Kiinan huippumoderni ohjushävittäjä Changsha on matkalla Itämerelle – tällainen se on iltasanomat 20:33 20.06

Kiinalainen huippumoderni hävittäjäalus osallistuu ensimmäistä kertaa kansainväliseen sotaharjoitukseen Itämerellä Suomen lähellä.


Kiinan laivasto saapuu harjoituksiin Itämerelle iltasanomat 08:55 19.06

Kiinalainen laivasto-osasto on matkalla Itämerellä pidettäviin yhteisiin sotaharjoituksiin Venäjän kanssa, kertoo kiinalainen uutistoimisto Xinhua.


Kiinalainen kirurgi ratkaisi lopulta ongelman – Salla Koskela on kahdeksan sydänoperaation MM-mitalisti hs 08:18 17.06


Valvontakamera kuvasi hetket Hervannan surman jälkeen - poliisi jahtaa perheenäidin surmaajaa iltalehti 22:04 31.05

Vuonna 2011 Tampereella surmatun kiinalaisnaisen tapaus on edelleen täysi mysteeri. Kiinalainen perheenäiti Youqing Yin surmattiin Tampereen Hervannassa maanantaina 5. syyskuuta 2011. Poliisi ei suostu kertomaan surman tekotapaa, mutta Aamulehden mukaan sillä on asiasta varma tieto: tekijä käytti surmassa ainakin teräasetta.


Dokumentti Metropolitan-museon näyttelystä näyttää, miten kiinalainen kulttuuri vaikuttaa muotiin hs 10:31 27.05


Kiinalainen tatuointitaiteilija peittää äitien keisarileikkausarvet ilmaiseksi hs 11:26 15.05


Kiinalainen tatuointitaiteilija peittää äitien keisarinleikkausarvet ilmaiseksi hs 19:02 14.05


Koiviston sotakokemukset nostettiin esiin USA:ssa - "harvinaislaatuinen poliitikko" iltalehti 20:27 13.05

Mauno Koiviston kuolemasta on uutisoitu laajasti kansainvälisessä mediassa. Presidentti Mauno Koiviston kuolemasta uutisoitiin maailmalla laajasti. Aiheeseen tarttuivat suuret uutistoimistot, kuten yhdysvaltalainen AP, brittiläinen Reuters, ruotsalainen TT ja kiinalainen Xinhua. Erityisen kattavasti Koiviston uraa käsiteltiin Viron ja Ruotsin lehdistössä.


Presidentti Koiviston kuolemasta uutisoitiin laajasti maailmalla iltalehti 00:56 13.05

Suomen yhdeksännen presidentin Mauno Koiviston kuolemasta uutisoitiin laajasti maailmalla perjantai-iltana. Suuret uutistoimistot, kuten yhdysvaltalainen AP, brittiläinen Reuters, ruotsalainen TT, norjalainen NTB ja kiinalainen Xinhua julkaisivat tiedon Koiviston kuolemasta sen jälkeen, kun tasavallan presidentin kanslia kertoi suru-uutisesta. Yhdysvalloissa Koivistosta uutisoivat muun muassa New York Times, Washington Post ja ABC News.


Applen iPhone 7 oli alkuvuonna maailman myydyin älypuhelin – kiinalainen Oppo yllättäen kolmannella sijalla hs 16:58 10.05


Kuvat: Kiinalainen metroasema on keskellä ei mitään – ristittiin maailman oudoimmaksi iltasanomat 22:43 09.05

Joutomaalla sijaitsevan metroaseman sisäänkäynnit hädin tuskin erottuvat maisemassa.


Ensimmäinen kiinalainen matkustajakone teki neitsytlentonsa iltalehti 10:25 05.05

Ensimmäinen kokonaan Kiinassa suunniteltu ja rakennettu matkustajakone teki neitsytlentonsa perjantaina. Kapearunkoiseen C919-koneeseen mahtuu 168 matkustajaa. Sitä on tilattu ennakkoon liki 570 kappaletta, liki kaikki Kiinan sisäisille reiteille. Kiinan lentoliikenne kasvaa voimakkaasti, mutta lähes kaikki koneet ovat tähän asti olleet joko Airbusin tai Boeingin valmistamia.


Uutiset