Linja-auto, minibussi ja henkilöauto kolaroivat Oulussa iltasanomat 12:48 14.02

Linja-auto törmäsi minibussin perään Kiimingissä.


Kaleva: Poliisi tutkii eläinsuojelurikosta Kiimingissä - nälkiintyneitä koiria löydettiin pimeästä huoneesta omissa jätöksissään iltalehti 15:32 13.02

Kaleva kertoo Kiimingissä tammikuun lopussa eläinsuojelutarkastuksen yhteydessä paljastuneesta eläinsuojelurikoksesta. , että eläinsuojelutarkastuksen yhteydessä kiiminkiläispariskunnan talosta löydettiin 17 koiraa, joista yhdeksän oli pentuja. Koirista vain neljä oli normaalikuntoisia, muille ravinnon ja veden puute oli aiheuttanut kärsimystä. Eläinsuojelukertomuksen mukaan koirien ruokinta oli ollut puutteellista pitkällä aikavälillä. Kalevan mukaan pariskunnan saunasta ja kylpyhuoneesta löytyi kolme aikuista koiraa ja yhdeksän koiranpentua. Kylpytiloissa ei ollut valoja, eikä koirille ollut tarjolla vettä. Lattialla oli myös runsaasti koirien jätöksiä.


Pelti rutisi Kiimingissä - kolmen auton kolari samassa risteyksessä iltalehti 23:47 15.01

Oulun poliisin mukaan onnettomuusautoissa olleet henkilöt toimitettiin sairaalaan jatkotutkimuksiin. Oulun Kiimingissä tapahtui maanantaina kello viiden aikaan iltapäivällä kolmen auton kolari, kertoo Oulun poliisi. Kolme henkilöautoa oli törmännyt toisiinsa Ylikiimingintien ja Koitelinkoskentien risteyksessä. Poliisin mukaan autoissa oli yhteensä seitsemän henkilöä, jotka toimitettiin ambulansseilla jatkotutkimuksiin Oulun yliopistolliseen sairaalaan.


Viisi lasta mukana risteyskolarissa Kiimingissä iltasanomat 19:10 15.01

Aikuinen loukkaantui vakavimmin. Kaikki osalliset sairaalaan.


Rivitalossa palaa Kiimingissä – ainakin 12 ihmistä evakuoitu iltasanomat 20:06 08.01

Tulipalo on saanut alkunsa lämmönjakohuoneesta.


Uutiset