Keskustassa vielä ”tarve jutella” alkoholista – Sipiläkin mukaan ylimääräiseen kokoukseen uusisuomi 17:36 18.12

Keskustan kansanedustajat kokoontuvat vielä ylimääräiseen kokoukseen pian alkoholiäänestyksen jälkeen.


Mies tuomittiin vankilaan törkeistä lapsiin kohdistuvista seksuaalirikoksista – toinen uhri tekojen alkaessa 7-vuotias MTV 17:15 18.12

Turun hovioikeus on tuominnut vuonna 1954 syntyneen miehen kuudeksi vuodeksi vankeuteen muun muassa raiskauksesta ja kahdesta törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.


Hippoksen tuleva kilpailupäällikkö elää ja hengittää raviurheilulle MTV 16:53 18.12

Lauantain C More Maxin Toto76-lähetyksessä vieraili Tuomo Pekonen, joka valittiin Suomen Hippoksen uudeksi kilpailupäälliköksi.


Nyt näyttää lupaavalta: Valkea joulu on todennäköinen koko maassa MTV 16:45 18.12

Tuoreimpien sääennusteiden mukaan koko maahan saataneen valkoinen joulu. Muutamia päiviä ennen joulua sää kylmenee pohjoisesta alkaen ja koko maassa on pakkasta.


F1-vuoden hauskimmat tilanteet listattu - Kimi jälleen omassa kastissaan: ”Räikkönen on pohjaton aarreaitta” iltalehti 16:36 18.12

Kimi Räikkönen ei ole erityisen värikäs persoona normaaleissa tv-haastatteluissa, mutta silti hän on yksi F1-sirkuksen suosituimmista kuskeista. Syy on hyvin yksinkertainen. Suomalaisen radiokeskustelut, toimintatavat ja jäätävä käytös saa usein hymyn huulille. Ei siis ihme, että formulasivusto planetf1.comin vuoden hauskimmat tilanteet -listalla Räikkönen oli jälleen omassa kastissaan. Jutun otsikoksi olikin laitettu "Räikkönen on pohjaton aarreaitta".


Tuoreen isän neuvot esikoistaan odottaville kiertävät somessa: ”Tulet itkemään” iltalehti 15:55 18.12

Isä kertoo kokemuksiaan avoimesti tuoreessa tekstissään. Kun miehestä tulee isä, koko elämä muuttuu, kirjoittaa Jolt Jones. Hän kertoo julkaisseensa julkisen kirjeen, koska toivoi itse, että joku olisi kertonut kyseiset asiat hänelle ennen lapsen syntymää. Hän on otsikoinut kirjeensä: Oppitunteja tuoreille isille ja isyydestä haaveileville:


Risikko toivoo KRP:lle työrauhaa: Vuodolla voi olla vaikutusta lakeihin MTV 14:49 18.12

Sisäministeri Paula Risikko (kok.) haluaa antaa keskusrikospoliisin (KRP) tutkijoille työrauhan HS:n tiedustelu-uutisen käsittelyssä. Hänen mielestään asia on tutkittava perusteellisesti muun muassa siksi, että sillä saattaa olla vaikutusta tiedustelulakeihin, joiden valmistelu on loppumetreillä.


AL: Alkoholimyrkytys eduskunnan pikkujouluissa - Päivi Räsänen hälytettiin apuun kesken alkoholihaittakeskustelun iltalehti 14:45 18.12

Perussuomalaisia edustanut henkilö kannettiin oksentelevana ambulanssiin. Eduskunnassa järjestettiin torstai-iltana useampi teemoiltaan samansuuntainen tapahtuma. Perjantain pikkutunneille venyivät sekä alkoholin vaaroja käsittelevä täysistunto että kokoomuksen, sinisten ja perussuomalaisten pikkujoulut. Pikkujouluissa alkoholi virtasi mitä ilmeisimmin runsaasti. uutisoi, että perussuomalaisia edustanut henkilö tuli pikkujouluissa niin huonovointiseksi, että hänen epäiltiin saaneen alkoholimyrkytyksen. Henkilö ei ole kansanedustaja.


Kansanedustaja: ”Tuliko Hesarista varoittava esimerkki?” uusisuomi 14:26 18.12

Kansanedustaja Matti Torvinen (sin.) pohtii blogissaan, kuinka tärkeä Suomessa on saada voimaan lakikokonaisuus, joka suojelee yhteiskuntaa ja sen toiminnasta kertovia journalisteja.


Kummelit-ryhmältä tulee uusi poliisisarja - Heikki Silvennoisella, 63, kova kuntotreeni iltalehti 14:17 18.12

Kummelista tuttu muusikko Heikki Silvennoinen, 63, nostaa kuntoa ja muuttuu alkuvuodesta poliisiksi. Tarkemmin sanottuna Heikki Silvennoisesta tulee komisario Kontio Kummeli -ryhmän uuteen tv-sarjaan, joka nähdään Nelosella. Patiopariksi Silvennoinen saa konstaapeli Auni Parmaksen, jota näyttelee Elsa Saisio. Tuttuja kasvoja uudessa sarjassa ovat Kummeleiden Timo Kahilaisen, Heikki Helan ja Heikki Vihisen lisäksi myös Mari Perankoski ja Ilkka Heiskanen. - Ei raakoja rikoksia, sellaista hauskaa ja hulvatonta poliisi-kivaa, yhdessä Vihisen kanssa sarjan käsikirjoittajana toimiva Silvennoinen paljastaa. Kymmenen 40 minuutin jaksoa kuvataan tammikuusta keväälle ja sarja ajetaan ulos ensi kesänä.


Kummelit-ryhmältä tulee uusi poliisisarja - Heikki Silvoinnoisella, 63, kova kuntotreeni iltalehti 14:17 18.12

Kummelista tuttu muusikko Heikki Silvennoinen, 63, nostaa kuntoa ja muuttuu alkuvuodesta poliisiksi. Tarkemmin sanottuna Heikki Silvennoisesta tulee komisario Kontio Kummeli -ryhmän uuteen tv-sarjaan, joka nähdään Nelosella. Patiopariksi Silvennoinen saa konstaapeli Auni Parmaksen, jota näyttelee Elsa Saisio. Tuttuja kasvoja uudessa sarjassa ovat Kummeleiden Timo Kahilaisen, Heikki Helan ja Heikki Vihisen lisäksi myös Mari Perankoski ja Ilkka Heiskanen. - Ei raakoja rikoksia, sellaista hauskaa ja hulvatonta poliisi-kivaa, yhdessä Vihisen kanssa sarjan käsikirjoittajana toimiva Silvennoinen paljastaa. Kymmenen 40 minuutin jaksoa kuvataan tammikuusta keväälle ja sarja ajetaan ulos ensi kesänä.


Hallitus ja presidentti saavat tietovuodosta raportin huomenna MTV 14:10 18.12

Hallitus kokoontuu huomenna käsittelemään tietovuotoa, johon liittyen Helsingin Sanomissa julkaistiin osia kaikkein korkeimman salausluokituksen asiakirjoista. Hallitus saa asiasta raportin, joka menee myös presidentin ja muun ulkopoliitisen johdon tietoon.


Vetikö Patrik Laine liikaa punttia? ”Ei sitä lihasta hauikseen tehty, sen mä tiedän” iltalehti 13:56 18.12

Patrik Laineen punttikuuri puhutti kesällä. Useat Suomen mediat tekivät kansakunnan kirkkaimmasta NHL-tähdestä juttua kesällä ja matkasivat Turkuun seuraamaan, kuinka tämä nostaa rautaa kuntosalilla. Myös raportoi tarkasti Laineen armottomasta kesätreenistä kuntoluotsi Hannu Rautalan alaisuudessa. Asia puhututti kiekkokansaa.


Antti Pihlström loukkaantui maaottelussa - jatkotutkimukset tänään Helsingissä iltalehti 13:34 18.12

Antti Pihlström loukkaantui sunnuntaisen maaottelun loppuhetkillä. Jokerit kertoo tiedotteessaan, että Pihlström suuntaa tänään jatkotutkimuksiin, jossa sairasloman pituuden aika selviää. Varmuudella kokenut hyökkääjä on kuitenkin sivussa tämän illan ottelusta, jossa Jokerit kohtaa Lada Togliattin.


LM: Alkoholimyrkytys eduskunnan pikkujouluissa - Päivi Räsänen hälytettiin apuun kesken alkoholihaittakeskustelun iltalehti 13:31 18.12

Perussuomalaisia edustanut henkilö kannettiin oksentelevana ambulanssiin. Eduskunnassa järjestettiin torstai-iltana kaksi teemoiltaan samansuuntaista tapahtumaa. Perjantain pikkutunneille venyivät sekä alkoholin vaaroja käsittelevä täysistunto että kokoomuksen, sinisten ja perussuomalaisten pikkujoulut. Pikkujouluissa alkoholi virtasi mitä ilmeisimmin runsaasti. uutisoi, että perussuomalaisia edustanut henkilö tuli pikkujouluissa niin huonovointiseksi, että hänen epäiltiin saaneen alkoholimyrkytyksen. Henkilö ei ole kansanedustaja.


Lewis Hamilton lähetti tunteikkaan viestin Michael Schumacherille - ”Rukoilen sinun ja perheesi puolesta koko ajan” iltalehti 13:08 18.12

Lewis Hamiltonin kausi oli lähes täydellinen. Maailmanmestaruuden lisäksi Hamilton nappasi nimiinsä formula 1 -sarjan paalupaikkatilaston ykköspaikan. Britti kuittasi ykköstilan saksalaislegenda Michael Schumacherilta.


Pihlström loukkaantui Venäjä-pelin loppuhetkillä, tänään tutkimuksissa – katso Jokereiden kokoonpano MTV 13:06 18.12

Antti Pihlström loukkaantui leijonakomennuksellaan ottelussa Venäjää vastaan. Hän ei ole kokoonpanossa, kun Jokerit pelaa maanantaina Lada Toljattia vastaan.


Kiekko päähän, koko kausi sivussa – suomalainen tähtivahti ilmestyi nyt Ruotsin divarijoukkueeseen MTV 12:52 18.12

SHL-joukkue Rögleen täksi kaudeksi siirtynyt suomalaisvahti Ville Kolppanen sai syksyllä kiekon päähänsä harjoituksissa, mikä on pitänyt hänet koko kauden sivussa. Nyt hän ilmestyi ruotsalaisen divarijoukkueen harjoituksiin.


Uutiset