Kiinan lähivuosien merkittävin tapahtuma käyntiin Pekingissä – pilaako Pohjois-Korea juhlatunnelman? iltasanomat 01:01 18.10

Kommunistisen puolueen puoluekokouksessa valitaan Kiinan johto tuleviksi vuosiksi.


Raiskaajan pöyristyttävä selitys: Miten helppoa on iskeä nainen iltasanomat 06:45 17.10

Viking Linen hytissä naisen raiskannut mies selitteli hämmästyneensä, että näin helposti saa naisen. Hyttiin jäi mustelmille runnottu uhri. Mies väitti ”vahingossa” halanneensa liian voimakkaasti.


Viking Linen pikalaiva jälleen ongelmissa – syyslomaviikon lähdöt peruttu iltasanomat 17:48 16.10

Kaikki Viking Linen FSTR-pikalaivan lähdöt Helsingistä Tallinnaan on peruttu tiistaista lähtien.


Viking Linen katamaraanialus lopettaa liikennöintinsä etuajassa - syynä moottorivika iltalehti 17:12 16.10

Viking Linen VikingFSTR-katamaraanialus lopettaa liikennöintinsä jo huomenna. Alun perin Katamaraanin oli tarkoitus olla käytössä 22. lokakuuta saakka. Keväällä Viking Line lisäsi kapasiteettiaan ottamalla käyttöön Helsinki-Tallinna-reitin kahdessa tunnissa taittavan katamaraanin, VikingFSTR-aluksen. Alus on kärsinyt teknisistä ongelmista noin viikon ajan ja useita sen vuoroista on jouduttu perumaan. - Aluksen piti alun perinkin liikennöidä vain sunnuntaihin saakka. Aluksen moottorissa oli jo viime viikolla tekninen vika ja se oli neljä päivää korjattuna. Luultiin, että se saatiin korjattua, mutta vika ilmeni lauantaina uudelleen, kun alus lähti liikenteeseen, kertoo Viking Linen tiedotuspäällikkö Christa Grönlund.


Suomi nousi taas upeasti jalkapallon maailmanlistalla! iltalehti 14:52 16.10

Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen sijoitus kansainvälisen jalkapalloliiton Fifan maailmanlistalla jatkaa nousuaan. Suomi kipusi maanantaina päivitetyllä listalla 13 sijaa ylöspäin. Huuhkajat on nyt rankingin 74:s yhdessä Etelä-Afrikan kanssa. Suomi päätti MM-karsinnat lokakuun alussa tasapeleihin Turkkia ja Kroatiaa vastaan.


Suomi nousi Fifa-rankingissa 13 sijaa iltasanomat 12:19 16.10

Huuhkajat nousee Markku ”Rive” Kanervan johdolla.


Uutiset