Kehonrakentaja ei voinut vastustaa kiusausta kaupassa - turvakameravideosta tuli jättihitti! iltalehti 12:25 19.08

Somessa leviää turvakameravideo kehonrakentajasta, josta on tullut todella iso hitti. This bodybuilder could not resist checking himself out in the supermarket Credit: Blessing AwodibuJulkaissut 18. elokuuta 2017 Mies tekee ensin normaaliin tapaan ostoksia kaupassa, kunnes huomaa turvakameran.


Pekingin olympiavoittaja kärähti dopingista iltasanomat 17:13 17.08

Maantiepyöräilijä Samuel Sánchez on kärähtänyt kilpailun ulkopuolisessa dopingtestissä.


Viking Line paransi tulostaan - matkustajamäärä kasvussa iltalehti 17:12 17.08

Laivayhtiö Viking Line paransi tulostaan huhti-kesäkuussa. Yhtiön tulos oli nyt 2,7 miljoonaa, kun se vuotta aiemmin oli 1,1 miljoonaa euroa. Myös liikevaihto kasvoi. Se nousi 137,1 miljoonaan euroon 131,1 miljoonasta eurosta. Liikevaihdon kasvuun vaikutti yhtiön mukaan Viking FSTR -aluksen tuonti Helsinki-Tallinna-linjalle, mutta aluksen tulos ei ole ollut täysin odotusten mukainen. Yhtiön mukaan kilpailu liikennöintialueella aiheuttaa painetta hintoihin. Polttoaineen hintatason odotetaan olevan korkeampi viimevuotiseen verrattuna.


Maantiepyöräilyn olympiavoittaja on kärynnyt dopingista iltalehti 16:31 17.08

Pekingin olympiavoittaja Samuel Sanchez on kärynnyt dopingista. Kansainvälinen pyöräilyunioni on vahvistanut tapauksen. Sanchezin dopingnäytteestä on löytynyt GHRP-2 -nimellä kutsuttavaa peptidihormonia. Näyte oli annettu elokuun 9. päivänä kilpailutapahtumien ulkopuolella, ja testin teki kansainvälisen pyöräilyn riippumaton antidopingjärjestö CADF. Dopingainetta paljastui ainoastaan A-näytteestä, ja pyöräilyunionin mukaan Sanchezilla on oikeus vaatia B-näytettä analysoitavaksi.


Maantiepyöräilijä Lepistö nousi maailmanrankingissa jo kolmanneksi iltasanomat 10:24 15.08


Upea saavutus! Suomalaispyöräilijä Lotta Lepistö nousi maailmanrankingin kolmanneksi iltalehti 06:49 15.08

Lotta Lepistö on Kansainvälisen pyöräilyliitto UCI:n tuoreessa rankingissa sijalla kolme. Lepistön edellä on hollantilaiskaksikko Anna Van Der Breggen ja kärkinimi Annemiek Van Vleuten. Lepistö edustaa Cervelo-Bigla-tallia. Lepistön rankingnousua edelsi sunnuntaina ajetun World Tourin osakilpailuvoitto Ruotsin Vårgårdassa. Lepistö ylitti maaliviivan ensimmäisenä 152 kilometrin mittaisessa kilpailussa.


Osa Viking Linen Tallinnan-vuoroista peruttu myös tänään iltalehti 08:19 08.08

Osa Viking Linen katamaraanivuoroista Helsingin ja Tallinnan välillä on peruutettu myös tänään. Ajamatta jää kaksi vuoroa kumpaankin suuntaan, mutta sekä Helsingistä että Tallinnasta on määrä liikennöidä Viking FSTR:n yksi iltalähtö, Viking Line tiedottaa nettisivullaan. Eilen peruutettiin kaikki Viking FSTR:n lähdöt sekä Helsingistä että Tallinnasta konevian vuoksi.


Viking Linen pikalaiva ei kulje vieläkään – lähtöjä peruttu myös tänään iltasanomat 07:41 08.08

Konevika on jouduttanut laivan liikkeellelähtöä, kertoo Viking Linen tiedotusjohtaja.


Viking Line on perunut kaikki päivän katamaraanilähdöt Tallinnaan iltalehti 10:11 07.08

Viking Line on perunut kaikki Viking FSTR -laivan lähdöt tältä päivältä. Katamaraani kulkee Helsingin ja Tallinnan välillä. Laivalla on päivässä kolme lähtöä kaupunkien välillä. STT ei tavoittanut Viking Linen edustajia kommentoimaan perumisten syytä. Asiasta aiemmin kirjoittanut kertoo, että perumisten syynä on yhtiön mukaan tekninen vika. Lehden mukaan laivassa oli tekninen vika myös viime viikolla.


Viking Linen uuden pikalaivan matka takkuaa jälleen – kaikki laivan maanantain lähdöt peruttu iltasanomat 08:20 07.08

Tiedotusjohtaja kertoo, että vika korjataan tänään ja tiistain lähdöt ovat voimassa.


Hyryläinen aloittaa MM-urakkansa - illan herkkupalana naisten 100 metrin finaali iltalehti 07:20 06.08

Yleisurheilun MM-kisoissa Lontoossa kilpailee suomalaisista tänään kestävyysjuoksija Anne-Mari Hyryläinen. Hyryläinen starttaa sadan naisen joukossa MM-maratonille noin kello 16 Suomen aikaan. Hyryläinen edusti Suomea arvokisoissa ensi kerran Pekingissä 2015. Hän oli ajalla 2.41.59 MM-maratonilla 29:s. Viime vuonna hän oli Amsterdamin EM-kisoissa 20:s ja Rion olympiamaratonilla 51:s. Riossa hän juoksi ajan 2.39.02.


Usain Bolt kritisoi MM-kisojen lähtötelineitä – IAAF iski takaisin: Sama malli kuin Pekingissä iltasanomat 18:16 05.08

Usain Bolt kritisoi Lontoon MM-kisoissa käytettäviä lähtötelineitä. IAAF on vastannut kritiikkiin.


Stephen Kingin kirjoihin perustuva Musta torni on yhden tähden elokuva – Matthew McConaghey ja Idris Elba eivät pelasta kliseekokoelmaa hs 15:15 05.08


Lajilegenda Mikael Järvi lopettaa uransa iltalehti 21:10 04.08

Suomalaisen salibandyn legendoihin lukeutuva Mikael Järvi lopettaa pelaajauransa. Järvi aloittaa ensi kaudella helsinkiläisen miesten liigajoukkue EräViikinkien valmennusryhmässä. Järven urallaan edustamiin seuroihin kuuluvat VFT, HIFK, Viikingit, SSV ja viimeksi viime kaudella LASB.


Viking Linen uusi pika-alus jämähti satamaan Helsingissä iltasanomat 20:37 03.08

Helsingin ja Tallinnan väliä seilaavaan katamaraaniin tuli tekninen vika.


Stephen Kingin kirjoista on tehty todella upeita ja erittäin huonoja elokuvia, ja uusin filmatisointi Musta torni on ensi-illassa perjantaina – listasimme Kingin kirjoihin pohjautuvien leffojen helmet ja huonoimmat hs 12:06 03.08


Britannian prinssi Philipillä viimeinen virallinen tehtävä ennen eläkepäiviä iltasanomat 03:38 02.08

Britannian prinssi Philip, Edinburghin herttua, ottaa tänään vastaan merijalkaväen paraatin Buckinghamin palatsin edustalla viimeisenä edustustehtävänään.


Sydneyssä tiukennetut turvatoimet aiheuttaneet viivästyksiä matkustajille lentokentällä iltalehti 05:46 31.07

Maanantaiaamun ruuhka oli Kingsford Smith -lentokentällä normaalia pahempi jonojen pidentyessä tiukennettujen turvatarkastusten takia. Australiassa Sydneyn kansainvälisen lentokentän tiukennetut turvatoimet ovat aiheuttaneet viivästyksiä matkustajille, kertoo Australian yleisradioyhtiö ABC News . Yleisradioyhtiön mukaan normaali maanantaiaamun ruuhka oli Kingsford Smith -lentokentällä tänään normaalia pahempi jonojen pidentyessä tiukennettujen turvatarkastusten takia. Sydneyssä pidätettiin viikonloppuna neljä miestä epäiltynä terrori-iskun suunnittelusta. Heidän epäillään suunnitelleen lentokoneen räjäyttämistä. Mediatietojen mukaan miehet olivat suunnitelleet vievänsä pommin koneeseen kätkettynä lihamyllyyn.


King pisteli rintauinnin ME:n Budapestissa iltasanomat 18:51 30.07

Yhdysvaltojen Lilly King on tuorein ME-nainen uinnin MM-kisoissa.


Uutiset