Australialaisnainen selvisi jo kolmannesta terrori-iskusta kolmen kuukauden sisällä iltalehti 12:09 18.08

Ennen Barcelonaa hän selvisi täpärästi Lontoossa ja Pariisissa. Melbournesta kotoisin oleva Julia Monaco, 26, on kierrellyt Eurooppaa kolme kuukautta. Sinä aikana hän on selvinnyt jo kolmesta terrori-iskusta. Monaco oli ystävineen Barcelonan kävelykadulla La Ramblalla torstaina, kun pakettiauto ajoi ihmisten päälle.


Vaasan Sport teki tappiota yli 130 000 euroa iltalehti 17:19 15.08

SM-liigaseura Vaasan Sportin tappio päättyneellä tilikaudella oli 134  344 euroa, seura kertoi nettisivuillaan tiistaina. Sarjassa 14:nneksi eli viimeistä edelliseksi sijoittuneen Sportin tulokseen vaikutti ottelutapahtumien lippu- ja ravintolamyynnin lasku, joka oli reilut viisi prosenttia. - Paha loukkaantumiskierre näkyi urheilullisen tuloksen lisäksi myös konsernin tuloksessa. Tehdyistä toimenpiteistä huolimatta emme pystyneet kokonaan paikkaamaan ottelutapahtumien heikkoa tuottoa ja sen vaikutusta yhtiön tulokseen. Toki myymällä pelaajia loppukaudella tulos olisi kääntynyt positiiviseksi, mutta siihen emme halunneet ryhtyä, puheenjohtaja Heikki Hiltunen kertoo.


HJK:n kapteeni vähätteli unelmalaukaustaan - "Joskus uppoaa, joskus ei" iltalehti 22:55 10.08

HJK:n kapteeni Rafinha jysäytti kaukaa johtomaalin SJK:n verkkoon seitsemännellä peliminuutilla. Kapteeni Rafinha kehui HJK:n esitystä. SJK kaatui suvereenin esityksen jälkeen. Melkein kaikki maalit syntyivat kaukaa. SJK:n maalivahti Mihkel Aksalu haroi tyhjää. Kierre oli pirullinen. Maalivahti voi reagoida laukaukseen vain kerran.


Suomessa ollaan lainkuuliaisia - muualla Euroopan baareissa tupakointi vain jatkuu iltalehti 10:11 08.08

Toisin kuin lainkuuliaisessa Suomessa, monessa toisten EU-maiden kapakoista tupakointi jatkuu kielloista piittaamatta. Vaikka lähes kaikissa Euroopan unionin jäsenmaissa vapaa tupakointi baareissa ja ravintoloissa on kiellettyä, eri maissa ja kaupungeissa kieltoa valvotaan ja noudatetaan vaihdellen. Myös lakien tiukkuus vaihtelee. Yleisin käytäntö on joko täyskielto tai Suomen tapaan järjestetyt tupakointikopit. Lisäksi useissa maissa sallitaan yksityiset tupakkaklubit tai sikarikerhot, joissa saa polttaa, kunhan paikalla ei ole sivullisia. Kieltoa kierretään


Näin uusien, terveellisten tapojen omaksuminen onnistuu, neuvoo psykologi – Pienistä onnistumisista lähtee liikkeelle hyvän kierre hs 09:50 08.08


Näin syntyvät Micon, 11, pizzaklassikot Nakkipizza ja Jallun kierre - katso video! iltalehti 14:20 05.08

Iltalehti seurasi Espoon Haukilahdessa asuvan nuoren pizzamestarin työskentelyä. Videolla Mico Vanhanen paljastaa myös tähän asti tarkoin varjeltuja reseptisalaisuuksia. 11-vuotiaan Mico Vanhasen ura lähti todelliseen nousukiitoon kesäkuun puolivälissä, kun Helsingin Sanomat vieraili nuoren yrittäjän kotikeittiössä. esitteli Micon jo alkukesästä. Videolla Mico loihtii kaksi jo klassikoksi muodostunutta pizzaa: Nakkipizzan ja Jallun kierteen. Nakkipizza


Valtteri Bottaksen kanssa kisoja kiertäneen Esapekka Lapin formulaunelma särkyi - "Ei harmita pätkääkään" iltalehti 11:24 01.08

Esapekka Lappi vaihtoi kartingin sorapolkuihin, kun rahat loppuivat. MM-kotirallissa loistanut kuski haluaa olla vieläkin parempi. Jyväskylä Jyväskylän MM-rallin voittanutta Esapekka Lappia, 26, ei harmita, että haave formulaurasta ei toteutunut. - Ei kyllä pätkääkään. Siellä on kaksi suomalaista. Ei se ole jäänyt kalvamaan missään vaiheessa. Kyllä ralli on hienompaa. Tässä on enemmän muuttuvia tekijöitä ja ei kierretä samaa ympyrää koko ajan, Lappi toteaa hymyillen.


Ulosajo Stadin derbyssä! HJK murjomassa HIFK:ta pahasti iltalehti 19:30 31.07

Siniset savut, punaiset tifot. Stadin derby käynnistyi taas tyylikkäästi. HIFK aloitti hyvin mutta antoi HJK:lle halvalla avausmaalin 19. minuutilla kulmapotkusta. HJK:n Moshtagh Yaghoubin oikean jalan polttava kierre tunnetaan. IFK-vahti Tomi Maanoja ei kuitenkaan saanut nyrkkeiltyä Yaghoubin kulmapotkua, ja Hannu Patronen pääsi tekemään 1-0-maalin. HJK:n toppari Aapo Halme aloitti ensimmäisen derbynsä. Taitavana pelinavaajana hän toi uhkaa syötöillään. Kulmapotkuun johtanut tilanne syntyi Halmeen avauksesta.


Päivän ravivihje: Toto76, Ylivieska 29.7.2017 iltalehti 13:15 29.07

Toto76 Ylivieskassa kello 13.30. Toto76-2: Untero teki jäätävän juoksun Joensuussa ulkoratoja kierrellenkin. Ykköshaastaja on lähes kahden kuukauden tauolta palaava Ekosan. Ylisarjassa starttaava Sävel-Taika tuli viimeksi Teivossa päätöskierroksen 24,8-lukemiin. Toto76-3: Lämminveristen matalin sarja on taas kimurantti kohde, jossa ei rukseja kannata säästellä. Lähdön voisi hyvin vetää tukkoonkin.


HJK:n toivo elää - Yaghoubin kierre puraisi iltalehti 19:52 20.07

HJK:n toivo Eurooppa-liigan jatkopaikasta elää. Moshtagh Yaghoubi antoi 28. minuutilla kierteisen kulmapotkun, jonka Shkendijan Marjan Radeski ohjasi omaan maaliin: 1-0. Yaghoubin oikean jalan kulmapotkuista on syntynyt monta maalia tällä kaudella.


Yle: Juha Sipilän mielestä poliitikot rikkovat kahdeksatta käskyä iltasanomat 15:16 16.07

Juha Sipilän mukaan tahallisen väärinymmärryksen kierre vaivaa eduskunnassa, kertoo Yle.


Naisopettajalle kolme vuotta vankeutta USA:ssa - pakotti 16-vuotiaan oppilaansa harrastamaan seksiä kanssaan ja videoi kaiken iltalehti 10:49 12.07

Poliisi kiinnostui tapauksesta, kun naisopettajan kuvaama seksivideo alkoi kierrellä koulussa. Franklinin lukiossa espanjaa opettanut 25-vuotias Ekaterina Pappas sai maanantaina Baltimoressa päättyneessä oikeudenkäynnissä kolmen vuoden vankeustuomion, josta ehdotonta vuosi ja päivä. Poliisi alkoi tutkia juttua, kun oppilaiden keskuudessa alkoi pyöriä seksivideo Pappasista ja tämän 16-vuotiaasta miesoppilaasta tammikuussa.


Jari Litmanen vaatii radikaalia muutosta - "Mieluummin aloitetaan tänään kuin huomenna" iltalehti 19:29 05.07

Jari Litmanen on varma näkemyksestään. Kilpa- ja harrastejalkapallo on erotettava toisistaan. - Olen aika paljon viimeisten kymmenien vuosien aikana kierrellyt maailmaa. Se on vääjäämätön tie. Mieluummin aloitetaan tänään kuin huomenna, Litmanen linjaa. - Meillä pitää olla kaksi polkua liiton toiminnassa, jos haluamme kansainvälisemmäksi ja paremmaksi jalkapallomaaksi. Meillä on oltava se harraste, mikä on kaikille. Saa valita oman tasonsa. Lisäksi pitää olla kilpailullinen puoli.


Lukijat kertovat työkokeiluista - "Tämä on moraalisesti väärin" iltalehti 08:17 04.07

Iltalehti pyysi lukijoita kertomaan kokemuksistaan Työ- ja elinkeinotoimiston järjestämässä työkokeilussa. Suurimmalla osalla vastanneista on kielteinen suhtautuminen nykyiseen järjestelmään. Työkokeilu on Työ- ja elinkeinotoimiston työllistämispalvelu, jonka tavoitteena on selvittää työnhakijan mahdollisuuksia palata työmarkkinoille. Lukijoiden kommenteista käy ilmi, että varsinaisen palkkatyön saaminen on hankalaa työkokeilun jälkeen ja usein edessä on työkokeilukierre. Kokeilulla omalle alalle Olen tällä hetkellä työkokeilussa pääkaupunkialueella, jonne kuljen kehyskunnasta. Tiesin heti alusta alkaen, että heillä ei ole varaa maksaa palkkaa ja tuskinpa työkokeilun jälkeenkään on maksukykyä. Tiedän, että on hullua tehdä työtä mistä ei makseta palkkaa mutta pitkäaikaistyöttömällä ei ole paljoa vaihtoehtoja.


Yle: Hanna, 36, on ollut työkokeiluissa jo 10 vuotta - "Ei me tehdä sulla mitään, seuraava aloittaa kohta" iltalehti 11:51 03.07

Vuosia kestänyt työkokeilukierre on saanut Ylen haastatteleman Hanna Harrin tuntemaan olonsa hyväksikäytetyksi. 36-vuotias Hanna Harri kertoo Ylelle, että koko hänen 10-vuotinen työhistoriansa koostuu työkokeiluista. Vuonna 2007 hopeasepänalan artesaaniksi valmistunut Harri ei saanut oman alan töitä. Saman vuoden aikana hänen työkokeilukierteensä alkoi.


Bisquit: Kaarta kierrellen iltasanomat 08:08 30.06

Kieli tunnustetaan yleisesti ajattelun välineeksi. Kieli vaan ei aina tahdo pysyä ajattelun vauhdissa.


Ykkösvarauksen karmea syöksykierre jatkuu: seura ei tarjonnut sopimusta - NHL-ura vaakalaudalla? iltalehti 15:39 27.06

St. Louis Blues ilmoitti eilen pelaajat, joille se on tarjonnut niin sanotun qualifying offerin. Vuoden 2012 ykkösvaraus Nail Jakupov ei kuulunut tähän joukkoon, mikä tarkoittaa sitä, että entisestä superlupauksesta tulee 1. heinäkuuta täysin vapaa pelaaja jo 23-vuotiaana. Edmonton Oilersin aikoinaan varaama lapsitähti siirtyi viime kaudeksi St. Louis Bluesiin, jossa runkosarjassa pelejä kertyi vyölle 40. Tehopisteet jäivät vaatimattomiksi, sillä Jakupov saldotti koko kaudella pisteet 3+6=9. Pudotuspeleissä hän ei mahtunut nuottipaitojen kokoonpanoon.


Seinäjoki toteutti todellisen tilastoharvinaisuuden Superpesiksessä iltalehti 22:03 22.06

Superpesiksen juhannustauko alkoi torstaina hyvissä ajoin. Seinäjoen Jymy-Jussit tarvitsi toukokuulta siirretyssä ottelussa alle kaksi tuntia Kiteen Pallon lyömiseen lukemin 1-0 (5-1, 3-3). Avausjakson erikoisuus oli sataprosenttinen kotiutusteho. Jussit karkasi ensimmäisen tasoittavalla neljällä peräkkäiskotiutuksella. Lyöntiruletin aloittanut jokeri Jukka-Pekka Vainionpää myös toi juoksun kentän kärjen takana kierrettyään. Vainionpää pelasti Jussit toisella jaksolla lyötyään kahden palon tilanteissa kolme juoksua, joista kaksi viimeisenä lyöjänä. KiPa nipisti Robert Tallbackan viimeisen vuoroparin tasoittavan tasoituksella pisteen isäntien potista.


Karmea syöksykierre: Italian kohuhyökkääjän tienestit haihtuivat hetkessä pieneksi murto-osaksi iltalehti 18:05 22.06

Entinen Italian maajoukkuehyökkääjä Mario Balotelli haluaa jatkaa uraansa Nizzassa. Seuran puheenjohtajan Jean-Pierre Riveren mukaan Balotelli on jopa valmis joustamaan palkkapyynnöstään päästäkseen seuran kanssa sopimukseen. - Voin kertoa, että hän haluaa jatkaa täällä. Balotelli on valmis joustamaan neuvotteluissa ja neuvottelut jatkuvat, Rivere ilmoitti torstaina.


BBC: Polynesialainen kanootti kiersi maailman - matkaan kului kolme vuotta iltalehti 06:04 18.06

Aluksen miehistö navigoi matkan ilman nykyaikaisia välineitä. Miehistö käytti navigoimiseen sen sijaan muun muassa tähtiä ja tuulta. Perinteinen polynesialainen kanootti on palannut Havaijille kierrettyään maailman, uutisoi BBC . Kyseessä on BBC:n mukaan ensimmäinen kerta, kun kyseisenlaisella aluksella on seilattu maailman ympäri. Aluksen miehistö navigoi matkan ilman nykyaikaisia välineitä. Miehistö käytti navigoimiseen sen sijaan muun muassa tähtiä ja tuulta. Heidän tarkoituksenaan oli käyttää vain samoja tekniikoita, joiden avulla ensimmäiset polynesialaiset saapuivat Havaijille satoja vuosia sitten.


Uutiset