Kuulutko riskiryhmään? Selvitys kertoo, ketkä ovat suuremmassa vaarassa joutua onnettomuuteen tai rikoksen uhriksi - suora lähetys juuri nyt iltasanomat 09:43 31.05

Suomi on maailman turvallisin maa, mutta se ei silti ole yhtä turvallinen kaikille. Sisäministeriön tilaama selvitys julkaistaan kello 8.30.


Kuulutko riskiryhmään? Selvitys kertoo, ketkä ovat suuremmassa vaarassa joutua onnettomuuteen tai rikoksen uhriksi - suora lähetys kello 8.30 iltasanomat 08:34 31.05

Suomi on maailman turvallisin maa, mutta se ei silti ole yhtä turvallinen kaikille. Sisäministeriön tilaama selvitys julkaistaan kello 8.30.


TOP 5: Liiga-seurojen kovimmat vahvistukset – mestarijoukkueelta tuntuvia paikkauksia MTV 09:00 30.05

Kevään aikana SM-liigaseurat ovat menneet uuteen uskoon. Liikenne on ollut tasaista muun muassa KHL:ään ja NHL:ään. Ketkä ovat olleet sitten kovimpia paikkaajia menetyksille?


Prinsessa Madeleine ja Leonore, 4, hurvittelivat huvipuistossa - äiti ja tytär yhtä hymyä iltalehti 13:39 28.05

Ruotsin prinsessa Madeleine hemmotteli vanhinta lastaan Childhood-järjestön huvipuistopäivällä. Ruotsin prinsessa Madeleine ja prinsessa Leonore, 4, olivat kuin ketkä tahansa äiti ja tytär sunnuntaina Gröna Lundin huvipuistossa Tukholmassa. Monille suomalaisturisteille tutussa huvipuistossa järjestettiin kuningatar Silvian Childhood-järjestön päivä, ja organisaatiossa työskennellyt Madeleine osallistui luonnollisesti hyväntekeväisyyspäivään vanhimman lapsensa kanssa. Hän on nykyään Childhoodin suojelija. mukaan Madeleine ja Leonore hurvittelivat muun muassa karusellissa. Lehti on julkaissut kuvan kuninkaallisesta kaksikosta lentävien elefanttien kyydissä. Kuvassa kumpikin hymyilee riemuissaan. Lehden kuvien perusteella Leonore näyttää kirmaavan toiseen laitteeseen myös yksin. Madeleine puolestaan kävi myös vuoristoradassa.


Tässä ovat kevään 2018 kaikki ylioppilaat - tee haku nimen tai kunnan perusteella! iltalehti 10:35 25.05

Katso Iltalehden ylioppilaskoneesta, ketkä painavat valkolakin päähänsä tänä keväänä. Tänä keväänä valmistuu yhteensä 26 776 ylioppilasta. Yhteensä kevään kirjoituksiin osallistui yli 40 000 ihmistä. Ennätyslaudaturien määrä oli tänä keväänä 8. Kahdeksan laudaturia kirjoittaneita opiskelijoita oli neljä.


Susanna Koski sanoo olevansa herkkä - kylmäksi kutsuminen ärsyttää: ”Pitää suhteuttaa, ketkä niin ajattelee” iltalehti 08:28 25.05

Kansanedustaja Susanna Koski kertoo tekevänsä päätöksiä enemmän järjellä kuin tunteella. Videolla Susanna Koski kertoo, mitä ajattelee hänestä tehdyistä kuvailuista. Kansanedustaja Susanna Kosken (kok) esiintymisestä Ylen Kuplat-ohjelmassa nousi kohu viime viikolla. Monet pitivät kansanedustajan suhtautumista pitkäaikaistyöttömän tilanteeseen tylynä ja epäempaattisena.


Espoossa kuului ampuma-aseen laukaus - poliisi selvittää asiaa iltalehti 03:24 24.05

Laukaus kajahti Kattilalaaksossa yöllä. Länsi-Uudenmaan poliisi selvittää, kuka tai ketkä ampuivat aseella Espoon Kattilalaaksossa keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Toistaiseksi poliisi ei ole kommentoinut tilannetta tarkemmin.


Sami Kuronen iloitsee Instagramissa - Temptation Island Suomi saa jatkoa, haku uudelle kaudelle on alkanut iltalehti 18:20 22.05

Keiden rakkaus kestää, ketkä kestävät viettelyksen. Suosittu Temptation Island Suomi -ohjelma saa jatkoa. Temptation Island Suomen kaikilla kausilla on nähty kyyneleitä ja iloa. On muodostunut uusia pariskuntia, vanhat pariskunnat ovat löytäneet toisensa uudelleen ja pitkään yhdessä olleet pariskunnat ovat päättäneet jatkaa erillään. Nyt ohjelmasta on tulossa viides tuotantokausi. Asiasta kertoo ohjelman juontaja Sami Kuronen Instagram-sivullaan:


Kenelle Aleksandr Karelin hävisi olympiafinaalissa? Pelaa tiistain 10 kysymystä iltalehti 06:00 22.05

Iltalehden perinteinen urheiluvisa testaa tietouttasi. Pelaa tiistain kymmenen kysymystä. 1) Ketkä kaksi suomalaispelaajaa juhlivat Stanley Cupin voittoa keväällä 2015? 2) Kuka voitti Serie A:n maalikuninkuuden päättyneellä kaudella?


Isä ei osallistu häihin! Meghan Markle kommentoi isänsä toimia ensi kerran: ”Olen aina välittänyt hänestä” iltalehti 13:50 17.05

Meghan Marklen isä Thomas Markle, 73, ei osallistu kuninkaallisiin häihin lauantaina. Kansainvälinen media on kohissut viikkoja Meghan Marklen ja prinssi Harryn häiden yksityiskohtien kanssa. Erityisesti mediaa on kiinnostanut, ketkä Meghanin sukulaisista nähdään häissä. Morsiamen isä Thomas Markle on saanu viime aikoina useamman sydänkohtauksen, ja hän joutui vielä lavastettujen valokuvien takia skandaalin kouriin. Nyt Meghan Markle on vahvistanut ennen suurta hääjuhlaa, ettei hänen isäänsä nähdä alttarilla saattamassa tytärtään avio-onneen. Isä Thomas Markle ei osallistu häihin ollenkaan vakavien terveysongelmiensa takia.


Suomen alle 17-vuotiaat tytöt ovat menestyksen kynnyksellä - päävalmentaja kertoo taustoista: ”Joukkueen potentiaali on kova” iltalehti 23:09 15.05

Suomen alle 17-vuotiaiden tyttöjen päävalmentaja Marko Saloranta kertoo, miksi joukkue menestyy. Suomi voitti Hollannin 2-1 ja eteni perjantaina pelattavaan EM-välierään Espanjaa vastaan. - Tässä on tosi taitavia pelaajia paljon. Sitten on pelaajia, ketkä ymmärtävät jalkapalloa. On pystytty monipuolisesti pelaamaan, Marko Saloranta sanoo.


Opiskelija! Hae kesäopintotukea viimeistään nyt - muistathan, että tukea saa myös kirjatentteihin ja työharjoitteluun iltalehti 19:06 14.05

Kesäopintotukihakemus kannattaa laittaa jo vireille, jotta tuki ehditään myöntää ennen kesäopintojen alkua. Kesä alkaa ihan kulman takana ja opiskelijoiden lukuvuosi paketissa. Kaikki eivät kuitenkaan lopeta opiskelua kesäkuukausien aikana - ja heidän kannattaa toimia mahdollisimman pian, jotta eivät joudu taloudellisiin vaikeuksiin. Kela muistuttaa, että kesän aikana opiskelevien kannattaa hakea opintotukea nyt, jotta tuki ehditään myöntää ennen kuin kesäopinnot alkavat. Ketkä voivat hakea?


Tiedätkö, mikä sama sukunimi on ollut neljällä suomalaisella NHL-pelaajalla? Pelaa maanantain 10 kysymystä! iltalehti 05:00 14.05

Iltalehden perinteinen urheiluvisa. Montako tiedät? 1) Ketkä kaksi kuskia on ilman pisteitä tämän kauden F1-sarjassa? 2) NHL:ssä on nähty neljä suomalaispelaajaa samalla sukunimellä. Mikä se on?


Törmäys lentokoneeseen voisi koitua kohtalokkaaksi - Poliisi kirjasi rikosilmoituksen droneista Helsinki-Vantaan kieltoalueella iltalehti 21:01 13.05

Helsingin poliisi selvittää, kuka tai ketkä häiritsevät lentoliikennettä droneilla. Helsingin poliisi tutkii, kuka tai ketkä lennättivät droneja Helsinki-Vantaan lentokentän lähellä. Asiasta uutisoi ensin . Lentokoneen ja dronen törmäys ilmassa voisi aiheuttaa kohtalokkaan vaurion lentokoneeseen, ja tästä syystä dronejen ja vastaavien lennättämistä on rajoitettu tietyillä alueilla.


Dronejen lennättäminen kieltoalueella poiki rikosilmoituksen - poliisi ei tavoittanut tekijöitä iltalehti 20:58 13.05

Ilta-Sanomat uutisoi sunnuntaina, että lentäjät olivat havainneet droneja ilmasta ja varoittaneet lennonjohtoa. Helsingin poliisi tutkii, kuka tai ketkä lennättivät droneja Helsinki-Vantaan lentokentän lähellä. Asiasta uutisoi . Lentokoneen ja dronen törmäys ilmassa voisi aiheuttaa kohtalokkaan vaurion lentokoneeseen, ja tästä syystä dronejen ja vastaavien lennättämistä on rajoitettu tietyillä alueilla.


Ketkä ovat sinun mielestäsi euroviisujen finaalin parhaat? Äänestä täällä iltasanomat 17:02 12.05

Nyt selvitetään IS:n lukijoiden mielipide. Äänestä finaalin viisi suosikkiasi.


Hakkarainen käytti lunttilappua Hollanissa, ainakin Saksa täysin tietää päälinjat, ei ”Onneksi sinä iltana

Uutiset