Trumpilta hurja Twitter-purkaus Venäjä-tutkijoiden Clinton-yhteyksistä – asianajaja kiistää huhut Muellerin potkuista iltasanomat 03:54 19.03

Valkoisen talon lakimiehen mukaan presidentti Donald Trump ei suunnittele toimiaan tutkivan erikoissyyttäjän erottamista viikonlopun Twitter-ryöpytyksestä huolimatta.


Plan International: Kansainvälinen oikeus ei huomioi riittävästi tyttöjä MTV 00:01 19.03

Kansainvälinen oikeus ei huomioi riittävästi tyttöjä ja heidän erityistarpeitaan, ilmenee lastenoikeusjärjestö Plan Internationalin tuoreesta tutkimuksesta.


Miten näin voi edes käydä? Tähtipyöräilijä rysäytti taas karmean mällin - lensi voltilla tangon yli asfalttiin! iltalehti 22:22 18.03

Tähtipyöräilijä Mark Cavendish kaatui pahasti eilen Milano-San Remo-kilpailussa. Brittipolkija ajoi kisan loppupuolella liikenteenjakajaa päin ja lensi voltilla tangon yli asfalttiin. Karmean mällin jälkeen Cavendish vietiin välittömästi sairaalaan tarkempiin tutkimuksiin, joissa selvisi, että miehen kylkiluu oli murtunut. Lisäksi hän sai ruhjeita, hiertymiä ja nilkkavamman, joka vaatii tarkempia tutkimuksia. 32-vuotias huippupyöräilijä on kaatuillut viime aikoina oikein urakalla, sillä viikko sitten hän pannutti Italiassa ajetussa Tirreno-Adriatico-kisassa. Kuukausi sitten Cavendish puolestaan kaatui Abu Dhabissa käydyssä kisassa. Kyseessä oli nyt siis jo kolmas kaatuminen lyhyen ajan sisään.


Kim Kardashian sai valita lapsensa sukupuolen – näin päätyi tyttöön stara 21:30 18.03

Realitytähti ja bisnesnainen Kim Kardashian on nähty monien lehtien kansissa.


Viihdelehti Stara.fi stara 21:30 18.03

Realitytähti ja bisnesnainen Kim Kardashian on nähty monien lehtien kansissa.


Kim Kardashian julkaisi ensimmäisen kunnon kuvan kolmannesta lapsestaan - pienokaisessa on äitinsä näköä iltalehti 21:02 18.03

Tammikuussa sijaissynnyttäjän avulla maailmaan tullut Chicago West poseeraa äitinsä Instagram-tilillä. Kardashianin ja Westin kolmas lapsi syntyi tammikuussa. Kim Kardashian julkaisi viikonloppuna Instagram-tilillään ensimmäisen otoksen tammikuussa syntyneestä Chicago-tyttövauvastaan. Aikaisemmin Kim on julkaissut lapsesta otoksen, jossa tämän kasvojen päällä oli hiirifiltteri. Tuoreessa kuvassa Chicago pötköttää vaaleanpunaisessa potkupuvussa valkoinen ruokalappu kaulassaan. Kutrit ja silmät ovat tummat.


Erittäin harvinaisen sairauden piti tappaa ennen 5-vuotispäivää, 38-vuotias mies nostaa nyt penkistä 150 kiloa! iltalehti 20:13 18.03

38-vuotiaan australialaisen Dean Cliffordin tarina on koskettava esimerkki siitä, ettei koskaan pidä luovuttaa. Cliffordilla todettiin pian syntymän jälkeen geneettinen ihosairaus, epidermolysis bullosa (EB). Sairauden takia Cliffordin iho on äärimmäisen herkkä ja ärtyy rakkuloille pienimmästäkin kosketuksesta. Sairaus on erittäin harvinainen. Keskimäärin 50 lasta miljoonaa kohden kantaa sairauden aiheuttavaa geenimutaatiota. Näistä kantajista diagnoosin saa vain yhdeksän miljoonasta. Suomen EB-yhdistyksen arvion mukaan EB-potilaita on Suomessa noin 200.


Etelä-Korean ulkoministeri: Kim Jong-un pohtii vastausta Trumpin yllätysvetoon iltasanomat 18:54 18.03

Pohjois-Korean johtaja Kim Jong-un puntaroi parhaillaan Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpin yllätyspäätöstä suostua suoriin neuvotteluihin ydinaseriisunnasta, arvioi Etelä-Korean ulkoministeri Kang Kyung-wha.


MM-kisakokemusta ja pistepörssin kärkimiehiä ? NCAA:sta vapautumassa potentiaalisia NHL-pelaajia jatkoaika.com 17:00 18.03

Kun Yhdysvaltojen yliopistokaudet lähenevät loppuaan, avautuu NHL-joukkueille mahdollisuus tehdä vanhimpien pelaajien kanssa sopimuksia. Tänäkin vuonna on tarjolla useita lupaavia pelaajia, jotka voivat nousta jopa suoraan NHL-kokoonpanoon.


Kimi Räikköseltä kysyttiin mietteitä Australiasta – vastaus klassisen kimimäinen MTV 16:33 18.03

F1:n Australian GP:n virallinen Twitter-tili on julkaissut videon, jossa osa kuskeista kysymykseen: ”Mitä sinulle tulee ensimmäisenä mieleen Australiasta?”


Hjallis Harkimo ihmettelee SS:n kolumnissa, mikä käänsi sote-asiantuntijoiden kelkan: ”Minua kiinnostaa, mitkä tahot ovat vaikuttaneet heihin” iltalehti 16:22 18.03

Harkimo pohtii, miksi sote-asiantuntijoiden kanta hallituksen sote-mallia kohtaan on muuttunut niin nopeasti. Kansanedustaja Harry "Hjallis" Harkimo (kok.) epäilee Savon Sanomien , että hallituksen sote-mallista lausunnon antaneita asiantuntijoita on lobattu. Harkimo ihmettelee sitä, miksi asiantuntijoiden kannat ovat yhtäkkiä muuttuneet aiempaa myönteisemmiksi hallituksen sote-mallia kohtaan. Harkimo kirjoittaa, että vielä marraskuussa 13 sote-asiantuntijaa oli sitä mieltä, että uudistuksen kokonaisuutena syntyvä sosiaali- ja terveydenhuollon järjestelmä on vaikeasti ohjattava.


Paha isku Eero Hirvoselle: Mäkiosuus peruttiin - suomalaiset joutuvat ladulle hirveältä takamatkalta iltalehti 14:13 18.03

Klingenthalin yhdistetyn sunnuntain kilpailu sai suomalaisittain kurjan käänteen. Sunnuntain kilpailun mäkisosuus jouduttiin perumaan mahdottomien tuuliolojen takia. Niinpä hiihto-osuuden lähtöasetelmat määräytyvät perjantaina hypätyn varakisan perusteella. Se on suomalaisittain huono uutinen, sillä sinivalkoisten ykköstykki Eero Hirvonen oli varakisassa vasta 13:nneksi paras mies. Hän joutuu ladulle 1:18 kärkimies Akito Wataben perään.


Mies kärysi kannabiksesta ja vietiin kliinisiin tutkimuksiin Närpiössä MTV 13:58 18.03

Poliisipartio pysäytti Närpiöntiellä perjantaina päivällä henkilöauton.


Lainasydän, Kim Il-sungin 75-vuotispäivät, värväysyritys vakoojaksi... – Taikuri Jorma Airaksisen elämään on mahtunut ihmeellisyyksiä iltasanomat 13:20 18.03

Kansainvälisesti tunnustettu taikuri Jorma Airaksinen on kohta 25 vuotta porskutellut siirtosydämellä. Mutta mahtuu uraan paljon muutakin ihmeellistä, kuten esiintyminen Pohjois-Korean diktaattorin Kim Il-sungin 75-vuotispäivillä.


Amanda Harkimo paljasti Instagramissa tehneensä DNA-testin: ”Jotta saisin tietää mistä tummat piirteeni tulevat” iltalehti 13:20 18.03

Tv-kasvo ja DJ Amanda Harkimo paljasti sosiaalisessa mediassa DNA-testinsä tulokset. Amanda Harkimo Iltalehden kansikuvauksessa muutama vuosi sitten. - Tein DNA testin jotta saisin tietää mistä tummat piirteeni tulevat.. 71,9 % olen Suomalainen ja yllätykseksi tuli kovana kakkosena 15,7 % Irlantilainen, Skotti ja Walesilainen, Amanda Harkimo kirjoittaa Instagramissa lauantaina julkaisemassaan viestissä.


UM vakuuttaa: Pohjois-Korean virkamiehen Suomen-matka ei liity Donald Trumpin ja Kim Jong-unin tapaamiseen - ”Tämä on ihan oma juttunsa” iltalehti 13:16 18.03

Ulkoministeriön Amerikan ja Aasian osaston päällikön Kimmo Lähdevirran mukaan Pohjois-Korean korkean virkamiehen Suomen-matka ei liity Yhdysvaltojen ja Korean johtajien suunniteltuun tapaamiseen. Lähdevirran mukaan Pohjois-Korean ulkoministeriön varapääjohtaja Choe Kang-il osallistuu Suomessa niin sanottuun 1,5-raiteiseen tapaamiseen, johon osallistuu virkamiehiä ja akateemisia henkilöitä. - Meitä on pyydetty avustamaan tämän tapaamisen järjestelyissä, Lähdevirta kertoo.


Venäjältä uusi väite: ”Hermomyrkky saattoi olla peräisin brittilaboratoriosta” MTV 13:13 18.03

Venäjän EU-lähettiläs on vihjannut, että Salisburyssä entistä venäläisagenttia ja hänen tytärtään vastaan käytetty hermomyrkky voi olla peräisin brittiläisestä tutkimuslaboratoriosta.


”Soten kaataminen olisi hyppy pimeään” – Tutkija: Näin asiat etenisivät, jos Juha Sipilä hajottaisi hallituksen uusisuomi 12:31 18.03

Eduskuntatutkimuksen keskuksen johtaja, professori Markku Jokisipilä uskoo, että pragmatismi voittaa hallituksen ja erityisesti kokoomuksen sote-väännössä. Jokisipilä käy Uuden Suomen haastattelussa tiivistetysti läpi, minkälaisia kiemuroita ja vaihtoehtoja sosiaali- ja terveyspalveluiden uudistuksen matkalla vielä on.


Harkimo arvostelee sotea Savon Sanomissa – esittää kaksi vaihtoehtoa hallituksen mallille iltasanomat 12:24 18.03

Huonoa sote-mallia ei pidä päästää eteenpäin, kirjoittaa kokoomuksen kansanedustaja Harry Harkimo kolumnissaan Savon Sanomissa.


Harkimo arvotelee sotea Savon Sanomissa – esittää kaksi vaihtoehtoa hallituksen mallille iltasanomat 12:24 18.03

Huonoa sote-mallia ei pidä päästää eteenpäin, kirjoittaa kokoomuksen kansanedustaja Harry Harkimo kolumnissaan Savon Sanomissa.


Uutiset