TUTO kurotti pisteisiin Tampereella jatkoaika.com 22:31 17.10

Tampereen Koovee sai Hakametsään vieraaksi ailahtelevaisesti kauden aloittaneen TUTO Hockeyn. Vierasjoukkue oli vahvalla pelipäällä, ja vei pisteet mukanaan Turkuun lukemin 2-5. Kooveelle puolestaan tappio oli jo neljäs peräkkäinen.


Red Bullille nouseva Pierre Gasly: Tekniikkapomon lähtö laittoi Toro Rosson kehityksen jäihin MTV 12:29 11.10

F1-sarjassa kilpailevan Toro Rosso -tallin teknisen johtajan James Keyn lähtö on vaikuttanut merkittävästi tallin suorituskyvyn hyytymiseen kauden edetessä, kertoo kuljettaja Pierre Gasly.


Komea kolmas erä toi täyden pistepotin Keuruulle jatkoaika.com 20:08 29.09

Hallitseva mestari KeuPa HT luisteli kotiavaukseen perjantain tappio niskassaan. Viime kevään finaaliuusinta oli pitkään TUTO Hockeyn hallinnassa, mutta päätöserän komea kiri toi kauden avausvoiton keuruulaisille.


"Apua. Vaarassa. Soittakaa poliisi" – Facebook-postaus ja apu toiselta puolen maailmaa pelastivat Mikeyn, 36, hengen MTV 06:41 07.09

Mikey Lythcott, 36, on aktiivinen reissaaja. Hän on matkoillaan solminut useita uusia ystävyyssuhteita. Tämä pelasti hänen henkensä tilanteessa, joka myös tapahtui matkustaessa.


McLaren myllää tiimiään uusiksi – merkittävä värväys MTV 12:34 26.07

McLaren laittaa heikon menestyksensä takia organisaatiotaan uusiksi. Motorsport.com:n mukaan tiimi on pestaamassa tekniseksi johtajakseen James Keyn, jota pidetään yhtenä Formula ykkösten lahjakkaimmista autonsuunnittelijoista.


Hickey jatkaa Islandersissa jatkoaika.com 20:23 01.07

New York Islanders on solminut nelivuotisen jatkosopimuksen Thomas Hickeyn kanssa.


Ruotsalaissivusto: MM-leijona purkaa sopimuksensa - siirtyy Marjamäen perässä Jokereihin iltalehti 12:22 16.05

Sakari Manninen vaihtaa maisemaa, uutisoi HockeyNews.se. Ruotsalaissivusto HockeyNews.se paljastaa, että Sakari Manninen purkaa sopimuksensa Örebron kanssa ja siirtyy Jokereihin. Manninen oli päättyneellä kaudella joukkueensa paras pistemies: 48 ottelua, 28 (11+17) pistettä. Örebron kausi päättyi runkosarjaan, sijalle 12.


Yllätyssiirto! Leijona-hyökkääjä Marjamäen alaisuuteen Jokereihin MTV 11:28 16.05

Leijonien MM-kisajoukkueessa pelaava hyökkääjä Sakari Manninen siirtyy ensi kaudeksi KHL-seura Helsingin Jokereihin, uutisoi ruotsalaissivusto hockeynews.se.


Ruotsille todellinen jackpot! Nashvillen tähtipelaajat saapuvat MM-kisoihin iltalehti 22:45 11.05

Tre Kronor saa kovia vahvistuksia NHL:stä. Hockeynews.se-verkkosivuilla kerrotaan, että Nashville-kolmikko Viktor Arvidsson, Filip Forsberg ja Mattias Ekholm saapuvat vahvistamaan keltapaitoja MM-Tanskaan. Arvidsson ja etenkin Forsberg kuuluvat koko NHL:n parhaimpiin laitahyökkääjiin. Ekholm puolestaan on perusvarma pakki, joka luistelee hyvin eikä juuri tee virheitä.


Ruotsi vahvistuu entisestään - Nashvillen maalitykki saapuu MM-kisoihin iltalehti 21:23 11.05

Tre Kronor saa merkittävän vahvistuksen hyökkäyspäähänsä. Hockeynews.se-verkkosivuilla kerrotaan, että Nashvillen Viktor Arvidsson saapuu vahvistamaan keltapaitoja MM-Tanskaan. Arvidsson teki tällä kaudella NHL:n runkosarjassa 29 maalia ja 61 tehopistettä. 13 pudotuspelimatsissa 25-vuotias laitahyökkääjä saldotti tehot 5+4=9.


Venäläisiltä rajua tekstiä Lauri Marjamäestä - lyttäsivät leijonaluotsin täysin: ”Hän on rangaistus Suomen joukkueelle” iltalehti 22:35 03.05

Suuri venäläinen jääkiekkosivusto Allhockey.ru on tehnyt kattavat ennakkoanalyysit jokaisesta MM-joukkueesta - ja löytänyt Leijonille kompastuskiven nimeltä Lauri Marjamäki. Sivuston analyysi kehuu Leijonien pelaajamateriaalia, jossa nähdään useista kieltäytymisista huolimatta lopulta kosolti NHL-verta. Loppupäätelmissä myös julistetaan Leijonat yhdeksi turnauksen ehdottomista ennakkosuosikeista. Allhockeyn analyysin seuraava luku on Suomen valmennusportaan kannalta sysimustaa lukemistoa. Sivuston mielestä pronssi on sinivalkeille ehdoton maksimi, ja syy siihen löytyy penkin takaa.


Muik Hockeyn kausi loppui katkeransuloiseen voittoon jatkoaika.com 22:00 25.03

Suomi-sarjan karsinnat ovat ohi. Suomi-sarjasta Raahe-Kiekon ja Lapinlahden Luistimen kanssa samaan lohkoon karsimaan joutunut Muik Hockey päätti karsintasarjan voittoon, joka sijoittaa munsalalaiset karsinnan parhaaksi kakkoseksi. Sarjapaikan säilyttämiseen voitto ei riittänyt, mutta tämä on sijoitus, joka avaa ohituskaistan korkeammalle sarjatasolle, jos yhdeltäkin seuraavan kauden Suomi-sarjajoukkueelta evätään lisenssi.


Nyt pärähtää! on luottavainen takana yli 4-metrinen Toto5 Rovaniemi 21.10.2018

Uutiset