Vaasassa maalijuhlaa alusta loppuun - Kivirannan hattutemppu Pelicansin turma jatkoaika.com 23:04 21.11

Vaasassa nähtiin tiistaina paljon maaleja, kun Sport voitti Pelicansin numeroin 7-5. Sportin Joel Kiviranta teki ottelussa hattutempun, Aleksi Ainali puolestaan tehot 1+4. Severi Lahtinen teki ottelussa uransa ensimmäisen Liiga-maalin.


Kiviranta mätti hattutempun Sportin maalikarkeloissa - ”Oli kyllä ihmeellinen peli” iltalehti 21:40 21.11

Sport ja Pelicans väänsivät todelliset maalitalkoot Vaasassa tiistai-iltana. Illan aikana mätettiin peräti 12 täysosumaa. Jo ottelun ensimmäinen minuutti sisälsi kaksi osumaa. Sport pääsi johtoon heti ensimmäisestä hyökkäyksestään Joel Kivirannan läpiajomaalilla, mutta Casimir Jürgens painoi kiekon maaliin vain 12 sekuntia Kivirannan osuman jälkeen. Vielä ennen erän loppua kotkapaidat olivat siirtyneet kuitenkin 3-1-johtoon. Pelicans kavensi toisessa erässä ja päätöserään lähdettiin 3-2-tilanteessa.


KooKoolta upea nousu Sportia vastaan - Jake Newton kotiyleisön sankari iltalehti 21:19 27.10

KooKoon ja Sportin kahden ottelun kokonaisuus alkoi Sportin merkeissä. Vaasalaiset saivat ensimmäisessä erässä aikaan hyviä kuvioita ja laukauksia, eikä Juha Järvenpää KooKoon maalilla kestänyt loputtomiin. Joel Kiviranta sai nimiinsä ottelun avausmaalin Järvenpään edessä pyörineestä kiekosta. Olavi Vauhkonen ja Sam Povorozniuk veivät Sportin jo 3-0 -johtoon. Silloin alkoi ilmassa leijua tunne, että pian olisi kotijoukkueen kuparisen rikkomisen aika. Tämä tapahtuikin tasavajaalla, kun Arttu Pelli ohjasi kauden toisen osumansa.


Kohtalokas tuomio sapetti Tomek Valtosta: "Ei voi viheltää" iltalehti 22:03 17.10

Sportin päävalmentaja oli eri mieltä Joel Kivirannan saamasta 2 minuutin jäähystä. Sportin Joel Kiviranta pääsi puolittaiseen läpiajoon Tapparaa vastaan jatkoajalla. Hän ei saanut osumaa, mutta yrityksensä jälkeen laitahyökkääjä törmäsi Tapparan maalivahtiin Dominik Hrachovinaan. Kiviranta sai tempustaan kyseenalaisen jäähyn. Tapparan Otso Rantakari ratkaisi ylivoimalla kotivoiton 1-0.


Sportin kyseenalainen jäähy ratkaisi Tapparalle - vaasalaishyökkääjän pinna paloi iltalehti 21:03 17.10

Tapparan Otso Rantakari iski jatkoajalla ylivoimalla kotivoiton Sportista 1-0. Tapparan ja Sportin tiistai-illan matsia ei voi kutsua klassikoksi. Peli oli tunkkaista ja varovaista. Etenkin kotijoukkue alisuoritti rankasti materiaaliinsa nähden. Olisi ollut ottelun luonteelle kuvaavaa, että se olisi päättynyt 0-0. Koska tasatuloksia ei SM-liigassa tunneta, mentiin jatkoajalle. Sportin Joel Kiviranta törmäsi puolittaisen läpiajonsa jälkeen Tapparan vahtiin Dominik Hrachovinaan ja sai 2 minuun jäähyn. Tuomiosta jäi vaasalaisille jossiteltavaa. Tappara ratkaisi matsin ylivoimalla, kun Otso Rantakari tinttasi siniviivalta 1-0.


Uutiset