Kimmo Timonen muistelee hurjaa NHL-palkkaansa Urheilu-Suomessa - ”Kerroin isälle, että nyt poikasi teki tällaisen sopimuksen” iltalehti 10:48 17.01

Ylen ansiokkaan Urheilu-Suomi-dokumenttisarjan päätösjaksossa puhutaan rahasta. Suomalaiset huippu-urheilijat puhuvat jaksossa rahan merkityksestä elämässä. Ehkä hurjimman esimerkin antoi Kimmo Timonen, uransa vuoteen 2015 päättänyt leijonatähti.


Rantasauna ilmiliekeissä Helsingissä - läheinen hotelli evakuoitu savun vuoksi iltalehti 15:28 16.01

Helsingissä Ramsinrannassa palaa rantasauna. Helsingin pelastuslaitos sai hieman kello kahden jälkeen iltapäivällä tiistaina hälytyksen Furuborginkadulla Ramsinrannassa palavasta rantasaunasta. Kello kolmen jälkeen rantasauna oli täyden palon vaiheessa ja Helsingin pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Kimmo Tuominen arvioi, että koko 50-neliöinen saunarakennus tullaan menettämään.


Ensitreffit-pari Milla ja Kimmo eroavat iltalehti 12:33 15.01

Milla vahvistaa eron Iltalehdelle, mutta ei halua kommentoida asiaa sen enempää. Ensitreffit alttarilla -ohjelman kolmannella kaudella avioituneet Milla ja Kimmo ovat päättäneet muuttaa erilleen ja hakea avioeroa. Asiasta uutisoi ensimmäisenä MTV.


MTV: Ensitreffit alttarilla -pari Kimmo ja Milla hakevat avioeroa iltasanomat 12:14 15.01

Ensitreffit alttarilla -sarjassa 2016 avioituneet Milla ja Kimmo hakevat avioeroa.


Ensitreffit alttarilla -ohjelman Milla ja Kimmo hakevat avioeroa mtv 12:05 15.01

Ensitreffit alttarilla -sarjan kolmannella kaudella naimisiin menneet Milla ja Kimmo ovat päättäneet erota. 


Luottokorttikohuun joutuneen piispa Teemu Laajasalon osallistuminen köyhyyskeskusteluun on epävarmaa iltalehti 12:18 13.01

Laajasalon osallistuminen selviää ensi viikon aikana. Luottokorttikohun keskellä oleva Helsingin hiippakunnan piispa Teemu Laajasalo ei välttämättä osallistu ensi viikon lauantaina 20. tammikuuta järjestettävään Sovinto 100 -kansalaisfoorumiin. Foorumissa keskustellaan ja kommentoidaan kansalaisten ratkaisutyöpajoissa esittämiä keinoja köyhyyden, eriarvoisuuden ja vihapuheen vähentämiseen. Alkuperäisen suunnitelman mukaan Laajasalon oli tarkoitus osallistua tapahtumaan. - Osallistuminen on epävarmaa ja asia selviää lähempänä, Helsingin seurakuntayhtymän tiedotuspäällikkö Kimmo Holappa sanoo Iltalehdelle.


Professori ärähti Haavistolle aktiivimallipuheista: ”Nyt kalastelet Pekka vaarallisilla vesillä” uusisuomi 18:45 12.01

Åbo Akademin valtiotieteen professori Kimmo Grönlund kritisoi presidenttiehdokas Pekka Haaviston (vihr.) kannanottoa työttömyysturvan aktiivimallista.


Kimmo Grönlund: "Vanhanen onnistui hyvin, Kyllösen ongelma ulkopoliittisen kokemuksen puute" MTV 06:35 10.01

Åbo Akademin valtio-opin professori Kimmo Grönlund arvioi Matti Vanhasen selvinneen eilisestä MTV Uutisten vaalitentistä hyvin.


Energiaministeri Kimmo Tiilikainen: Kivihiilestä irti jo ehkä 2025 - ”energiaverotusta pitää muuttaa” iltalehti 15:50 05.01

Asunto-, energia- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen (kesk) sanoo, että ministeriössä on käynnistetty selvitys kivihiilen energiakäytön lopettamista Suomessa jo vuonna 2025. Hänen mukaansa selvitys on tarkoitus tehdä osana nyt jo käynnistettyä lainsäädännön valmistelutyötä, joka tähtää kivihiilen energiakäytön lopettamiseen vuoteen 2030 mennessä, minkä hallitus linjasi jo aiemmin energia- ja ilmastostrategiassaan. Kaupunkien energiayhtiöiden kaukolämmön ja sähkön yhteistuotannossa hiilen kulutus on lisääntynyt viime vuosina poikkeuksellisesti.


Ministeri haluaisi kivihiilestä eroon nopeammin – Energiateollisuudesta heti lyttäys uusisuomi 15:30 05.01

Energia-alaa edustava Energiateollisuus tyrmää energiaministeri Kimmo Tiilikaisen avauksen kieltää kivihiilen energiakäyttö vuoteen 2025 mennessä.


Suomi voisi luopua hiilestä jo 2025? Ministeri väläyttää energiaveron uudistusta uusisuomi 13:46 05.01

Suomi alkaa selvittää kivihiilen energiakäytön lopettamista jo vuonna 2025. Asiasta kertoo energia- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen (kesk.). Samalla Tiilikainen väläyttää kivihiilen verorasitteen kasvattamista suhteessa maakaasuun.


Elastinen julkaisi hellyttävän yhteiskuvan pojastaan: ”Kiitollinen mun perheestä” stara 08:00 05.01

Huippusuosittu suomiräppäri Kimmo ”Elastinen” Laiho sai taannoin perheenlisäystä, kun hänen


Opiskelijalle riittää nyt 16 neliön minikoti – Ministeri: Pahasta asuntopulasta selvitys käyntiin uusisuomi 09:31 04.01

Opiskelija-asunnoista on yhä kova pula. Asuntojen kokovaatimus pieneni vuoden alusta. Lisäksi pulasta tehdään selvitys, kertoo asunto-, energia- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen (kesk.) Puheenvuoron blogissaan.


Minihuuhkajien päävalmentaja potku-uhan alla MTV 15:30 01.01

Suomen alle 19-vuotiaiden jalkapallomaajoukkueen päävalmentajan Kimmo Lipposen asemasta keskustellaan MTV Sportin saamien tietojen mukaan lähiaikoina.


Tutkijan huomio aktiivimallikeskustelusta: ”Peilaa vasemmiston ja oikeiston peruseroa” uusisuomi 18:54 31.12

Åbo Akademin valtiotieteen professori Kimmo Grönlund sanoo, että Juha Sipilän (kesk.) hallituksen aktiivimallista käynnissä oleva kiivas keskustelu peilaa vasemmiston ja oikeiston peruseroa.


Yle: Barack Obama löi Kimmo Timosen ällikällä - ”näytti siltä, että olisi halunnut sanoa jotain” iltalehti 22:40 28.12

Kimmo Timonen muisteli Ylen Urheilu-Suomessa upean kiekkouransa suurinta hetkeä - ja siitä seurannutta jymy-yllätystä. Aikoinaan liian pieneksi NHL:ään tuomittu Timonen pelasi lopulta häikäisevän yli 1 100:n runkosarjaottelun NHL-uran. Pitkään näytti kuitenkin siltä, että se kirkkain kruunu jäisi uupumaan. - Kyllähän se pokaali on kaikkien unelma, ja niin se oli minunkin, Timonen viittasi ohjelmassa Stanley Cupiin.


Kimmo Timonen pääsee Teemu Selänteen kanssa "tasoihin" uusisuomi 12:18 25.12

Puolustaja Kimmo Timonen pelasi NHL:ssä komean uran 1998-2015. Hän pääsi uransa aikana pelaamaan myös viidesti olympiajääkiekkoa. Timonen on Teemu Selänteen ohella ainoa pelaaja, joka oli mukana kaikissa olympiakiekkoturnauksissa, jossa NHL on ollut mukana.


Kimmo ottaa ensi kuun palkkansa bitcoineina: ”Valuutta, jolla ei korjata poliitikkojen virheitä” MTV 06:58 22.12

Asianajotoimisto Lexian juristi Kimmo Oila aikoo kokeilla, miten kryptovaluutta bitcoinin käyttö onnistuu palkanmaksussa.


16-vuotiaan keravalaistytön surman tunnustanut mies ei ole pystynyt selittämään tekoaan - ”On vain päässä napsahtanut” iltalehti 16:38 21.12

16-vuotias ja murhaepäilty eivät tunteneet toisiaan ennen surmayötä. Vuonna 1986 syntynyt mies ei osaa sanoa, miksi tappoi 16-vuotiaan tytön asunnossaan Keravalla itsenäisyyspäivän aamuyöllä. Poliisikuulusteluissa hän ei ole osannut kertoa tarkempaa motiivia teolleen. - Se mitä henkilö on itse kertonut, siitä rakentuu motiivi ja se viittaa siihen, että hänellä on vain päässä napsahtanut. Monta kertaa näissä henkirikoksissa niin käykin, että kukaan ei sellaista tahallisesti tee, mutta hommat menevät vähän niin kuin överiksi, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kimmo Hyvärinen Itä-Uudenmaan poliisista.


Onko kovanaamainen Allan, 66, SM-liigan kaikkien aikojen väriläiskä? - ”Siellä se pelasi kaupoissa flipperiä mummojen kanssa” iltalehti 07:49 21.12

Kovanaamaisen Allan Globenskyn 40 vuoden takainen visiitti muistetaan Raumalla edelleen. "Parhaiten hänet muistetaan yrityksestään kuristaa KooVeen Arto Jokinen kaukalossa, ja myös Ässien Veli-Pekka Ketola sai kokea nyrkkien tehon." Jääkiekkosivusto Jatkoaika julkaisi vuonna 2003 artikkelin otsikolla Muukalaisten virta Raumalla, jossa perataan huolellisesti Lukon historian ulkomaalaishankintoja. Heti aluksi toimittaja Kimmo Mäkeläinen esittelee Allan Globenskyn, yhden Lukko-historian ensimmäisistä värväyksistä:


Uutiset