut kaksi reilun 200 neliön suuruista rakennusta sekä lisäksi vajaan 500 neliömetrin suuruinen navettarakennus, jossa ei kuitenkaan ole ollut eläimiä.


Palokuntaa naapurimaakunnasta asti: Tuli tuhosi kolme suurta rakennusta Keuruulla iltalehti 07:28 02.05

Tulipalosta ei aiheutunut henkilövahinkoja. Pelastuslaitos sai aamulla ennen kuutta hälytyksen suuresta rakennuspalosta Keuruun Pihlajaojantiellä Keski-Suomessa. Palossa on alustavien arvioiden mukaan tuhoutunut kaksi reilun 200 neliön suuruista rakennusta sekä lisäksi noin 400 nelimetrin suuruinen navettarakennus, jossa ei kuitenkaan ole ollut eläimiä.


Kolme ihmistä kuoli rajussa turmassa Konnevedellä – "Onnettomuushetkellä satanut runsaasti rakeita" MTV 10:54 01.05

Konnevedellä Keski-Suomessa maanantaina tapahtuneessa liikenneonnettomuudessa kuoli kolme ihmistä ja kaksi loukkaantui vakavasti.


Konneveden tragedia vei kolmen ihmisen hengen - Loukkaantuneita on nyt puhutettu: ”Siellä on satanut rakeita” iltalehti 10:36 01.05

Poliisi uskoo keliolosuhteiden vaikuttaneen onnettomuuteen. Kolme ihmistä kuoli onnettomuudessa Keski-Suomessa. Poliisi tutkii Konnevedellä vappuaattona sattunutta kuolonkolaria tällä hetkellä törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.


Nainen ja kaksi miestä kuolivat Konneveden kolarissa - kolme loukkaantunutta vietiin sairaalaan iltalehti 21:14 30.04

Onnettomuus tapahtui tiellä numero 69 Sumiaisten ja Konneveden välillä kello 13.38. Kolme henkilöä kuoli ja kolme loukkaantui kolmen auton kolarissa Keski-Suomessa. Pelastuslaitos sai hälytyksen kello 13:38. Onnettomuuspaikka sijaitsee Äänekosken ja Suonenjoen välisellä tiellä numero 69 noin seitsemän kilometriä Konneveden keskustasta länteen. Alustavan tiedon mukaan Konneveden suunnasta kohti Äänekoskea oli ajanut henkilöauto, jossa oli kuljettajana olleen miehen lisäksi matkustajina nainen ja kaksi lasta.


Video ja kuvat turmapaikalta: Rajussa nokkakolarissa Keski-Suomessa kuoli kolme, kaksi lasta loukkaantui vakavasti MTV 19:13 30.04

Keski-Suomessa Konnevedellä sattui alkuiltapäivällä vakava liikenneturma, jossa kuoli kolme ihmistä ja kaksi loukkaantui vakavasti.


3 kuollut ja 2 vakavasti loukkaantunut liikenneturmassa Keski-Suomessa – uhreina 2 keski-ikäistä miestä ja nainen iltasanomat 18:02 30.04

Keski-Suomessa Konnevedellä sattuneen liikenneturman seurauksena on kuollut kolmas ihminen, kertoo pelastuslaitos.


haistoi pedon” Jared Kusher kirjoittelusta - ”Siitä liittouma tehnyt Syyrian tilanne tapaa Putinin Pietarissa valittu Vuoden tulokkaaksi!

Uutiset