Kolme syytä, miksi Kiekko-Vantaa putosi jo puolivälierissä jatkoaika.com 11:53 18.03

Kiekko-Vantaan kausi oli kaksijakoinen. Tappio ja kesäloman alkaminen puolivälierissä oli nähtävissä jo pitemmän aikaa. Joukkueella oli vaikeuksia pelata voittoisasti omassa kotikaukalossa. Lohipaidat pelasivat paremmin vieraissa kuin kotona.


TUTO haki Tikkurilasta välieräpaikan - Kiekko-Vantaan kausi ohi jatkoaika.com 20:43 17.03

TUTO eteni välieriin, kun se kukisti Tikkurilassa lauantaina Kiekko-Vantaan lukemin 2?1. Puolivälieräsarja päättyi lopulta turkulaisille 4?1. Viime kauden hopeajoukkueella alkoi sen sijaan aikainen kesäloma.


Tanssia, taklauksia ja vaadittavat maalit – TUTOlle kolmas kiinnitys välieräpaikkaan jatkoaika.com 21:16 16.03

TUTO otti kolmannen voiton Kiekko-Vantaasta Mestiksen puolivälieräsarjassa. TUTO käytti tarvittavat maalipaikat hyväkseen vantaalaisvieraiden tuskaillessa maalinteon kanssa. Lohipaidoilla oli riittävästi maalintekopaikkoja, mutta tällä kertaa kiekkoa ei saatu kotijoukkueen maalia vartioineen Julius Pohjanoksan selän taakse.


Nyt sitä saa, nimittäin katsomokaljaa! Mestiksen ottelussa tehdään lauantaina suomalaista jääkiekkohistoriaa iltalehti 17:19 16.03

Lauantaisessa Kiekko-Vantaan ja Tuton Mestis-puolivälierässä Tikkurilassa tehdään eräänlaista suomalaisen jääkiekkokulttuurin historiaa. Ottelu on ensimmäinen laatuaan, jossa alkoholijuomia saa nauttia normaalissa katsomotilassa. Aivan missä tahansa kisakeppanaa ei toki saa nauttia, sillä anniskeluun on valjastettu ainoastaan yksi katsomolohko. Tätä virkaa toimittaa huomisen ottelussa katsomo numero 203, jonne pääsee hallin kulmaravintolan kautta. 80 henkeä vetävä katsomolohko on täten kielletty alle 18-vuotiailta. K-Vantaa on ensimmäinen seura, joka hyödyntää maaliskuussa voimaan tullutta uutta alkoholilakia. Uuden lain mukaan täysi-ikäisille rajatun normaalin katsomoalueen saa valjastaa anniskelualueeksi.


Kiekko-Vantaa taipui TUTOlle kotikaukalossa - "Teimme liikaa kiekkovirheitä" jatkoaika.com 22:17 14.03

Turun TUTO otti toisen kiinnityksen välieriin voittamalla Tikkurilassa Kiekko-Vantaan niukasti 3-2. Ottelusarjan tilanne kolmen ottelun jälkeen on turkulaisille 2-1.


Päivän veto- ja vakiovihjeet: K-Vantaan vuoro voittaa iltalehti 10:20 14.03

Keskiviikon vetovihje uskoo Kiekko-Vantaan voittavan tänään TUTO Hockeyn Mestiksen puolivälierissä todennäköisemmin kuin Veikkaus laskee. Kiihkeässä otteluparissa voitot ovat tasan 1-1, TUTO Hockey voitettua toisen pelin kotonaan viimeksi 6-2. Numerot eivät tee aivan oikeutta pelille, sillä paljon ratkesi K-Vantaan toisessa erässä saamaan hieman kyseenalaiseen 5 minuutin jäähyyn, jonka aikana TUTO Hockey teki kaksi maalia ja käytännössä käänsi pelin itselleen. Myös avauspelissä K-Vantaa oli tiukkoja (3-2 ja.) loppunumeroita parempi halliten esimerkiksi ottelun laukauksia numeroin 74-49.


Purukalustoa uusiksi ja lättyä pussiin jatkoaika.com 21:26 12.03

TUTO tasoitti otteluvoitot Mestiksen puolivälieräsarjassa Kiekko-Vantaata vastaan. Vieraat veivät ensimmäisen erän nimiinsä niukasti, mutta toisen erän jäähyily kostautui usean maalin muodossa. Kiekko-Vantaa pääsi yrittämään tasoitusta vastaavasti ylivoimalla kolmannen erän alussa, mutta vantaalaisten ylivoima ei ollut isäntien veroista.


Mestiksessä kuohui jälleen! Nyt sohittiin arkaan paikkaan MTV 21:23 12.03

Kiekko-Vantaan ja TUTOn välisessä jääkiekon Mestiksen puolivälieräsarjassa kuohuu isolla kädellä. Maanantain ottelussa Vantaalla tuomittiin kaksi ulosajoa, joista toinen tuli keihästämisestä sukuelinten alueelle.


Kiekko-Vantaan valmentaja Tony Virralle kahden ottelun toimitsijakielto jatkoaika.com 06:13 12.03

Kiekko-Vantaan valmentaja Tony Virralle kahden ottelun toimitsijakielto ensimmäisen puolivälieräottelun tapahtumien johdosta.


Niclas Lucenius potkaisemisesta 13 ottelun pelikieltoon ? Kurinpitoryhmä: "Potkua ei voida mitenkään pitää vahinkona" jatkoaika.com 22:00 11.03

TUTO-hyökkääjä Niclas Lucenius on saanut 13 ottelun pelikiellon potkaisustaan Otto-Eemeli Linkeen puolivälieräottelussa Kiekko-Vantaata vastaan.


Kiekko-Vantaa kukisti TUTOn trillerissä - Ensimmäinen kiinnitys Vantaalle jatkoaika.com 22:02 10.03

Kiekko-Vantaa otti ensimmäisen kiinnityksen välieriin kukistamalla Turun TUTOn kotonaan toisessa jatkoerässä lukemin 3-2. Kiekko-Vantaa nousi kaksi kertaa takaa tasoihin ja aina voittoon saakka.


Luceniuksen pudotuspeliavaus päättyi ennen aikojaan - potkaisemisesta suihkun puolelle jatkoaika.com 18:45 10.03

Ensimmäinen puolivälieräottelu TUTOn ja Kiekko-Vantaan välillä päättyi TUTO-kapteeni Niclas Luceniuksen osalta ulosajoon.


Saiko Jussi Salonojan hanke lopullisen kuoliniskun? Espoo United on saattanut pelata viimeisen pelinsä iltasanomat 07:22 08.03

Kiekko-Vantaa löi Espoo Unitedin 3–2 ja pudotti espoolaisseuran pudotuspeleistä.


Espoo United ei päässyt pudotuspeleihin jatkoaika.com 22:28 07.03

Espoo Unitedilla oli vielä ennen viimeistä kierrosta mahdollisuus jatkaa pelejä kahdeksan parhaan joukossa. Viimeiseen runkosarjan peliin vieraaksi saapui Kiekko-Vantaa. Voittajaa jouduttiin hakemaan aina voittomaalikilpailun kautta. Voiton vei Kiekko-Vantaa, ja kun LeKi murjoi Pelitat suurinumeroisesti, espoolaiset eivät jatka pelejään.


Varsinaisen peliajan tasatulos jätti spekulaatiot vähemmälle jatkoaika.com 21:25 07.03

Viimeiseen kierrokseen lähdettäessä Espoo United oli kiinni pudotuspelipaikassa, mutta tilanne muuttui oleellisesti jo ottelun kestäessä siitäkin huolimatta, että United johti ottelua pitkään. Vierailija Kiekko-Vantaa onnistui lopulta voittamaan ottelun 3?2 voittomaalikilpailussa, ja nappasi näin kotiedun.


Mestis-tähdet tutuiksi: Jani Kautto halajaa maalivahtivalmentajan hommiin jatkoaika.com 16:00 04.03

Jokereissakin kiekkoja torjunut Kiekko-Vantaan oma kasvatti Jani Kautto allekirjoitti täksi kaudeksi pelaajasopimuksen kasvattiseuransa kanssa. Näin hänestä tuli yksinomaan lohipaitojen pelaaja.


Kiekko-Vantaa katkaisi Ketterän voittoputken - Jani Kautto piti nollan jatkoaika.com 22:23 28.02

Kärkikastin Kiekko-Vantaa ja Imatran Ketterä mittelivät keskiviikkona Tikkurilassa. Varsin vaiherikas ottelu päättyi jalkapallolukemin 1-0. Iltapuhteesta tuli maalivahtien mittelö, kun Ketterän veräjänvartija Juhana Aho teki vain yhden virheen.


Maali-iloittelua Tikkurilassa - Hermeksen toisen erän romahdus maksoi tärkeät pisteet jatkoaika.com 20:50 24.02

Kiekko-Vantaa aiheutti harmaita hiuksia Hermekselle, joka oli lähtenyt matkaan varsin vähälukuisena. Pelaajapulmasta huolimatta Hermes näytti vaarallisuutensa, mutta tehottomuus vaivasi kautta rantain. Hermes romahti toisessa erässä, missä vantaalaiset iskivät lyhyessä ajassa neljän maalin johtoon.


Peliitat kukisti Kiekko-Vantaan - "Emme kunnioita peliä tarpeeksi" jatkoaika.com 22:21 21.02

Kiekko-Vantaan ja Peliittojen välinen ottelu oli vauhdikas ja hyvinkin katsojaystävällinen tapahtuma. Viime aikoina kontannut lohipaitaryhmä ei saanut peliään uomiin, ja lopulta kolmannen erän viime hetken tasoitusosuman jälkeen ratkaisi voiton jatkoajalla Heinolaan maalein 3-2.


Hyttiselle ottelun mittainen pelikielto jatkoaika.com 10:33 19.02

Kiekko-Vantaan hyökkääjä Joonas Hyttiselle on määrätty ottelun mittainen pelikielto. Hyttiselle tuomittiin lauantaina Espoo Unitedia vastaan viisi minuuttia ja pelirangaistus selästä taklaamisesta. Hän kärsii pelikiellon keskiviikkona 21. helmikuuta.


Uutiset