Ihana trendi ulkomailta – saadaanko Suomeen rantakirjastoja? stara 18:00 30.07

Suomalainen kirjastojärjestelmä on toimiva ja hyödyllinen. Kivijalkakirjastojen lisäksi maassamme matkaa


Viihdelehti Stara.fi stara 18:00 30.07

Suomalainen kirjastojärjestelmä on toimiva ja hyödyllinen. Kivijalkakirjastojen lisäksi maassamme matkaa


Fintelligens on täällä taas – Elastinen, Iso H ja Petter yhteistyössä 18 vuotta jättihitin jälkeen mtv 10:28 12.07

Rap-yhtye Fintelligens on julkaissut uutta musiikkia seitsemän vuoden tauon jälkeen. Kivijalka -uutuussinglellä äänessä on Stockholm–Helsinki-hitin vuonna 2000 tehnyt tiimi.


Henkilöauto rysähti keittiöliikkeen näyteikkunasta läpi - ratissa 16-vuotias tyttö iltalehti 11:34 29.04

Ajo-oikeudeton kuljettaja menetti kulkuvälineensä hallinnan Helsingissä. Helsingin Etu-Töölössä perjantain ja lauantain välisenä yönä henkilöauto ajoi keittiöliikkeen ikkunasta sisään. Kivijalkamyymälä sijaitsee Hesperianpuiston eteläisellä laidalla. Päivystävä tutkinnanjohtaja Petri Juvonen kertoo, että auton ratissa oli 16-vuotias tyttö. Tämä oli vienyt isänsä auton avaimet ja lähtenyt ajelulle pääkaupungin yöhön.


Verkkokauppa pakottaa perinteiset kaupat muuttumaan: "Myymäläkoko pienee showroomiksi" MTV 19:38 22.04

Kivijalkakaupat, kauppakeskukset ja verkkokaupat kilpailevat asiakkaista. Samaan tahtiin kun verkkokaupan suosio kasvaa, kaupunkien paraatipaikoille nousee uusia suuria kauppakeskuksia.


Henriksson: Hallituksen talouspolitiikan kivijalka murenee – noin kolmen miljardin euron verran MTV 15:31 13.04

Hallitus julkaisi keskiviikkona kehysriihensä tulokset. Tämä on luonnollisesti herättänyt paljon keskustelua. Yksi julkisen talouden kannalta hyvin merkittävä asia on kuitenkin jäänyt vailla huomiota kehysriiheen liittyvässä keskustelussa, kirjoittaa RKP:n puheenjohtaja, kansanedustaja Anna-Maja Henriksson.


Kotipizza kasvatti liikevaihtoaan ja tulostaan - maksaa odotettua isommat osingot iltalehti 10:56 21.03

Pörssiyhtiö Kotipizza Groupin vertailukelpoinen liikevaihto kasvoi tammikuussa päättyneellä tilikaudella 19,9 prosenttia 79,9 miljoonaan euroon. Tilikauden viimeisellä neljänneksellä yhtiön vertailukelpoinen liikevaihto kasvoi 20,3 prosenttia 21,0 miljoonaan euroon ja vertailukelpoinen käyttökate 34,4 prosenttia 2,06 miljoonaan euroon.. - Myynnin kasvu jatkui voimakkaana tilikauden viimeisellä neljänneksellä, ja myynti kehittyi erinomaisesti sekä vertailukelpoisen myynnin että asiakasmäärien osalta. Kivijalkaravintoloissa asiakasmäärät kasvoivat 8,5 prosenttia ja keskiostos 7,8 prosenttia. Myös verkkokauppa jatkoi kehitystään, ja katsauskauden aikana verkkokaupan kautta tulleet tilaukset vastasivat noin kymmenesosaa ketjun kivijalkaravintoloiden myynnistä.


Matti Pelttari on kuollut iltalehti 18:07 19.03

Rovaniemen Palloseuran entinen puheenjohtaja Matti Pelttari on kuollut. Matti Pelttari nukkui pois 75 vuoden iässä. Pelttari toimi RoPS:n puheenjohtajana vuosina 1987-2003. Hänen aikanaan valettiin RoPS:n kivijalka, jonka päälle seuran toiminta edelleen tukee. Pelttari työskenteli Rovaniemen kaupunginjohtajana vuosina 1984-2003. Hän oli Kokoomuksen kansanedustajana 1978-83. Urheiluvaikuttaja Pelttari toimi myös Porin Ässien puheenjohtajana.


Heiskanen vahvasti esillä ja tarvitsen apua” jälkeen – syyttäjä kynttilätehtaan palosta lisätietoa vasta toinen kerta ”Se on Jumalan

Uutiset