Sopeutumiseläkettä nostavat ex-kansanedustajat ansaitsivat vuonna 2016 keskimäärin 4 815 euroa kuukaudessa - Holmlundin tulot 9 600 euroa/kk iltalehti 06:58 15.03

Eduskunta käy tänään lähetekeskustelun sopeutumiseläkkeen poistamista vaativasta kansalaisaloitteesta. Iltalehti selvitti, ketkä kaikki nostivat helmikuussa kohuttua ”eläkettä”. Kevan mukaan sopeutumiseläkkeen nimellä kulkevaa työttömyysetuutta nosti helmikuun lopussa 29 entistä kansanedustajaa, joista vasemmistoliiton Martti Korhonen täytti helmikuussa 65 vuotta ja siirtyi vanhuuseläkkeelle. Sopeutumiseläkettä edelleen nostavista entisistä kansanedustajista kolme neljäsosaa (21) on naisia ja yksi neljäsosa (7) miehiä. Heidän keski-ikänsä on reilut 56 vuotta.


Live klo 20: Kenestä vuoden journalisti? Suuri journalistipalkinto jaetaan – seuraa suorana MTV 18:22 14.03

Katso videolta, ketkä ovat ehdolla palkinnon saajaksi.


Kenen kuva oli 500 mk:n setelissä? Testaa, muistatko vielä markat iltasanomat 16:35 14.03

Ketkä suuret suomalaiset koristivat markkaseteleitä?


Suuri journalistipalkinto myönnetään tänään MTV 05:31 14.03

Katso videolta, ketkä ovat ehdolla palkinnon saajaksi.


Muistatko vielä markkasetelit? iltasanomat 15:22 13.03

Ketkä suuret suomalaiset koristivat markkaseteleitä?


Muistatko vielä markan setelit? iltasanomat 15:00 13.03

Ketkä suuret suomalaiset koristivat markan seteleitä?


IL selvitti: Heitä aktiivimalli rokottaa pahiten - iäkkäät, opettajat ja rakentajat... ”Palautetta paljon, ei hauskaa kuultavaa” iltalehti 00:11 11.03

Iltalehti kokosi alat, joilla aktiivisuusehtojen täyttäminen voi olla erityisen vaikeaa työn luonteen tai työtilanteen vuoksi. Mikä on aktiivimalli? Katso videolta selitys. Vuoden vaihteessa voimaan astuneen aktiivimallin ensimmäinen seurantajakso päättyy maaliskuun lopussa, minkä jälkeen arvioidaan, ketkä työttömät ovat osoittaneet riittävää aktiivisuutta täyden työttömyysetuuden saamiseksi.


Ilkivalta johti vakavaan vaaratilanteeseen Vihdissä: Juna törmäsi betonilohkareista ja trukkilavasta kyhättyyn esteeseen iltalehti 11:19 09.03

Toistaiseksi ei tiedetä, kuka tai ketkä olivat rakentaneet esteen junaradalle. Tapausta tutkitaan liikenteen häirintänä. Toistaiseksi tuntemattomat henkilöt rakensivat Vihdissä Meritien ratasillan alle kulkevalle junaradalle esteen trukkilavasta ja betonilohkareista, poliisi tiedottaa.´ Juna törmäsi esteeseen, ja veturi kärsi vahinkoja. Henkilövahingoilta vältyttiin.


Poliisi epäilee: 19-vuotias nainen yritti tappaa kaksi miestä tilataksissa – taustalla riita siitä, kuka lähtee jatkoille MTV 10:49 05.03

Kahta miestä puukotettiin lauantaiyönä tilataksissa Valkeakoskella. Poliisin mukaan taksissa oli tullut riitaa siitä, miten maksu kyydistä jaetaan ja ketkä päätyvät jatkoille.


Ja Oscarin saa... Lue Iltalehden veikkaukset siitä, ketkä tämän vuoden gaalassa palkitaan iltalehti 20:53 03.03

Iltalehti ennustaa, miten sunnuntain ja maanantain välisenä yönä nähtävän Oscar-gaalan tärkeimmät palkinnot tänä vuonna jaetaan. Entä mitä muuta koko maailman seuraamassa gaalassa on odotettavissa? Sadat miljoonat ihmiset ympäri maailmaa kerääntyvät jälleen viikonloppuna katsomaan Yhdysvaltain elokuva-akatemian Oscar-gaalaa, joka järjestetään nyt jo 90. kertaa. Arvostetut palkinnot jaetaan Los Angelesin Dolby-teatterissa ja gaalan juontaa viime vuoden tapaan tv-kasvo Jimmy Kimmel.


Kaksi koiranpentua lähti karkumatkalle Arizonassa, poliisi yrittää ottaa kiinni - video leviää sosiaalisessa mediassa iltalehti 11:46 02.03

Poliisi selvittää nyt, ketkä ovat eläinten omistajia. Yhdysvaltojen Arizonassa nähtiin hiljattain eriskummallinen takaa-ajo, kun paikallinen poliisi yritti saada kiinni kahta karannutta koiranpentua. Koirat painelivat eteenpäin vilkkaalla moottoriteillä piittaamatta ympäristöstään. Poliisin oli soittanut paikalle moottoripyöräilijä, joka oli huomannut koirien karkumatkan. Koiria ei ollut helppo saada kiinni. Poliisin lisäksi avuksi hälytettiin pelastuslaitos, ja Phoenixin asukkaatkin yrittivät saada eläimiä kiinni.


Miehet tykkäävät eniten Kimi Räikkösestä – Naiset Kaisa Mäkäräisestä uusisuomi 16:42 28.02

Sponsoroinnin ja viestinnän tutkimusyritys Sponsor Insight on jälleen tutkinut suomalaisten kiinnostusta urheiluun sekä selvittänyt, ketkä ovat suomalaisten seuratuimpia suomalaisurheilijoita.


Miesleijonien pelaaja-arviot: Lepistö puolustuksen kuningas, Tolvanen ja Kontiola pitivät hyökkäystä reppuselässä jatkoaika.com 11:03 28.02

Mihin katosivat Julius Junttila tai Teemu Hartikainen? Ketkä olivat Suomen joukkueen suurimmat onnistujat? Jatkoaika arvioi jokaisen Leijonat-pelaajan suorituksen olympiaturnauksessa.


OIympiakisojen topit ja flopit: Pärmäkoski ja Niskanen hiihtivät historiaan – suomalaisia tuumaustaukoja edessä MTV 21:19 25.02

Pyeongchangin talviolympialaiset ovat paketissa, ja on aika vetää koko kisojen antia yhteen. Suurimmat suomalaisonnistujat on helppo nimetä, mutta kuka yllätti ja ketkä epäonnistuivat pahimmin?


Tiedätkö, ketkä Leijonien pelaajat ovat Espoosta? Pelaa maanantain 10 kysymystä! iltalehti 05:00 19.02

Iltalehden perinteinen urheiluvisa. Montako tiedät? 1) Leijonien olympiajoukkueessa on neljä espoolaissyntyistä pelaajaa. Ketkä? 2) Kuka voitti naisten mäkihyppykultaa Pyeongchangissa?


Harri Kirvesniemeltä kaksi vaihtoehtoa naisten viestijoukkueeksi – ”Takuuvarmaa, että kukaan ei tiedä mikä on oikea” iltasanomat 18:13 15.02

Ketkä pudotetaan mahdollisesta mitalijunasta? Harri Kirvesniemellä on tähän kaksi selkeätä vaihtoehtoa – ja niille varasuunnitelma.


Etsimme Eurojackpot-voittajaa Loimaan Prisman edessä – katso reaktiot iltasanomat 15:30 12.02

Loimaalla arvutellaan edelleen, ketkä mahtavat olla 90 miljoonan Eurojackpot-voittajia. ISTV jalkautui Prisman eteen, jos vaikka voittaja sattuisi käymään kaupassa.


Uutiset