HIFK:n-kaataja Valtteri Puustinen vertaa heikentyneen mestarin tilannetta viime kauteen: ”Tähtiä rupesi löytymään” iltalehti 22:57 20.09

Viime kauden Suomen mestari ja nuorten maailmanmestari Valtteri Puustinen oli HPK:n tehopelaaja Helsingissä. Hallitsevan mestarin HPK:n resiina on alkuvaikeuksien jälkeen takaisin raiteillaan. – Kaksi ekaa peliä hävittiin maalilla. Nyt ollaan pystytty kääntämään ne voitoiksi, ja tästä on hyvä jatkaa, Puustinen summasi keskiviikon 3–2-voiton SaiPasta ja perjantain 4–2-numerot HIFK:ta vastaan.


HIFK:n päävalmentaja muistuttaa Liigan kurinpitoa: ”Se linja on nyt vedetty” iltalehti 22:13 20.09

HIFK:n päävalmentaja Jarno Pikkarainen odottaa SM-liigan kurinpidolta linjakkuutta. – Se linja on nyt vedetty, ja kärsitään rangaistus, Pikkarainen kommentoi Ville Varakkaan keskiviikon JYP-ottelussa päähän kohdistuneesta taklauksesta saamaa kuuden (4+2) ottelun pelikieltoa. – Tietenkin harmi ”Viton” kannalta, hän on arvokas pelaaja meille, mutta linja on tämä ja toivottavasti säilyy samanlaisena.


Jukureille kauden avausvoitto kotiareenalla - KooKoo paransi keskiviikosta jatkoaika.com 21:26 20.09

Mikkelissä kohtasivat monenkin asiantuntijan kauden jumboiksi veikkaamat Jukurit ja KooKoo. Jukurit jätti käyttämättä ylivoimansa, mutta otti silti kauden avausvoiton.


Näkökulma: HIFK-pakki ansaitsi pelikiellon – SM-liiga alkaa ottaa ison ongelman tosissaan iltalehti 19:38 20.09

SM-liigan suhtautuminen päähän kohdistuviin taklauksiin on muuttunut radikaalisti. Mutta ei tarpeeksi, kirjoittaa Vesa Parviainen. Liigan kurinpitodelegaatio määräsi HIFK:n Ville Varakkaalle kuuden ottelun pelikiellon keskiviikon JYP-ottelussa tapahtuneesta päähän kohdistuneesta taklauksesta. Teon osuus sanktiosta on neljä ottelua, ja kaksi tuli kaupan päälle vanhoista synneistä eli pelaajan kurinpitohistoriasta.


HIFK:n kiri ei riittänyt - upeasti urakoinut maalivahti HPK:n voiton takuumiehenä iltalehti 19:25 20.09

Hallitseva mestari HPK haki pisteet Helsingistä 4-2-voitolla HIFK:sta. Kahdella tappiolla kauden aloittanut HPK vaikuttaa saaneen resiinansa jälleen raiteilleen. Se voitti keskiviikkona kotonaan SaiPan 3-2 ja johtaa Helsingissä avauserän jälkeen 3-0. Vieraat olivat lähellä johtomaalia jo toisella minuutilla, mutta videotarkistuksen jälkeen Valtteri Puustisen laukauksen todettiin jääneen ylittämättä maaliviivan.


Mestarien resiina taas raiteillaan - HIFK pahassa pulassa kotihallissaan iltalehti 19:25 20.09

HIFK isännöi hallitsevaa mestaria HPK:ta perjantai-illan liigakierroksella. Kahdella tappiolla kauden aloittanut HPK vaikuttaa saaneen resiinansa jälleen raiteilleen. Se voitti keskiviikkona kotonaan SaiPan 3-2 ja johtaa Helsingissä avauserän jälkeen 3-0. Vieraat olivat lähellä johtomaalia jo toisella minuutilla, mutta videotarkistuksen jälkeen Valtteri Puustisen laukauksen todettiin jääneen ylittämättä maaliviivan.


Jukurit lähellä kauden ensimmäistä voittoaan ? Kärpät vei lopulta pidemmän korren jatkoaika.com 16:51 20.09

Keskiviikkona Oulun Kärppiä vastaan asteli Mikkelin Jukurit. Mikkeliläiset olivat pitkälti pelin päällä, mutta Kärpät jatkoivat voittoputkeaan Shaun Heshkan jatkoaikamaalilla.


Hoivakodin työmaalta löytyi tarkastuksen yhteydessä laitonta työvoimaa Raumalla yle 14:14 20.09

Neljä työluvatonta ukrainalaismiestä poistettiin raumalaiselta rakennustyömaalta keskiviikkona.


Hoivakodin työmaalta löytyi tarkastuksen yhteydessä laitonta työvoimaa Raumalta yle 14:14 20.09

Neljä työluvatonta ukrainalaismiestä poistettiin raumalaiselta rakennustyömaalta keskiviikkona.


Hoivakoti-työmaalta löytyi tarkastuksen yhteydessä laitonta työvoimaa Raumalta yle 14:14 20.09

Neljä työluvatonta ukrainalaismiestä poistettiin raumalaiselta rakennustyömaalta keskiviikkona.


Liiga-kauden ensimmäinen pelikielto jaettu ? Varakas lusii kuusi peliä jatkoaika.com 13:13 20.09

HIFK:n puolustaja Ville Varakas sai kuuden ottelun pelikiellon keskiviikkoisesta Anton Stråkan päähän kohdistuneesta taklauksesta.


Nyt ei tarjota pastamössöä: Ässät lupaa kunnon eväät ruokafarssin jälkeen – tässä on pelin jälkeinen menu iltalehti 12:56 20.09

Epäonnistunut italianpata on muisto vain. Porin Ässien markkinointipäällikkö Jaakko Ruusunen lupaa, ettei pelaajien keskiviikkona Tappara-pelissä kokema ruokafarssi toistu lauantaina Ässät–Ilves-ottelun jälkeen. –?Olen ollut keittiöön yhteydessä ja kertonut, että olen omalla naamallani luvannut lehdissä, että jatkossa safka on viimeisen päälle. Keittiössä tiedetään, että sen on parempi olla nyt kunnossa, Ruusunen sanoo.


Helsingin lähiössä on Kiviparintie 5A, Kiviparintie 5a ja vieläpä Kiviparintie 5a A – Mistä on kyse? iltasanomat 10:00 20.09

Kiviparintie 5a:n A ja B-rapun osoite sekoitetaan vanhaan Kiviparintie 5:n A ja B:hen.


HIFK-puolustajalle mätkäistiin kuuden ottelun pelikielto rajusta taklauksesta iltalehti 08:40 20.09

Ville Varakas sai suihkutuomion keskiviikon JYP-ottelussa. Tänään HIFK-puolustajalle langetettiin pelikieltoa. Varakkaan keskialueen taklauksen kohteeksi joutui ottelun alussa JYPin Anton Stråka, joka jouduttiin taluttamaan jäältä pukukoppiin. Voit katsoa tilanteen oheiselta Twitter-videolta. SM-liigan kurinpito langetti tänään Varakkaan kuuden ottelun mittaiseen pelikieltoon. Perusteluissa taklausta tulkittiin seuraavasti:


HIFK-pakin taklaus kurinpidon käsittelyyn - vastustaja ei selvinnyt omin voimin pois jäältä iltalehti 08:40 20.09

Ville Varakas sai suihkutuomion keskiviikon JYP-ottelussa. Varakkaan keskialueen taklauksen kohteeksi joutui ottelun alussa JYPin Anton Stråka, joka jouduttiin taluttamaan jäältä pukukoppiin. Voit katsoa tilanteen oheiselta Twitter-videolta. Ottelu päättyi helsinkiläisten 4-2-voittoon.


Jalkapalloilija joutui asemiesten luotisateeseen Amsterdamissa - pakomatka päättyi traagisesti iltalehti 08:10 20.09

Hollantilainen jalkapalloilija Kelvin Maynard on kuollut. Asiasta kertoo Hollannin media. De Telegraaf -lehti kertoo Maynardin joutuneen kahden moottoripyörillä liikkuneen miehen luotien kohteeksi Zuidoostin kaupunginosassa Amsterdamissa keskiviikkoiltana.


SM-liigan kärkeen povattu Ilves rämpii rajusti, TPS-pelissä näkyi huolestuttava ilmiö – Karri Kivi avaa koko vyyhdin MTV 07:20 20.09

Puheet Ilveksen ympärillä velloivat hurjina ennen jääkiekon SM-liigakauden alkua. Joukkuetta spekuloitiin sarjan kärkisijoille ja joissain arvioissa puhuttiin jopa mestarikandidaatista. Siihen nähden kolmen ensimmäisen pelin saldo – nolla pistettä – on ollut karua tavaraa. Päävalmentaja Karri Kivi avaa nyt MTV Urheilulle ongelmavyyhdin syyt.


Huuhkaja-tähti loisti Eurooppa-liigassa - kannattajilta upea ele menehtyneelle ex-pelaajalle iltalehti 23:52 19.09

Glen Kamara alusti Glasgow Rangersin voittomaalin Feyenoordia vastaan. Entinen Rangers-pelaaja Fernando Ricksen menehtyi keskiviikkona ALS-sairauden murtamana. Oli selvää, että traaginen tapahtuma olisi esillä myös The Gersin aloittaessa seuraavana päivänä oman Eurooppa-liiga-urakkansa. Kun vastaan asettui vielä Ricksenin kotimaata Hollantia edustanut Feyenoord, olivat kaikki mukana, kun katsojat nousivat paikoiltaan taputtamaan koko toisen peliminuutin ajan. Hetki valikoitui Ricksenin pelinumeron perusteella.


Silmät kostuttava ele: pelaajat ryhtyivät taputtamaan kuolleen pelaajan muistolle kesken euro-ottelun MTV 22:59 19.09

Koko stadion muisti keskiviikkona kuollutta Fernando Rickseniä jalkapallon Eurooppa-liigan ottelussa Rangers–Feyenoord. 


12-metrinen katamaraani karahti kiville Suomen kolmanneksi pisimmän sillan tuntumassa Suomen toiseksi suurimmalla järvellä iltasanomat 22:13 19.09

Kesällä kaatui 8-metrinen katamaraani Suomen suurimmalla järvellä.


32, haki joka vaivaa siipirikkoa IFKta vastaan tilittää äkkilähtöään

Hot topics