Suomalainen seiväslupaus hyppäsi ennätyksensä – EM-raja rikki! MTV 20:45 03.06

Urho Kujanpää hyppäsi Virroilla kansallisessa seiväskilpailussa uuden ulkoennätyksensä 555 ja ylitti Berliinin EM-rajan.


Lauri Ylönen Seiskalle Elastisen epäonnisesta taloprojektista: ”Koen olevani vastuussa” iltalehti 17:56 23.05

Rap-tähti Elastisen talon rakennuttajana toiminut Lauri Ylönen myöntää 7 päivää -lehdelle, että aliurakoitsijoille on jäänyt palkkoja maksamatta. Videolla Lauri Ylösen ja Aki Hakalan haastattelu. Lauri Ylösen tv-taloprojektista on raju riita oikeudessa. Elastisen talo oli täynnä rakennusvirheitä. Lisäksi pääurakoitsija meni konkurssiin. Räppäri Elastisen Karhusaareen rakennuttama luksustalo on ollut otsikoissa viime viikkoina, kun kävi ilmi, että projektin aikana oli tehty useita rakennusvirheitä. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Seiska.


Mirella, 25, toista kertaa Miss Suomi -kisoissa mukana - treenasi niin kovaa, että paloi loppuun iltalehti 11:40 18.05

Mirella Merivirta hakee kisaan toistamiseen. Nyt hän kokee olevansa valmis. Mirella Merivirta, 25, halusi viime vuoden Miss Suomi kruunua niin paljon, että treenasi kuusi kertaa viikossa ja jopa kaksi kertaa päivässä. Tumma kaunotar ei luistanut laisinkaan ruokavaliostaan ja piti niin tiukasti kiinni tavoitteistaan, että lopulta paloi loppuun. - Koen, että missikisat ovat niin mun juttu, että loin itselleni liikaa stressiä ja paineita.


Koneen ikkuna rikkoutui ilmassa ja imaisi naisen ulos – lennon ylistetty kapteeni puhuu nyt ensi kertaa tapahtumista MTV 09:41 10.05

Lentokapteeni Tammie Jo Shults koki matkustajakoneen ohjaimissa jotain sellaista, mistä moni lentäjä näkee painajaisia. Kesken lennon koneen moottorin turbiini hajosi rikkoen samalla matkustamon ikkunan. Matkustajana ollut nainen imeytyi osittain ikkunan läpi. 


Suomessa siintää jättimäinen metsäteollisuushanke - Kemiin saatetaan rakentaa aivan uusi biotuotetehdas iltalehti 20:58 03.05

Metsä Groupiin kuuluva Metsä Fibre on käynnistänyt esiselvityksen Kemin sellutehtaan uudistamisesta. Esiselvityksessä Metsä Fibre arvioi kahta toteutusvaihtoehtoa. Ne ovat uusi biotuotetehdas tai nykyisen tehtaan elinkaaren pidentäminen modernisoimalla tehdasta. Uuden tehtaan vaikutukset olisivat merkittävät. Se olisi sellun tuotantokapasiteetiltaan, puun kulutukseltaan ja työllisyysvaikutuksiltaan selvästi nykyistä suurempi. Myös sähköenergian omavaraisuusastetta nostettaisiin merkittävästi ja tehtaan biotuotevalikoimaa kasvatettaisiin.


Jukurit julkaisi uuden valmentajansa - päävalmentajakokemus SM-liigasta: nolla ottelua iltalehti 10:17 27.04

Jukurit tiedotti, että seuran päävalmentajan tehtävään on nimitetty Pekka Kangasalusta. Kangasalusta, 40, perii tehtävän viime kauden päävalmentajalta Risto Dufvalta. - Olen tutustunut Jukurien joukkueeseen, valmennustiimiin sekä organisaatioon ja koen olevani tähän tehtävään juuri oikea mies, Kangasalusta sanoo tiedotteessa.


Pikkuleijonat puhtaalla pelillä lohkovoittoon - Tšekki nurin toisen erän tulituksella jatkoaika.com 16:07 24.04

Suomi nappasi alle 18-vuotiaiden MM-kisojen alkulohkon päätösottelussa Tšekistä 4-2-voiton. Pikkuleijonat löysivät vahvan vaihteen peliin toisessa erässä takoen kaikki maalinsa erän aikana ja se riitti myös voittoon, vaikka kolmannen erän jäähyily tarjosikin Tšekille mahdollisuuden tulla peliin vielä mukaan.


Giroux siirtyi keskeltä laidalle ja sinkosi osakkeensa nousuun Hart Trophy -taistelussa jatkoaika.com 17:00 03.04

Claude Giroux pelaa elämänsä parasta kautta. Hän on laitahyökkääjäksi siirryttyään tehnyt tuhoisaa jälkeä rikkoen omia ennätyksiään. Philadelphia Flyersin kapteeni on arvokkain pelaaja joukkueelleen NHL:ssä.


”Vaimoni irrotettiin hengityskoneesta” - kansanedustaja Harry Wallinin elämään on mahtunut paljon muutakin surua iltalehti 08:10 01.04

Kansanedustaja Harry Wallinin elämään on mahtunut paljon surua ja pettymyksiä. Hän menetti samana vuonna vaimonsa ja kansanedustajan paikan. Nyt hän elää kuitenkin onnellista aikaa nauttien jokaisesta päivästä. Seinäjoella katselee kevätaurinkoa levollinen Harry Wallin, 64. Kansanedustajan (sdp) elämä rullaa eteenpäin mukavassa myötätuulessa toisin kuin reilut kymmenen vuotta sitten. - Nyt tuntuu hyvältä. Olen viime vuosien aikana löytänyt elämääni aivan uudenlaisen rauhan. Vaikka tielleni on mahtunut kovia kolhuja, koen niiden olleen tärkeitä kokemuksia nykyhetkeen päätymisessä.


Turhautunut lastentarhanopettaja Sunnuntaisuomalaisessa: "Otan loparit – turha enää valittaa järjestelmästä, koska ei se siitä muutu" MTV 15:21 25.03

"Koen, etten enää pysty toteuttamaan laadukasta varhaiskasvatusta niillä resursseilla, mitkä meille annetaan." Näin tiivistää ajatuksensa alan vaihtoon päätynyt, kokenut lastentarhanopettaja.


Aino-Kaisa Saarinen raotti tulevaisuuden haaveitaan – "Koen, että minulla on paljon annettavaa" MTV 17:45 19.03

Aino-Kaisa Saarinen raotti hiukan tulevaisuuden haaveitaan hiihdettyään uransa viimeisen maailmancup-kilpailun sunnuntaina Ruotsin Falunissa.


Haloo Helsinki! -yhtyeen Kiitos ei ole kirosana -levy teki ennätyksen! ”Kaikkien aikojen eniten listaviikkoja kerännyt albumi” iltalehti 15:30 18.03

Yhtyeen Kiitos ei ole kirosana -levy ilmestyi vuonna 2014. Haloo Helsinki! -yhtyeen vuonna 2014 julkaistu Kiitos ei ole kirosana-albumi on rikkonut Suomen virallisen albumilistan listaviikkoennätyksen. Albumi on ollut Suomen virallisella albumilistalla yhteensä huikeat 170 viikkoa. Albumi sisältää muun muassa kappaleet Beibi, Vihaan kyllästynyt, Kiitos ei ole kirosana, Kuussa tuulee ja Pulp Fiction. - Olemme ylpeitä merkkipaalun saavuttamisesta. Meille albumikokonaisuuksien tekeminen on ollut aina tärkeää, ja KEOK-albumi on yksi uramme tärkeimmistä. On hienoa, että albumi kestää aikaa, ja siitä on muodostunut klassikko, kommentoi yhtyeen kitaristi-lauluntekijä Leo Hakanen.


Mihin katosi tuorein Idols-voittaja Anniina? Hioo uutta musiikkiaan, vuokra maksuun kahvilatöillä: ”Pian musta kuullaan” iltalehti 08:07 16.03

Idols-laulukilpailun viime joulukuussa voittanut Anniina Timonen on siitä lähtien valmistellut omannäköistään musiikkia. Nelonen kertoi vastikään, että Idols-laulukilpailu palaa kanavalle ensi syksynä. Haku kisaan on auki ja hakulomakkeessa tiedustellaan, olisiko sinusta seuraavaksi supertähdeksi. Viime kauden voittaja, räppäämisellään ja laulullaan yleisöääniä kahminut Anniina Timonen, 22, ei koe toistaiseksi olevansa kisan myötä supertähti. Universal Music Finlandin kanssa Idols-voiton myötä levytyssopimuksen saanut nainen on viettänyt julkisuudesta hiljaiseloa joulukuun jälkeen. - Supertähteyteen on tietenkin vielä tosi paljon matkaa. Koen, että olen ihan samassa tilanteessa kuin monet muutkin vastasainatut artistit. Tässä vaiheessa etsitään omaa suuntaa ja tehdään mahdollisimman paljon omia biisejä, joista julkaistaan sitten ne biisit, jotka on eniten omannäköiset. Tavoite on, että tästä saisi pitkän uran itselleen, musiikin tekemisestä jo 12-vuotiaasta saakka haaveillut Anniina sanoo.


luottaa pelin oli hukkua aamu-uinnilla pystyvänsä tekemään tulosta sitten, Elsie Eiler taas voittoon MM-rallissa tanssittaa täydellistä maailmaa ole työelämää jäljellä” tyylinen pieni virnistys viime yönä huimat ”Nokkakolari

Uutiset