Kuluttajaviranomainen varoittaa: Tyrkyttävistä remonttimyyjistä sataa valituksia, kohteina erityisesti ikäihmiset - Nämä 6 firmaa suurennuslasin alla iltalehti 07:01 30.05

Tuhansien eurojen remonttisopimuksiin taivutellaan tuntien myyntipuheilla ostajan omassa olohuoneessa. Ovikello soi, ja oven takana seisoo remonttien asiantuntija. Hän pyytää pääsyä sisään ja haluaa kertoa, minkälaisista remonteista juuri sinun kotisi hyötyisi ja mille on suorastaan akuuttia tarvetta, jotta talo pysyy priimakunnossa. Myyjän päästyä sisään asettuu hän sopimuspapereineen taloksi. Remonttipalveluiden kotimyynti on kasvava ongelma, joka näkyy kuluttajaviranomaisten arjessa alati lisääntyvinä valituksina.


Kanada murskaa Leijonat, Sveitsi kiusaa Venäjää jatkoaika.com 09:00 12.05

MM-kisojen lauantain ohjelmassa on kuusi ottelua, joista neljä on Veikkauksen supermonivedon kohteina. Nopealla ja taitavalla Kanadalla on eväät ottaa suurimaalinen voitto Leijonista, Sveitsi vastaavasti pystyy haastamaan Venäjän. Lisähoukuttimena toimii 50 000 euron bonusraha.


Iranin presidentti: Iran pyrkii lisäämään vakautta - Ei maininnut iskuja Israelin kanssa iltalehti 22:05 10.05

Iranin presidentti Hassan Rouhani on vihdoin kommentoinut alueen kiristynyttä tilannetta, mutta ei mainitse Iranin ja Israelin sotatoimia. Israel iski Syyrian iranilaiskohteisiin. Iranin presidentti Hassan Rouhani rikkoi hiljaisuuden torstai-iltana. Hän sanoi puhelinkeskustelussa Saksan liittokansleri Angela Merkelin kanssa, ettei Iran halua uusia jännitteitä alueelle. Aiemmin Iran ei ole reagoinut Israelin iskuihin Syyriassa. Israelin kohteina olivat iranilaiskohteet Syyriassa. Tätä ennen Iran iski Israelin puolelle Golanin alueelle.


Vappupuheissa sivallettiin Sipilää joka suunnasta: Vasemmisto syytti niin duunarin kyykytyksestä kuin naisvihasta - ”Tulkaa hallitus edes hetkeksi pois rahan huumasta” iltalehti 12:14 01.05

Myös muut kuin vasemmistopuolueiden edustajat pitävät vapunpäivänä puheita. Sanaisen arkkunsa avasivat myös esimerkiksi perussuomalaisten Jussi Halla-aho ja Laura Huhtasaari. Vasemmiston ja SAK:laisen ay-liikkeen edustajien vappupuheissa on tänäkin vappuna viljelty perinteistä retoriikkaa, jossa oikeisto, porvarit ja Juha Sipilän (kesk) hallitus ovat saaneet kuulla kunniansa. Erityisesti vasemmiston kritiikin kohteina ovat olleet työttömyysturvan aktiivimalli ja valmisteilla olevat heikennykset irtisanomissuojaan. Hallituksen riveistä taas jaksettiin muistuttaa, että Suomeen on syntynyt kolmen viime vuoden aikana lähes 100 000 uutta työpaikkaa.


kaupan ? Tom kysymys sähköisti Natoon järjestöjäsenenä

Uutiset