Boston Dynamicsin uusi robotti ketterä kuin gepardi – saa jo ihmisen kiinni? stara 18:40 11.07

Boston Dynamics -yhtiön robotit muuttuvat jatkuvasti tehokkaammiksi ja ketterämmiksi. Yhtiön


Viihdelehti Stara.fi stara 18:40 11.07

Boston Dynamics -yhtiön robotit muuttuvat jatkuvasti tehokkaammiksi ja ketterämmiksi. Yhtiön


Ketterä vahvistuu kaksinkertaisella Mestis-mestarilla - Paalanen palaa Imatralle jatkoaika.com 12:45 09.05

Imatran Ketterä saa hyökkäykseensä paluumuuttajan, kun Mestis-mestari KeuPassa viime kauden kiekkoillut Ville Paalanen palaa Etelä-Karjalaan ensi kauden kattavalla sopimuksella.


Ketterän hyökkäykseen voimaa pohjoisesta jatkoaika.com 12:20 18.04

Kiekkokiertolaisena kauden 2017-18 viettänyt Aku Kestilä siirtyy Imatralle.


Mestaruuksia voittanut ja pettymyksiä kokenut Ketterä-ikoni haluaa nähdä imatralaisen kiekon tulevaisuuden: "Kukaan ei odottanut mitään" jatkoaika.com 18:00 12.04

Mikko Kettunen ei ehkä isolle kiekkoyleisölle sano nimenä juurikaan. Peruspuolustaja, oman roolinsa nöyrästi hoitava 28?vuotias imatralaislähtöinen Ketterä-kasvatti ei otsikoissa loista, mutta paikallisille hän on taatusti iso nimi.


Uusi aika alkoi syvältä ? Ketterä ei lähtenyt pärjäämään Mestikseen "säkällä": "Uskottavuuden palauttaminen on ollut tärkein asia" jatkoaika.com 18:00 27.03

Kuka muistaa Suomi-sarjan jääkiekkokauden 2012?13? Se alkoi Mestiksen tämän kauden valopilkun eli Imatran Ketterän osalta kymmenen pelin tappioputkella, edeltävät harjoitusottelutkin päättyivät mollivoittoisesti. Peleissä kävi noin 150 silmäparia, eikä tuote ollut uskottava.


Ketterän ensi kauden joukkue rakentuu ? Lipiäinen ja Mesikämmen uusina vahvistuksina jatkoaika.com 17:03 27.03

Ketterä vahvisti ensi kauden hyökkäystään Valtteri Lipiäisellä ja puolustustaan Konsta Mesikämmenellä. Joukkue teki myös jatkosopimuksen usean pelaajan kanssa.


Nuorten playoff-sarjan ratkaisu herätti porua – näin Jääkiekkoliiton kilpailupäällikkö kommentoi kovaa päätöstä MTV 20:49 21.03

Kiekko-Vantaan ja Ketterän välinen A-nuorten Mestiksen puolivälieräottelu uusitaan Vantaan peluutettua tiistaina edustuskelvotonta pelaajaa. Kiekko-Vantaa voitti ottelun jatkoerässä 6–5 ja olisi edennyt sillä tuloksella Nuorten Mestiksen välieriin otteluvoitoin 2–1.


jättää NHLn kädessä ja katsoneensa Kevolla koivunlehtiä alkoi sataa Pride käyntiin kuuden Pyhärannan kunta

Uutiset