Ravivihje: Toto86 Örebro ja Åby 22.5.2019 – jättipottikierros iltasanomat 11:10 22.05

Keskiviikon osaajille jaetaan ekstraa 770?838 euroa.


Tiedätkö, minä vuosina Niki Lauda voitti F1-mestaruutensa? Pelaa keskiviikon 10 kysymystä! iltalehti 05:00 22.05

Iltalehden perinteinen urheiluvisa. Montako tiedät? 1) Niki Lauda voitti kolme F1-mestaruutta. Mitkä olivat vuodet? 2) Mitä kolmea eri SM-liigaseuraa Jussi Olkinuora on edustanut?


Porin Keskuskartanossa syttyi taas tulipalo – palomestari: kytenyt keskiviikon palosta saakka iltasanomat 17:24 21.05

Talo oli tyhjillään, koska se evakuoitiin keskiviikon suuren palon vuoksi.


Pian taivas lyö tulta: Katso, kuinka voimakkaat ukkoskuurot ylittävät Suomen iltasanomat 14:00 20.05

Ukkoskuuroja muodostuu etenkin Etelä-Suomessa tiistaista alkaen. Ukkoskuurot ovat paikallisia ja koska ne liikkuvat hitaasti, sademäärät voivat olla suurin riskitekijä. Sää pysyy lämpimänä ja jopa helteisenä tiistain ja keskiviikon ajan, mutta torstaina viilenee.


Aleksandr Ovetshkin sai Venäjän vaihtopenkin repeämään nauruun – onko tässä MM-kisojen komein torjunta? MTV 08:16 16.05

Aleksandr Ovetshkinin tehotehtailu on yskinyt jääkiekon MM-kisoissa. Venäläistähden maalisaldo aukesi keskiviikon Italia-ottelussa, jossa hän kunnostautui myös muulla tavalla. 


Lilliputti-Britannia kiusasi USA:ta pitkään – lopulta suomalaisten inhokkipelaaja ratkaisi iltasanomat 19:48 15.05

MM-kisojen keskiviikon iltapäiväotteluissa ei koettu yllätyksiä: USA kellisti Britannian 6–3, ja Sveitsi löi Norjan 4–1.


Kristian Kuusela ulkona, NHL-hyökkääjä loukkaantuneena sivussa – Leijonien kokoonpanossa muutoksia välipäivän treeneissä MTV 18:44 15.05

Arttu Ilomäki ja Joel Kiviranta ovat keskiviikon harjoitusten perusteella tekemässä paluun Suomen jääkiekkomaajoukkueen pelaavaan kokoonpanoon torstaina edessä olevassa Tanska-ottelussa.


Ravivihje: Toto86 Solvalla ja Jägersro 15.5.2019 iltasanomat 11:33 15.05

Ikäluokkakisoja kolunnut tamma keskiviikon 86-rivin tukipilarina.


Minkä F1-tallin kuljettaja Lando Norris on? Pelaa keskiviikon 10 kysymystä! iltalehti 06:00 15.05

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Mikä joukkue johtaa jalkapallon Veikkausliigaa? 2) Mikä maa on voittanut eniten jääkiekon miesten maailmanmestaruuksia tällä vuosikymmenellä?


Humalassa sekoilleet venäläisurheilijat tuhosivat uransa - hysteerinen vaimo järjesti kohtauksen oikeudessa iltalehti 08:32 10.05

Vangitun jalkapallotähden Aleksandr Kokorinin vaimo Daria Valitova ei hyväksynyt miehensä saamaa tuomiota lainkaan. Venäläiset jalkapallotähdet Aleksandr Kokorin ja Pavel Mamajev tuomittiin keskiviikkona ehdottomiin vankeusrangaistuksiin Moskovassa. Kaksikosta Kokorin sai 18 kuukauden vankeusrangaistuksen. Jalkapalloilijat ovat olleet tutkintavankeudessa seitsemän kuukautta, mikä vähennetään keskiviikon tuomioista.


arvottu dopingtesteistä – sai F1-legenda osasi käyttää ja aiempaa Kommentti Kenen Kommentti Toni laitos Nopeuksia syytä paikka on poltti seuran kaikkien aikojen tappeluun hotellihuoneeseen Toni Koskela nappaa twiittasivat valvontaiskun Helsingin ulosmenoteille

Uutiset