Kysely paljasti suomalaisen taitoluistelun pimeän puolen – syrjintää, pelkoa ja huutamista iltasanomat 21:14 18.09

Joka viides taitoluistelija on kokenut harjoitusten ilmapiirin painostavaksi ja valmentajan käyttäytyneen aggressiivisesti. Toisaalta lajin parissa nautitaan myös monista hyvistä asioista.


"En ole koskaan kokenut mitään tällaista" – kuolleita lampaita kelluu tulvavesissä Norjassa iltasanomat 13:40 17.09

Norjassa rankkasateiden aiheuttamat tulvat ovat pyyhkäisseet mukaansa yli sata lammasta Surna-joella maan länsiosassa, poliisi kertoi maanantaina.


Kysely: Joka neljäs koululainen kokenut seksuaalista ahdistelua iltasanomat 08:07 17.09

Seksuaalista ahdistelua kokenut joka neljäs nuori, mutta koulussa sitä tapahtuu harvoin.


Kouluterveyskysely: tyttöjen seksuaalinen häirintä somessa on selvästi lisääntynyt yle 02:00 17.09

Kouluterveyskyselyn mukaan yläkoulussa ja toisella asteella opiskelevista tytöistä joka kolmas oli kokenut vuoden aikana jonkinlaista seksuaalista häirintää ja joka kymmenes seksuaalista väkivaltaa.


Ex-leijona paljastaa: Huikea jääkiekkoura päättyi viime kauteen – ”En ole halunnut tehdä mitään numeroa” iltalehti 19:23 16.09

Tommi Santala kertoo päättäneensä peliuransa lopettamisesta kaikessa hiljaisuudessa. Kaudella 1998–99 kasvattajaseuransa Jokerien riveissä SM-liigassa debytoinut Tommi Santala pelasi upean, yli kahden vuosikymmenen mittaisen uran. Kokenut keskushyökkääjä palasi viime vuonna kymmenen vuoden tauon jälkeen Suomeen, mutta kausi HIFK:ssa jäi hänen viimeisekseen.


Painajaismainen ilta! Suomi menetti varmalta vaikuttaneen voiton EM-kisoissa iltalehti 22:55 15.09

Lentopallomaajoukkue menetti jo varmalta vaikuttaneen EM-voiton Valko-Venäjälle. Kovia kokenut lentopallomaajoukkue hyökkäsi Valko-Venäjän kimppuun täynnä energiaa ja itseluottamusta. Hurjalla draivilla pelannut Suomi vei EM-kamppailun kaksi ensimmäistä näytöstyyliin, johti kolmatta erää parhaimmillaan jo viidellä pisteellä ja sai peräti viisi ottelupalloa, mutta ei.


JYP-konkari ymmärtää seuran tarpeen uudistua, nuorten pelaajien on astuttava esiin – "Se on lähtökohta" MTV 21:36 14.09

JYPin konkarihyökkääjä Jani Tuppurainen on yksi tämän kauden SM-liigan vanhimmista pelaajista. Kokenut Tuppurainen on seurannut läheltä JYPin tuoretta uudelleenrakennusta.


Kristian Kuusela on tottunut kapteenin rooliinsa – Paikallisvastustaja ei saa erityishuomiota Tappara-kipparilta jatkoaika.com 16:15 13.09

Tapparan kapteeniksi viime kaudella valittu Kristian Kuusela aloittaa seitsemännen kautensa kirvesrinnoissa. Kokenut hyökkääjä lähtee hakemaan Tapparan menestysputkelle jatkoa.


Sote-johtaja lähetti hoitajille madon luvut videotervehdyksenä: "Koskaan ei löysätä" yle 14:53 13.09

Henkilöstö on kokenut sairaanhoitopiirin johtajan tekemän videon syyllistäväksi.


JYP karsi konkareita kuin raivaussahalla, johtopaikoillakin pyöri hurrikaani: ”Keskusteluja käyty läpi” iltalehti 09:47 13.09

SM-liigan kestomenestyjä JYP on katastrofia lähennelleen kauden jälkeen tehnyt niin radikaaleja uudistuksia, että kyseessä on enemmän kuin pelkkä facelift. Kyseessä on täysin uusi JYP. Nuorennusleikkauksen kokenut joukkue on puoli miljoonaa euroa viime kauden kokoonpanoa halvempi, ja myös johtoporras on mennyt uusiksi. JYPin kokoonpanosta on karsittu konkareita kuin raivaussahalla, mutta valmennukseen on hankittu kokemusta, kun Pekka Tirkkonen, 51, on ottanut joukkueen komentoonsa.


Ravivihje: Toto64 Vermo 11.9.2019 iltasanomat 14:28 11.09

Derbyssä epäonnea kokenut Cacshot toimii Toto64-rivien varmana.


Ravivihje: Toto65 Vermo 11.9.2019 iltasanomat 11:39 11.09

Derbyssä epäonnea kokenut Cacshot toimii Toto64-rivien varmana.


Leijonissakin esiintynyt puolustaja edelleen ilman joukkuetta – viime kauden jälkeen kutsui leikkauspöytä: "Varmaan se on syy, miksi ei ole sopimusta" MTV 07:30 11.09

Leijonissakin useasti esiintynyt isokokoinen puolustaja Ilari Melart on vielä ilman sopimusta tulevalle kaudelle. Kokenut puolustaja joutui leikkauspöydälle viime kauden jälkeen, mutta on nyt omien sanojensa mukaan kunnossa.


NHL:ssäkin pelannut suomalainen huippuvahti paljastaa – saattaa pelata Mestiksessä tällä kaudella: "Missään nimessä ei ole tarkoitus lähteä mihinkään rahastamaan" MTV 15:21 10.09

Karri Rämö on edelleen ilman sopimusta. Kokenut maalivahti ei pelannut viime kaudella ainuttakaan runkosarjaottelua pahan loukkaantumisen takia. Nyt hän avaa hieman tulevaisuuden suunnitelmiaan.


Tinder on aloittelijoille – kokenut paljasti tehokkaamman keinon stara 12:00 10.09

Sosiaalisen median kasvun myötä seuranhaku on siirtynyt baareista ja yökerhoista


Niklas Bäckström auttaa Ässien NHL-lupausta kohti unelmaa: "Kertoo jotain SM-liigan tasosta" MTV 08:01 10.09

Maalivahti Niklas Bäckströmin peliura sai päätepisteen viime kaudella Tapparassa, mutta arki jääkiekkoilun parissa jatkuu. Hän työskentelee Columbus Blue Jacketsin pelaajien kehittäjänä. Tällä kaudella kokenut kiekkomies keskittyy lähinnä Porin Ässien maalivahtiin Daniil Tarasoviin. 


MM-mitalistikiekkoilija tunsi itsensä hyödyttömäksi, masentui ja hankki uuden ammatin: "Oli rankkaa istua penkillä ja ansaita paljon rahaa" MTV 09:49 08.09

Voisi tuntua hienolta ajatukselta ansaita paljon rahaa vähäisellä työpanoksella. MM-mitalinkin voittanut jääkiekkoilija Johan Andersson ei kokenut asiaa niin. 


ManU-hyökkääjä Marcus Rashford on kokenut henkilökohtaisesti, miten rasismi jalkapallokentillä on jälleen voimistunut yle 09:50 07.09

Englannin maajoukkuehyökkääjä kaipaa tiukempaa kontrollia sosiaaliseen mediaan.


Blood – jyrähtää kanveesista viime hetkellä odottavat jo ryhtyy toimiin häirintäuutisten tositoimiin - Selkämyksessä tyhjällä hiekkatiellä yhdistys

Hot topics