Nyt ei puhuta Zlatan Ibrahimovicista, vaikka tarinassa on paljon samaa – Ruotsin sanavalmis tähti haukkui maansa jalkapallon ennen kaikkien aikojen MM-kisoja yle 07:27 20.06

Kosovare Asllania on verrattu toiseen ruotsalaissuuruuteen sitten 19-vuotiaana tapahtuneen läpimurron. Nyt hän on Ruotsin kirkkaimpia tähti uransa toisessa MM-turnauksessaan.


Jääkiekon MM-kisalippuja voi ostaa arviolta noin vuotta ennen Tampereen kisoja yle 15:25 17.06

Tampere on jääkiekon MM-kisojen pääjärjestäjä vuonna 2022.


Jääkiekon MM-lippuja voi ostaa arviolta noin vuotta ennen Tampereen kisoja yle 15:25 17.06

Tampere on jääkiekon MM-kisojen pääjärjestäjä vuonna 2022.


Tampere isännöi jääkiekon MM-kisoja uudella areenalla: "Todella mieluisia uutisia" MTV 10:43 17.06

Jääkiekon MM-kisojen 2022 pääsihteeri Heikki Hietanen vahvisti, että Tampere tulee olemaan isäntäkaupunkina vuoden 2022 MM-kisoissa Suomessa.


Katso suorana: Japanille MM-turnauksen avausvoitto – Skotlanti kavensi lopussa yle 15:32 14.06

Jopa turnauksen mitaliehdokkaaksi ennen kisoja nostettu Japani jahtaa MM-kisojen avausvoittoaan, kun se kohtaa D-lohkon kamppailussa Skotlannin.


Katso suorana: Japani rangaistuspotkusta kahden maalin johtoon – MM-kisojen 2010-luvun kestomenestyjä jahtaa avausvoittoaan yle 15:32 14.06

Jopa turnauksen mitaliehdokkaaksi ennen kisoja nostettu Japani jahtaa MM-kisojen avausvoittoaan, kun se kohtaa D-lohkon kamppailussa Skotlannin.


Katso suorana: Japani iski MM-turnauksen avausmaalinsa – 2010-luvun menestyjä jahtaa avausvoittoaan yle 15:32 14.06

Jopa turnauksen mitaliehdokkaaksi ennen kisoja nostettu Japani jahtaa MM-kisojen avausvoittoaan, kun se kohtaa D-lohkon kamppailussa Skotlannin.


Katso suorana: Jatkuuko 2010-luvun menestyjän Japanin alakulo MM-futiksessa vai kaatuuko Skotlanti? yle 15:32 14.06

Jopa turnauksen mitaliehdokkaaksi ennen kisoja nostettu Japani jahtaa MM-kisojen avausvoittoaan, kun se kohtaa D-lohkon kamppailussa Skotlannin.


Kommentti: Taas askel lähempänä EM-kisoja – seuraavaksi luvassa kaikkien aikojen ottelut! iltasanomat 23:45 11.06

Rakenteilla oleva Huuhkajien EM-buumi jatkaa kasvuaan. Syksyllä Tampereella nähdään kaikkien aikojen tuplamaaottelu, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin Vaduzista.


Ravivihje: Toto4 Joensuu 9.6.2019 iltasanomat 10:49 09.06

Vilkkaan ravisunnuntain kisoja isännöivät Suomessa Kausala, Kokemäki ja Joensuu. Lisäksi Oslossa ravataan juhlava GP-päivä.


Justin Gatlin kesti rangaistuksen, koska luotti nousevansa takaisin huipulle – kullanhohtoiset muistot Suomesta lämmittävät yhä yle 08:00 09.06

100 metrin hallitseva maailmanmestari tähdittää tiistaina Turussa järjestettäviä Paavo Nurmen kisoja.


Heike Drechsler-Bryggaren huikea ura lähti liitoon Helsingin MM-kisoista vuonna 1983 – päätyi myöhemmin asumaan Suomeen: ”Elämä on ihmeellistä MTV 17:04 08.06

Heike Drechsler-Bryggare otti tuntumaa aikuisten arvokisoihin Helsingin MM-kisoissa 1983 ja voitti kultaa. Hän muisteli MTV Urheilulle lämpimästi kisoja, joista komea ura sai pontta eteenpäin. 


Kultavahti Kevin Lankinen päihitti MM-kisoissa esikuvansa – NHL-seura oli yhteydessä Leijonien tähteen iltalehti 09:38 08.06

MM-kullan Leijonille torjunut Kevin Lankinen sai upean päätöksen tuuliselle kaudelleen. Kevin Lankinen lähti MM-kisoihin erikoisista lähtökohdista, sillä maalivahdilla oli ainoastaan 25 sarjapeliä alla. Hän pelasi 19 ottelua AHL:ssä, mutta komennus kävi myös farmin farmiin ECHL:ään. Nyt kaulassa on kultamitali. – Tämä oli hieno päätös kaudelle. En unohda näitä kisoja ikinä. Halusin päästä pelaamaan ja pääsinkin, Lankinen kertoo tyytyväisenä.


Entiseltä NHL-tähdeltä hämmentävä MM-analyysi – tyrmäsi väitteet Venäjästä, kehui Leijonia: ”Tämä on stereotyyppinen virhe” iltalehti 22:51 07.06

Venäjän entinen tähtimaalivahti Ilja Bryzgalov kävi Sport-Expressin haastattelussa läpi päättyneitä MM-kisoja. Analyysi oli hivenen hämmentävä. Ilja Bryzgalov tunnetaan miehenä, joka näkee asiat ehkä hieman normaalista poikkeavalla tavalla. Niinpä myös MM-analyysi oli hyvin erilainen, mitä monilla muilla asiantuntijoilla. Bryzgalov ilmoitti heti Sport-Expressenin haastattelun alussa, että hän oli MM-kisojen aikaan kesälomalla. Aika kului lähinnä hiekkarannalla. Bryzgalov muistutti myös, ettei hän ole ollut mukana kiekkohommissa neljään vuoteen.


F1-pomo vahvisti: kuninkuusluokan kalenteriin merkittäviä muutoksia – legendaarisia kisoja vaaran alla MTV 19:22 07.06

F1-sarjan toimitusjohtaja Chase Carey on vahvistanut, että kuninkuusluokan kilpailumäärä pysyy samana myös ensi kaudella. Tämä tietää sitä, että kaksi nykyistä kisaa tippuu pois kalenterista.


Kaikki jalkapallon MM-kisoista löytyy yhdestä paikasta – näin katsot kisoja Areenasta, uutuutena yksi huippuominaisuus yle 16:14 07.06

Areena-sovelluksella tai osoitteesta yle.fi/mmfutis saa niin suorat lähetykset, kuumimmat videoklipit, puhuttavimmat kisauutiset, koskettavimmat tarinat, tiukimmat analyysit kuin kattavan tulospalvelun. Mutta nyt voit tilata myös ilmoitukset alkavista lähetyksistä.


Huomasitko? Löikö Mörkö sisään -kappale muuttui kesken kaiken - biisintekijä paljastaa syyn iltalehti 16:49 06.06

Jos jollain on jäänyt epäselväksi, tämän vuoden lätkähitti on Dj Ilgin Löikö Mörkö sisään? Ei lätkän MM-kisoja ilman lätkäbiisejä, varsinkin jos Suomi voittaa maailmanmestaruuden. Tänä vuonna se hitti on espoolaisen DJ Ilgin Löikö Mörkö sisään? Kappale koostuu pitkälti selostaja Antero Mertarannan selostuksesta Ruotsi-Suomi-puolivälierässä, kun Marko ”Mörkö” Anttila survoi tasoitusmaalin maalin edustalta. –Mertaranta huusi kolme kertaa peräkkäin löikö Mörkö sisään. Tuli ajatus, että tämä tarvitsee vähän biittiä alle. Tein kappaleen suunnilleen puolessa tunnissa, kappaleen tekijä, espoolainen Dj Ilg, oikealta nimeltään Olli Hartonen, kertoo.


Ruotsi-ottelu urheillaan Ratinassa myös ensi kesänä iltasanomat 19:27 05.06

Espoo on hakemassa yleisurheilun 22-vuotiaiden 2023 EM-kisoja.


Ruotsi-ottelu kisataan Tampereella myös ensi kesänä yle 19:20 05.06

Maaottelu on Tampereella jo kolmatta kertaa peräkkäin. Espoo puolestaan hakee yleisurheilun 22-vuotiaiden 2023 EM-kisoja.


Topi Raitanen juoksee veitsen terällä kohti syksyn MM-kisoja – pitkä kilpailukausi ei entistä suunnistajaa hetkauta: "Olen tottunut, että syksyllä kilpaillaan" yle 08:19 05.06

Estejuoksija Topi Raitasen kauden päätavoite on juosta syksyn Dohan MM-kisoissa 8 minuutin ja 20 sekunnin tuntumaan, joka vaatii vajaan 10 sekunnin ennätysparannusta.


illassa nähtiin jatkuu merellä kertoo, mikä meni pelanneen Peyton Krebsin

Uutiset