Sanna Kiiski asuu edelleen yhdessä ex-puolisonsa kanssa kaksi vuotta eron jälkeen – tapasi juuri Tinderissä mielenkiintoisen miehen

iltasanomat 07:00 02.04

Toimittaja-juontaja Sanna Kiiski kertoo yhteiselon ex-miehensä kanssa sujuvan hyvin. Ex-parille tärkeintä on heidän kolmen lapsensa hyvinvointi.


”Tiedän, kuka olet! Olet Sanna Kiiski...” - Kiihkeä hetki Tinder-komistuksen sohvalla päättyi pakokauhuun

iltalehti 22:50 26.03

Monia vaikeuksia läpikäynyt toimittaja Sanna Kiiski oli kauhuissaan kun treffikaveri tunnisti hänet. Hän avautuu kokemuksestaan uudessa Tinder-kirjassaan. Erottuaan kymmenkunta vuotta kestäneestä parisuhteestaan Sanna Kiiski hakeutui vuoden 2019 alussa Tinderiin. Tinderissä pyörii julkisuudestakin tuttuja kasvoja. Sellainen alunperin televisiosta tutuksi tullut kolmen lapsen äiti ja yrittäjä Kiiskikin on. Julkisuudesta tutulle ihmiselle Tinder on kaksijakoinen paikka. Julkisuuden henkilöistä treffimielessä kiinnostuneiden motiivit voivat olla moninaiset. Toisaalta ihmisestä julkisuuden kautta muodostunut mielikuva voi viedä metsään tai karkottaa. Kiiski epäili, että ei kolme konkurssia kokeneena, luottotiedottomana ja vakavasta masennuksesta kärsivänä olisi kuuminta hottia treffimarkkinoilla. Ei asia aivan niinkään ollut.


Uutuuskirja: Sanna Kiiski tyrmäsi tuhman yllätyksen, jota Tinder-mies tarjosi ravintolapöydän alla: ”Ikävä kyllä en syö lihaa”

iltalehti 17:33 26.03

Sanna Kiiski piti Tinder-kokemuksistaan päiväkirjaa, jonka pohjalta syntyi Tinder-päiväkirja (Docendo 2020). Talvella 2019 toimittaja ja yrittäjä Sanna Kiiski lähti ex-tempore -pohjalta treffeille maltalaisen liikemiehen kanssa. Mies oli luonnossa vähintäänkin yhtä komea kuin kuvissa. He sopivat treffit miehen hotellin baariin, josta lähtivät illalliselle. Komistus oli täynnä itseään ja omaa menestystään. Illallisseuraltaan hän ei vaivautunut kysymään oikein mitään. Hän oli ilmeisen tottunut ihailuun, jota hän keräsi myös ravintolassa tarjoilijatytöstä alkaen.


”Olin sängyssä kuin voihkiva lahna” – tv-tähti Sanna Kiiski avautuu uutuuskirjassa seksuaalisuudestaan

iltasanomat 09:11 26.03

Huomenta Suomi -ohjelman juontajana tunnetuksi tullut Sanna Kiiski pyytää Tinderpäiväkirjat-kirjassaan anteeksi nuoruuden petikumppaneiltaan epävarmuuttaan sängyssä.


Huomenta Suomen ex-juontaja Sanna Kiiski paljastaa uutuuskirjassa – tv-työ sai ravaamaan botox-hoidoissa, syömään laihdutuspillereitä...

iltasanomat 09:10 26.03

Ex-juontaja Sanna Kiiski kertoo uudessa kirjassaan kokemistaan ulkonäköpaineista ja toimenpiteistä, joita teki tv-ura-aikoinaan.


Ex-tv-tähti Sanna Kiiskellä lähes miljoonan euron ulosottovelat – avautuu uutuuskirjassa vaikeuksistaan

iltasanomat 07:01 26.03

Sanna Kiiski kertoo uudessa kirjassaan avoimesti vaikeuksistaan mielenterveytensä ja valtavan velkataakkansa kanssa.


Sanna Kiiski avaa roiseja kokemuksia Tinder-päiväkirjassaan - yritysjohtaja tarjosi vaimon lypsämää spermashottia

iltalehti 07:00 26.03

Tinder-kokemuksistaan päiväkirjaa pitänyt Sanna Kiiski huomasi, että deittipalvelun maailmassa voi tapahtua mitä vain. Huomenta Suomi -ohjelmasta alunperin tutuksi tullut toimittaja ja yrittäjä Sanna Kiiski hakeutui avioeronsa jälkeen Tinderiin. Viime vuoden ajan hän keräsi päiväkirjaan omia kokemuksiaan. Niiden lisäksi hän jakoi WhatsApp-ryhmässä kahden ystävänsä kanssa Tinder-sattumuksiaan. Nämä yhdistämällä syntyi syntyi Tinder-päiväkirja (Docendo 2020). Kiisken elämä on ollut pitkään myllerryksessä. Häntä ovat koetelleet muun muassa oman lapsen vakava sairastuminen ja talousvaikeudet. Hän perusti Mumin Kaffe -ketjun, jonka ensimmäinen kahvila aloitti toimintansa 2016. Haaveet kahvilaketjusta romuttuivat kun yritys ajautui konkurssiin. Lopulta asiat ajautuivat siihen pisteeseen, että Kiiski oli menettänyt luottotietonsa, tehnyt kolme konkurssia ja avioliitto päättyi eroon. Hän sairastui vakavaan masennukseen.


Mies läväytti peniksensä esiin ravintolassa kesken hienon illallisen – Sanna Kiiski avautuu kirjassa karmeimmista Tinder-treffeistään

iltasanomat 05:31 26.03

Toimittaja Sanna Kiiski kertoo uudessa Tinder-päiväkirja-kirjassaan, millaisiin miehiin tutustui deittisovelluksen ihmeellisessä maailmassa.


Päätä itse, kumpi on oikeassa: TVOF-esitys lumoaa yleisön, mutta ei Toni Wirtasta

iltalehti 10:50 22.03

Toni Wirtanen pitää esitystä kiusallisena. The Voice of Finlandin yleisö haltioituu tänään täysin, kun Eugen Engelghardt, 39, ja Henri Nousiainen, 32, esittävät Kaksintaistelu-kappaleenaan Shawn Mendesin haastavan hitin In My Blood. Heitä kannustetaan suurieleisesti, ja moni nousee seisomaan, kun on aika taputtaa. Niin tekee myös useampi tähtivalmentaja. Kaikkiin esitys ei kuitenkaan uppoa. Toni Wirtanen on vastarannan kiiski ja kertoo sen myös suoraan kilpailijoille.


Isä ja isoisä yrittivät pitää lätkämenneisyytensä visusti piilossa, kun Joonas Kiiskinen päätti, että hänen paikkansa on maalin edessä

iltasanomat 10:39 11.02

Bluesin C-junioreissa pelaava Joonas Kiiskinen on maalivahti kolmannessa polvessa. Kiiskisen perheen maalivahdit ovat harvoin jäällä yhtä aikaa.


Risto Kiiskilä koki elämänsä pahimmat hetket lossimatkalla kesällä 1944: ”Ymmärsin, että loppuelämä on täydellistä mielivallan alaisuutta”

iltasanomat 08:25 27.10

Alikersantti Risto Kiiskilä, 19, joutui sotavangiksi, kun venäläispartio pääsi yllättämään hänet Vuosalmella heinäkuussa 1944.


SaiPan tilapäinen tähtihankinta Tuomas Kiiskinen oli heti joukkueensa paras pelaaja – kakkosketju nousi ykköseksi

jatkoaika.com 07:59 26.09

Tuomas Kiiskinen tehoili heti ensimmäisessä SaiPa-pelissään ja säväytti, kuten tähtihankinnan kuuluukin.


Paluumuuttaja Kiiskisen tehot eivät auttaneet SaiPaa – Lehterä: "Tuomarien ottama rooli harmittaa"

yle 21:54 25.09

Pelicans ja TPS hakivat vierasvoitot SM-liigakierroksella. Lukko kukisti JYPin kotonaan.


Tehokas Pelicans mursi SaiPan kotitaian ja pilasi säkenöineen Tuomas Kiiskisen paluun Liiga-kentille

jatkoaika.com 21:13 25.09

SaiPa ja Pelicans kamppailivat tasaisessa ja vauhdikkaassa ottelussa pitkään rinta rinnan, mutta lahtelaiset kiisivät lopulta ottelun voittoon iskemällä neljä maalia kolmannessa erässä. Lisämaustetta otteluun saatiin Tuomas Kiiskisen paluusta Liiga-kentille. Kiiskisen säkenöivät otteet eivät kuitenkaan pelastaneet SaiPan ottelua. Ottelu päättyi lopulta lukemiin 2?5.


SaiPan tähtivahvistukselle heti onnistuminen – erikoinen pomppumaali vaati videotarkistuksen

MTV 19:39 25.09

SaiPan tähtihyökkääjä Tuomas Kiiskinen kirjasi nimensä maalintekotilastoihin heti avausottelussaan, kun hän iski kiekon Pelicansin verkkoon toisessa erässä.


KalPan toimitusjohtaja kommentoi seuraikoni Tuomas Kiiskisen lipsahtamista SaiPaan: "Pätkäsopimus ei sopinut suunnitelmiimme, Kiiskinen jatkaa ulkomailla myös tulevaisuudessa"

jatkoaika.com 12:07 24.09

KalPan kasvatti ja seuralegenda Tuomas Kiiskisen yllätyssiirto SaiPaan on synnyttänyt kuopiolaiskannattajien keskuudessa myrskyn. Lokakuun lopussa Skellefteåån siirtyvä laitahyökkääjä jättää KalPa-fanit nuolemaan näppejään todennäköisesti myös ensi kaudella.


SaiPalle kova väliaikaisvahvistus – Tuomas Kiiskinen palaa SM-liigaan

yle 10:34 24.09

Tuomas Kiiskinen pelaa Suomessa seitsemän vuoden tauon jälkeen.


SaiPalle kova väliaikaisvahvistus – Tuomas Kiiskinen lappeenrantalaisjoukkueeseen

yle 10:34 24.09

Tuomas Kiiskinen pelaa Suomessa seitsemän vuoden tauon jälkeen.


SaiPalta todella kova värväys! ”Niiralan Maltsev” tekee vierailun SM-liigaan

iltalehti 10:32 24.09

Tuomas Kiiskinen palaa SM-liigaan. Viimeiset seitsemän kautta ulkomailla kiekkoillut Kiiskinen on tehnyt lokakuun loppuun asti käsittävän sopimuksen SaiPan kanssa. Hyökkääjä palaa Suomeen Ruotsista, jossa hänellä on tästä kaudesta sopimus Skellefteån kanssa. 32-vuotias KalPan kasvatti on pelannut viisi edellistä kautta SHL:n Växjö Lakersissa ja voittanut seurassa kaksi Ruotsin mestaruutta.


SaiPalle kova vahvistus – värväsi taitoniekka Tuomas Kiiskisen

iltasanomat 10:14 24.09

”Niiralan Maltsevin” sopimus kestää lokakuun loppuun asti.


Hot topics