Malmön tapetun miehen perheen karmea kohtalo: Veli ammuttiin alle vuosi sitten, toinen veli selvisi luodista täpärästi MTV 12:06 15.01

Malmössä sunnuntai-iltana kuolleen 21-vuotiaan miehen kahta veljeä on ammuttu viime vuoden keväällä. Toinen selvisi hengissä. Kyseessä on alamaailman välienselvittely.


HS: Pormestari Jan Vapaavuori aikoo lahjoittaa 150 000 euroa siirtymäkorvauksistaan kulttuurin ja liikunnan tukemiseen iltalehti 09:11 15.01

Helsingin pormestari Jan Vapaavuori (kok) suunnittelee lahjoittavansa siirtymäkorvauksensa pääosin hyväntekeväisyyteen oman säätiön kautta. Helsingin pormestari Jan Vapaavuori (kok) kertoo Helsingin Sanomien haastattelussa, että hän aikoo lahjoittaa Euroopan investointipankki EIP:n varapääjohtajan tehtävästä annettavan siirtymäkorvauksensa pääosin hyväntekeväisyyteen. Vapaavuori aikoo perustaa tähän tarkoitukseen säätiön keväällä. Säätiön toimikenttä on HS:n mukaan kulttuurin ja liikunnan puolella.


Pekka Puskan vastine Iltalehden juttuun alkoholilain uudistuksesta iltalehti 18:02 13.01

Iltalehden artikkelissa 13.1. kirjoitettiin, että alkoholilakiäänestyksessä "käänsin takkini", kun toisessa käsittelyssä äänestin lain puolesta. Takinkääntäjät olivat kyllä muualla. Kun keväällä aloitin eduskunnassa, rupesin kovilla faktoilla haitoista vastustamaan hallituspuolueiden sopimusta vahvoista oluista ja limuviinoista. Paine minua kohtaan oli kova hallituspuolueiden sopimuksessa pysymiseksi.


Kotihoidon vaaratilanteista tuli 600 ilmoitusta vuodessa, mutta Espoo ei tiennyt laiminlyödyksi epäillyn vanhuksen kuolemasta mitään - ”Tämä on huolestuttavaa” iltalehti 13:44 13.01

Espoon kaupunki aikoo selvittää, onko sen kotihoidossa tapahtunut väitetty laiminlyönti, jonka seurauksena vanhus olisi kuollut. mukaan Espoon kaupungin kotihoidon asiakkaana olleen vanhuksen epäillään kuolleen kotihoidossa tapahtuneen laiminlyönnin vuoksi keväällä 2017. Lehden saamien tietojen mukaan tapauksesta on tehty kaupungille heitteillejättöilmoitus. Espoon kaupungin vanhuspalveluiden johtaja Matti Lyytikäinen kertoo Iltalehdelle, ettei hän tunnista Helsingin Sanomien uutisoimaa tapausta, mutta ei myöskään kiistä sitä.


Helsingin Sanomat: Vanhuksen epäillään kuolleen kotihoidon laiminlyönnin seurauksena Espoossa iltalehti 07:24 13.01

Lehden tietojen mukaan epäilty heitteillejättö on tapahtunut keväällä 2017. Espoon kaupungin kotihoidon asiakkaana olleen vanhuksen epäillään kuolleen kotihoidossa tapahtuneen laiminlyönnin vuoksi. Tapauksesta on tehty kaupungille heitteillejättöilmoitus. mukaan epäilty heitteillejättö on tapahtunut keväällä 2017.


Helsingin Sanomat: Vanhus kuoli Espoossa kotihoidon laiminlyönnin seurauksena iltalehti 06:06 13.01

Lehden tietojen mukaan epäilty heitteillejättö on tapahtunut keväällä 2017. Espoon kaupungin kotihoidon asiakkaana olleen vanhuksen epäillään kuolleen kotihoidossa tapahtuneen laiminlyönnin vuoksi. Tapauksesta on tehty kaupungille heitteillejättöilmoitus. mukaan epäilty heitteillejättö on tapahtunut keväällä 2017.


Nämä ovat kevään odotetuimmat netti-tv-uutuudet – Katso lista Netflixin, HBO:n ja muiden parhaista sarjoista! iltasanomat 15:15 12.01

Keväällä alkaa taas runsaasti sarjauutuuksia. Kiinnostavimmat sarjat on listattu eri suoratoistopalveluiden mukaan. Omat suosikkinsa voi löytää niin Yle Areenasta kuin C Morelta.


Sara Siepillä uusi hiustyyli - somessa ihmetellään: ”Jos nämä on sun omat hiukset, niin mihin ihmeessä olet pidennyksiä kaivannut?” iltalehti 12:29 12.01

Sara Sieppi kertoo sosiaalisessa mediassa, että hän on luopunut vuosikausia käyttämistään hiustenpidennyksistä. Video: Sara Sieppi kääntelee kirjaimia TV5:llä keväällä nähtävässä Onnenpyörässä. Sara Sieppi julkaisi perjantaina somessa otoksen itsestään kampaajan tuolissa. Hän esittelee laineille kiharrettua ja vaalennettua tukkaansa. Sieppi kertoo kuvansa ohessa, että hän on luopunut hiuslisäkkeistä sekä havittelee jatkossa hiuksiinsa omaa aitoa hiusväriään.


Lindsey Vonnin alastonkuvat vuotivat nettiin - palaa skandaaliin: ”En usko, että maailmassa on mitään nöyryyttävämpää” iltalehti 11:32 12.01

Alppihiihtäjä Lindsey Vonn joutui elokuussa 2017 kiusallisen rikoksen uhriksi. Lindsey Vonn oli yksi niistä, joiden alastonkuvat lähtivät leviämään viime vuoden elokuussa. Myös Vonnin ex-miesystävän, golf-legenda Tiger Woodsin kuvia leviteltiin. Vonn ja Woods olivat yhdessä yli kahden vuoden ajan, mutta suhde päättyi keväällä 2015.


Jere Karalahti iloisena isyydestään: ”Jax-poika on iloinen veijari” iltalehti 19:59 11.01

Ex-jääkiekkoilija perheineen muutti syksyllä Keravalle. Keväällä he aikovat viettää enemmän aikaa lämpimässä. Ex-jääkiekkoilija Jere Karalahti oli mukana Martina Aitolehden ja vaimonsa Nanna Karalahden Real Training Campin lanseeraustilaisuudessa. Entinen huippu-urheilija oli auttamassa treeneissä Elmeri Rantalaisen kanssa. Urheilu on yhä vahvasti osa Karalahden elämää, vaikka työn puolesta häntä ei enää kaukalossa nähdäkään. Karalahti treenaa kahdesti päivässä Crossfit Basementissa ja Helsinki Thai Boxing Clubissa.


Tullin pääjohtaja sai syytteen virkarikoksesta – aikoo jatkaa tehtävässään iltasanomat 22:20 10.01

Asia etenee Helsingin käräjäoikeuden käsittelyyn aikaisintaan loppukeväällä.


Jari Ahola hyppää musikaalissa tangokuninkaan saappaisiin - Jari Sillanpään rikossyytteet eivät häiritse iltalehti 12:52 09.01

Jari Ahola esittää ensi kesänä laulunäytelmässä Jari Sillanpäätä. Ahola on valmistautunut esitykseen muun muassa käymällä keskusteluja Sillanpään kanssa. Sillanpään rikossyytteet eivät häiritse Aholan keskittymistä rooliin. Komeaääninen tenori ja näyttelijä Jari Ahola, 41, muuttuu kesällä Apianniemen kesäteatterissa Valkeakoskella Jari Sillanpääksi Rakkaudella merkitty-laulunäytelmässä. Tarinan kirjoittaa ja ohjaa Heikki Paavilainen. Harjoitukset alkavat vasta myöhemmin keväällä, mutta rooliinsa Ahola valmistautuu jo pikku hiljaa katsomalla Sillanpäätä videoilta ja kuuntelemalla tähden musiikkia.


Trumpista kertova kohukirja julkaistaan keväällä suomeksi MTV 09:46 09.01

Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpista kertova kirja Fire And Fury - Inside The Trump White House julkaistaan suomeksi keväällä, kertoo kirjakustantaja Tammi.


Trumpista kertova kohukirja julkaistaan keväällä Suomeksi MTV 09:46 09.01

Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpista kertova kirja Fire And Fury - Inside The Trump White House julkaistaan Suomeksi keväällä, kertoo kirjakustantaja Tammi.


Iholla-sarjasta tuttu bloggaaja Esko Kyrö löysi vastoinkäymisten jälkeen uuden rakkauden: ”Olo kuin 16- vuotiaalla” iltalehti 22:39 07.01

Esko Kyrö kirjoittaa blogissaan, että vaikka vastoinkäymiset jättivät syvän haavan, hänestä tuntuu nyt, kuin kelluisi rosé- viinilasissa. Iholla-sarjasta tuttu Esko Kyrö kirjoitti ex-puolisonsa Karoliina Sallisen kanssa suosittua Kolmistaan-blogia. Pari kuitenkin ilmoitti erostaan ja blogin päättymisestä maaliskuussa 2016. Karoliina löysi nopeasti uuden onnen jääkiekkoilija Atte Pentikäisestä. Keväällä 2017 Karoliina muutti tyttärensä kanssa Tampereelle Aten luo.


Paola ja Pirjo Suhonen ovat sekä siskoja että bisneskumppaneita: ”Isotkin päätökset saatamme tehdä niin, että toinen vastaa vain yhdellä sanalla” mtv 09:55 07.01

Maailmallakin tunnetun tuotemerkin, Ivana Helsingin, perustajasiskokset Paola ja Pirjo Suhonen ottivat vastaan uudenlaisen haasteen kuvaamalla televisio-ohjelman, jossa sukelletaan sisarusten maailmaan. AVAlla keväällä nähtävässä uutuussarjassa joukko siskoksia kertoo rehellisestä sisarussuhteestaan.


Nuoren tamperelaisperheen hurja vuosi: Kaksi synnytystä, kolme vauvaa – "Ei, tämä ei voi olla mahdollista" MTV 06:15 07.01

Viime vuoden keväällä tamperelainen Teresa Lehto, 23, lähes vastasyntyneen pojan äiti, istui kylpyhuoneessa raskaustesti kädessään ja mietti: "Ei voi olla totta". 


Huippukokki Kari Aihinen syyttää vanhempia lasten nirsoudesta: "Ei pidä antaa aina heti periksi" mtv 15:15 06.01

Kaappaus keittiössä -ohjelmaa MTV3-kanavalla keväällä 2018 isännöivä Kari "Kape" Aihinen uskoo, että lapsista tulee nirsoja aikuisten toiminnan vuoksi.


Teinivaimona tunnettu Courtney Stodden avioitui 16-vuotiaana 34 vuotta vanhemman miehen kanssa - anelee nyt ex-rakastaan takaisin: ”Tarvitsen sinua” iltalehti 13:45 06.01

Courtney Stoddenin, 23, ja Doug Hutchisonin, 57, liitto päättyi vuosi sitten. Courtney Stodden tuli tunnetuksi teinivaimona avioiduttuaan 16-vuotiaana itseään 34 vuotta vanhemman näyttelijä Doug Hutchisonin kanssa. Pari tapasi netissä elokuvakerhossa ja oli aluksi nettisuhteessa. Pari avioitui Las Vegasissa keväällä 2011. Myöhemmin julkisuuteen on kerrottu, ettei Hutchison tiennyt morsiamensa oikeaa ikää suhteen alussa. Tytön vanhemmat antoivat tuolloin suostumuksensa avioliitolle. Pari päätyi monien käänteiden jälkeen eroon helmikuussa 2017. Sitä ennen Courtney oli saanut edellisenä vuonna keskenmenon odottaessaan parin lasta. Eron kerrottiin tuolloin olleen Courtneyn valinta.


Uutiset