Kokeneet järkkärit kertovat uudesta kikasta, jolla viinaa yritetään kuljettaa festareille: ”Löydetty jopa rintojen alta” iltasanomat 14:24 10.07

Järjestysmiehet Kimmo Koivisto ja Antti Vähäkangas lupaavat kohdella salakuljettajia ja pummilla sisään yrittäviä huumorilla vastakin.


Ensin soi Koiviston puhelin – näin MTV kertoi Bushin ja Gorbatshovin vierailun ripeästä valmistelusta: "Pieni Suomi teki sen taas" MTV 07:12 30.06

Yhdysvaltojen ja Neuvostoliiton valtionpäämiehet tapasivat Helsingissä vuonna 1990. MTV kertoi tapaamisen valmisteluista Sunnuntairaportti-ohjelmassa.


Miten käy MM-jalkapallossa? Peter Nyman, Arto Nyberg, Herra Ylppö ja muut tutut nimet veikkaavat mtv 05:56 14.06

Kalle Ahola, Arto Nyberg, Aki Linnanahde, Eero Ritala, Peter Nyman, Herra Ylppö, Mikki Kauste ja Miikka Koivisto vastasivat MTV Viihteen tiukkoihin MM-jalkapallokysymyksiin.


Miten käy MM-jalkapallossa? Peter Nyman, Arto Nyberg, Herra Ylppö ja muut tutut nimet veikkaavat MTV 05:56 14.06

Kalle Ahola, Arto Nyberg, Aki Linnanahde, Eero Ritala, Peter Nyman, Herra Ylppö, Mikki Kauste ja Miikka Koivisto vastasivat MTV Viihteen tiukkoihin MM-jalkapallokysymyksiin.


Porissa eilen illalla kadonnut muistisairas mies löytyi MTV 11:17 19.05

Poliisi kertoo löytäneensä 81-vuotiaan miehen, joka katosi eilen illalla kotoaan Porin Koivistonluodon asuinalueelta.


81-vuotiasta Pekkaa etsitään Porissa – muistisairas katosi eilen illalla MTV 08:36 19.05

81-vuotias Pekka Merimaa katosi eilen illalla kotoaan Porin Koivistonluodon asuinalueelta. Hän on muistisairas.


Leijonien viisikkopeli hajosi ? "Syöttöjen pituus kasvoi ja ajoitukset menivät huonommiksi" jatkoaika.com 00:29 18.05

Leijonapuolustaja Miika Koivisto löysi ottelun jälkeen syyn sille, miksi Sveitsin jalkava joukkue pääsi rokottamaan sinivalkoisten verkkoon yhden kerran liian useasti voittoa ajatellen.


Karmea pettymys! Leijonien MM-turnaus päättyi katastrofiin - Sveitsi eteni mitalipeleihin iltalehti 23:28 17.05

Leijonien MM-turnaus päättyi 2-3-puolivälierätappioon Sveitsille. Suomi avasi ottelun maalihanat seitsemän minuutin kohdalla, kun Miika Koivisto tarjoili pakkiparilleen Markus Nutivaaralle todellisen herkkupalan takatolpille: 1-0. Leijonat hallitsi avauserää Nutivaaran maalin jälkeenkin, mutta erätauolle mentiin silti vain maalin johdossa.


Leijonilta vahva avauserä - Markus Nutivaara puolustajien pistepörssin kärkeen iltalehti 21:50 17.05

Suomi johtaa puolivälieräottelua Sveitsiä vastaan avauserän jälkeen 1-0. Suomi siirtyi johtoon ajassa 7.01, kun Mikko Rantanen voitti päätykamppailun ja antoi kiekon siniviivalta nousseelle Miika Koivistolle. Tämä löysi poikkisyötöllä takatolpalle nousseen pakkiparinsa Markus Nutivaaran, jonka laukaus ohitti Sveitsin maalivahdin Leonardo Genonin. Tilanne kuvasti Leijonien pelirohkeutta, kun kaksi puolustajaa hääri hyökkäyksen kärjessä.


Juniorivalmentaja ehdotti Leijonat-puolustajalle uutta pelipaikkaa – "Siinä voi olla parempi tulevaisuus" MTV 11:53 17.05

Leijonissa pelaaminen on puolustaja Miika Koivistolla unelmien täyttymys. Taival unelmien eteen on ollut erilainen kuin monella muulla kiekkoilijoilla, sillä Koivisto pelasi 13-vuotiaaksi asti myös maalivahtina.


Koiviston pitkä tie kansainvälisen tason huippupuolustajaksi ? "Ei tätä silloin uskonut, kun pelasin C-nuorissa Vaasassa kakkosdivaria" jatkoaika.com 14:59 16.05

Leijonapuolustaja Miika Koivisto on pelannut jämäkästi joukkueen takalinjoilla vuoden 2018 MM-kisojen alkusarjassa. Seuraavaksi 27-vuotias pelimies valmistautuu uransa ensimmäiseen kansainväliseen pudotuspelikamppailuun, jossa Suomi kohtaa Sveitsin.


Prisma tyhjennettiin Tampereella iltasanomat 13:29 14.05

Tampereen Koivistonkylän Prisma tyhjennettiin päivällä asiakkaista sähkökatkoksen takia.


Noloa, Leijonat! Suomen edellinen arvokisatappio Saksalle tuli, kun Koivisto oli presidenttinä ja markka valuuttana iltalehti 00:37 14.05

Ennen sunnuntain tappiota Suomi hävisi Saksalle viimeksi arvokisoissa vuonna 1993. Sunnuntain tappio maalein 2-3 oli Leijonille ensimmäinen Saksaa vastaan arvokisoissa tällä vuosituhannella. Suomi hävisi Saksalle edellisen kerran arvokisoissa, kun Mauno Koivisto oli presidenttinä ja markka valuuttana.


Tellervo Koiviston viimeiset hyvästit rakkaalle – tässä kuvassa on Mauno Koiviston hautajaisten ylivoimaisesti koskettavin hetki iltasanomat 06:00 12.05

Illalla 12.5.2017 kuultiin suru-uutinen, joka kosketti koko Suomea. Presidentti Mauno Koivisto oli kuollut 93-vuotiaana. Koiviston kuolemasta tulee kuluneeksi tasan vuosi.


Suomi pysähtyi vuosi sitten suremaan "Manua" – Tellervo Koiviston ruusun heitto miehensä haudalle ei unohdu MTV 05:35 12.05

Suomi hiljeni päivälleen vuosi sitten suru-uutiseen kesken suoran Kymmenen uutisten lähetyksen: presidentti Mauno Koivisto oli kuollut 93-vuotiaana.


Leijonarooliinsa sopeutuneen Koiviston henkinen kantti on pysynyt kunnossa: "Vielä ei ole tarvinnut käydä terapiakeskusteluja Mäenalasen kanssa" jatkoaika.com 00:35 09.05

Miika Koivisto juhli Liiga-kauden päätteeksi Suomen mestaruutta Kärpissä, mutta nyt puolustajalla on käynnissä uusi projekti. MM-turnaus Tanskassa leijonapaidassa on 27-vuotiaalle puolustajalle mahdollisuus kehittyä entistä monipuolisemmaksi pelaajaksi. Koivisto sai Oulusta mukaansa varsin tärkeän tukipilarin.


Kärppien ykköspakki KHL:ään – suuntana moskovalaisseura MTV 17:11 04.05

Oulun Kärppien tähtipuolustaja Miika Koivisto siirtyy KHL-seura Dinamo Moskovan riveihin yksivuotisella sopimuksella.


Kärppien konkarihyökkääjä aloitti kauden Englannissa, kevät päättyi SM-kultamitali kaulalla: ”Tämä oli se unelma” iltalehti 22:22 26.04

Juha Koivisto siirtyi kesken kauden Englannista Ouluun. Kärppälaituri Juha Koiviston kausi 2017-18 alkoi eksoottisessa ympäröstössä, Englannin Sheffieldissä. Hän pelasi paikallisen Steelersin riveissä kahdeksan ottelua, mutta siirtyi lokakuun alussa Ouluun Kärppien väreihin. Reilut puoli vuotta myöhemmin kausi päättyi juuri niin kuin kokenut pelimies oli sen ajatellutkin, mestaruuteen.


Kärppien todella yllättävä ratkaisija paljasti vielä yllättävämmän lempinimensä taustat: ”Joskus oli sellainen tukkalaite” iltalehti 22:43 21.04

Liigan viime kauden paras puolustaja Miika Koivisto tuli tähtistatuksella Kärppiin, mutta lokakuun alussa Kärppien riveihin tullut Juha Koivisto ei lähtökohdiltaan täyttänyt Raksilan fanikatsomon tähtikriteereitä. Vastuuvalmentaja Mikko Manner vakuutti painokkaasti, että työmies-Koivistosta on paljon iloa keväällä. Kolmannen liigafinaalin ensimmäisen jatkoerän lopussa ja jään tyhjentyessä keltamusta fanikatsomo huusi Koiviston nimeä - Juha Koiviston!


Dominik Hrachovina ei heitä kirvestä kaivoon ? "Toivo kuolee viimeisenä" jatkoaika.com 22:10 21.04

Kärppien jatkoerävoitto Raksilassa siirsti oululaiset 3?0 johtoon finaalisarjassa Tapparaa vastaan. Tapparan maalivahti Dominik Hrachovina paiski jälleen töitä pitkän illan, mutta taakse päästetty Juha Koiviston voittomaali jäi päällimmäisenä monen mieleen.


heti koomiseen Obamaa Pussy Riot Robertson raportoi yleensä voitti vaalit” yli 50 miljoonaa ”Hänen elämäntarinansa on

Uutiset